teşekkür ederimmm:) dikme işine ben de giremem düğmem kopsa anneme götürüyorum hala (gerçi genelde umursamayıp düğmesiz giyiyorum da neyse)
kızlar ultrasonda benimki cok hareketli hiç durmuyo resmen dans ediyor sizinkilerde böylemi
canım benim balgam değil ama aşırı tükürük üretimi var ağzımda o da hormonal bişimiş. bulantılarımın aşırı olduğu dönemde daha beterdi. elimde poşetle geziyor insan içine çıkamıyordum afedersin tükürmekten ağzım yara olmuştu. neyse ki baya azaldı şimdi. tuzlu su veya karbonat ile gargara yapmayı denesen iyi gelebilir... bana iyi geliyordu.Selam kizlar dun ve bugun giremedim.ama cogu yazilani okudum.birincisi sizinkiler gobek mi kizlar benim karnim en az alti aylik gibi .ben hamile kiyafeti olarak uç elbise bir etek iki pantolon bir badi iki gomlek ikide penye bluz aldim.iki tanedr kilotlu corap bir tanede tayt aldim.epey bir sey almisim bunlar beni idare eder yalniz bir tanede esofman alti istiyorum.gebe giyimde sordum 100 lira dedi veemem o parayi.yani elbisemin tanesini 159 liradan aldim.elbiseye acimam ama esofman altina acirim.
Ben hala bebisimi hissedemiyorum ya biraz hissetmek istiyorum artik.
Bizim besigimiz ana kucagimiz oto koltugumuz mama sandalyemiz bebek telsisimiz var.park yatak akacagiz bir tane elektirikli gogus pompasi.cinsiyet farkliysa kiyafette alacagiz tabi.
Kizlar bir sorum var beni mahfediyor.afedersiniz balgam varmi sizde benim surekli bogazimi temizledigim halde bitmek tukenmek bilmeyen balgamim var cok afedersiniz onu disari atacagin diye icim disima cikiyor organlarim yerinden oynuyor resmen.geceleri birikiyor burnymda tikanitor sonta nefes Alma guclugu ile uyaniyorum.biktim bundan bunun bir caresi yokmudur acaba.hamileligimden kaynaklandigini biliyorum cunku diger gebeligimde de dokuz ay cektim bunu.
Merhaba kizlar gobisler cikmis masaallah hepinize benim gobek buyuk diyordum ama normal galiba hemen hemen hepimizki ayni ama benim gobis asada bebek gobek deligimin hemen altinda bazan sol tarafa gecio ama hic yukari cikmadi
keşke bende bir bayramımı evde geçirsemde hazırlık yapsam aileler şehir dışında olunca bir bayram ankarada bir bayram bergamada oluyoruzKızlar ya.. Bayram geldi daha hiçbir hazırlıgım yok. Zaten burda sadece eşimin ailesi var. gelirse onlar gelir. arkadaş çevremiz genelde şehir dışına gidiyor. İçimden hiçbir iş yapmak gelmiyor. Normal zamanda zemizlik yapmayı da tatlı - börek yapmayı da çok severim ama şimdi sanki elim gitmiyor hiçbir şeye..
Hamilelikten kaynaklı oldugunu biliyorum ama ne bileyim içim rahat değil..
Evim temiz aslında sadece bi iki cam silicem. Bi de yarın tatlı yapsam yeter herhalde
herkes benim gibi mi merak ediyorum
bende sabah 5 de uyandım ya azıcık uyku depolasak iyiydi ama dediğin gibi vücudumuz tempoya alışsın diye heralde.ben uyandım baktım oğluşta uyanmış kıpraşıyorgaliba bedenimiz kendini anneliğe hazırlıyor başka açıklama bulamıyorum benmalum uykusuz geceler bizi bekliyor ben bir çare bulamadım valla, döne döne sabahı ediyoruz kızımla
Sussam mı konuşsam mı :)
Neyse yapmak isteyen olursa sorabilir
Benim ilgim var böyle şeylere
Kendi emeğim olunca daha hoşuma gidiyo
Ama daha erken diye de başlamadım
Hayırlısı
yok canım ya konuş tabi bende niyeti bozacak gibiyim:) çok bayıldım güzel şeyler hatta favorimi ekleyecektim onu da ekleyemedim
Kartonla deneme yapabilirisn evdeki karton poşetlerle filan :)
gene çatlaktan iyi değilmidir canım ?
bende sabah 5 de uyandım ya azıcık uyku depolasak iyiydi ama dediğin gibi vücudumuz tempoya alışsın diye heralde.ben uyandım baktım oğluşta uyanmış kıpraşıyor
Rica ederim
Bak ben bunları kartonla yaptım deneme için, tülü de bi kınadan kalma süsten ekledim :)
Eki Görüntüle 1260288
çok cici olmuş ellerine sağlık:)
Ya yine çatlarsa. Bu sefer killi ve catlak bir karnimiz olur
http://www.hazeldesgn.com/p/blog-page_2.html kızlar şu en baştaki çerçeveler hoşuma gitti
zormu yapması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?