2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ultrasonda benimki cok hareketli hiç durmuyo resmen dans ediyor sizinkilerde böylemi

Benimki de çok hareketli
Tatlı yedim vs diyen oluyo ya ben aç gitmiştim belki tahlil istenir vs diye ( tiroid için de gidiyorum )
Kıpır kıpırdı yine maşallah :)

canım benim balgam değil ama aşırı tükürük üretimi var ağzımda o da hormonal bişimiş. bulantılarımın aşırı olduğu dönemde daha beterdi. elimde poşetle geziyor insan içine çıkamıyordum afedersin tükürmekten ağzım yara olmuştu. neyse ki baya azaldı şimdi. tuzlu su veya karbonat ile gargara yapmayı denesen iyi gelebilir... bana iyi geliyordu.

tünaydın annişlerrr,bugün son iş günü yuppiiiii .... özel sektördeyim ama kurumsal bir yer olduğu için şanslıyım bize de yarın tatil bu bebişlerimiz göbişte son bayramımız sonraki bayrama cicilerini giydirip kucaklarımızda gezdiricez Allahın izniylee ayy yazarken bile heyecanlandım. Hepimize güzel bir bayram tatili olsun inşallahh

Merhaba kizlar gobisler cikmis masaallah hepinize benim gobek buyuk diyordum ama normal galiba hemen hemen hepimizki ayni ama benim gobis asada bebek gobek deligimin hemen altinda bazan sol tarafa gecio ama hic yukari cikmadi

benimki de göbek hizzasında deliğin hemen altında dedi doktor. Normali oymuş zaten, zamanla çıkacak yukarı

keşke bende bir bayramımı evde geçirsemde hazırlık yapsam aileler şehir dışında olunca bir bayram ankarada bir bayram bergamada oluyoruz

galiba bedenimiz kendini anneliğe hazırlıyor başka açıklama bulamıyorum ben malum uykusuz geceler bizi bekliyor ben bir çare bulamadım valla, döne döne sabahı ediyoruz kızımla
bende sabah 5 de uyandım ya azıcık uyku depolasak iyiydi ama dediğin gibi vücudumuz tempoya alışsın diye heralde.ben uyandım baktım oğluşta uyanmış kıpraşıyor

Sussam mı konuşsam mı :)
Neyse yapmak isteyen olursa sorabilir
Benim ilgim var böyle şeylere
Kendi emeğim olunca daha hoşuma gidiyo
Ama daha erken diye de başlamadım
Hayırlısı

yok canım ya konuş tabi bende niyeti bozacak gibiyim:) çok bayıldım güzel şeyler hatta favorimi ekleyecektim onu da ekleyemedim

bende sabah 5 de uyandım ya azıcık uyku depolasak iyiydi ama dediğin gibi vücudumuz tempoya alışsın diye heralde.ben uyandım baktım oğluşta uyanmış kıpraşıyor

hergün öyle bakalım napıcazbende öyle uyanıyorum benim kız uyuyor ama kıpraştığı felan yok yani uykucu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…