- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Ben benzerini yaptım zor değil
Etrafı şekilli değil de tam kare kesmiştim ben, arkasına mıknatıs ekledim buzdolabının üstünde duruyo
Küçük boy düğün fotomu koydum
http://www.hazeldesgn.com/p/blog-page_2.html kızlar şu en baştaki çerçeveler hoşuma gitti
zormu yapması
bakınca heves ettim sabun da düsündüm simdi onlara bakıcam
Benimki de cok hareketli kafasi bi sagda bi solda, bacaklarini gordugumuz yerde bi sn sonra ellerini goruyoruz. O yuzden soyle net bi fotosu yok bocekiminE="elifsudenur, post: 37167259, member: 615769"]kızlar ultrasonda benimki cok hareketli hiç durmuyo resmen dans ediyor sizinkilerde böylemi
Aa cok güzelmiş bende denicem tutamazsam keceye anneme yaptiririm:))
Evet bende bunu merak ediyorum doğum da bebek görmeye gelenlere ne hediye etmeli veya ne ikram etmeli. ben doğumu izmir de yapacağım burada bi iki akraba var ama iş arkadaşlarımız vs hep burada mevlüdü memlekette yapmayı planlıyorum o yuzden mevlüt şekeri ayrı olurda doğum da ne dağıtcazvalla güzel şeyler var kızlar bu yaptıklarınızı doğuma mı yoksa mevludemı hazırlayacaksınız
Evet bende bunu merak ediyorum doğum da bebek görmeye gelenlere ne hediye etmeli veya ne ikram etmeli. ben doğumu izmir de yapacağım burada bi iki akraba var ama iş arkadaşlarımız vs hep burada mevlüdü memlekette yapmayı planlıyorum o yuzden mevlüt şekeri ayrı olurda doğum da ne dağıtcaz
Ya yine çatlarsa. Bu sefer killi ve catlak bir karnimiz olur
Cekirgee sayfa keçe yapım hobi sayfasına dönecek yakında, meğer hepimizin içinde ne heves varmış da haberimiz yokmuş çıkardın dışarı:)
Ben 53 tum 60
Ben napim 53 tum 60 i gordum bugun hic istahsizlk yok gayet acim :)
Maşallah Allah esirgesinselam kızlar bende de son durum fotodaki gibi. bir oğlumuz olacakmış. gündüzleri çok hareketli maşallah kıpır kıpır sürekli
Cekirgee sayfa keçe yapım hobi sayfasına dönecek yakında, meğer hepimizin içinde ne heves varmış da haberimiz yokmuş çıkardın dışarı:)
evet kızlar yaparsanız paylasın bızede bılgı olsun, bende heveslendım yapmayı dusunuyorum malzemelerı emınonunden mı alıyorsunuz
bende öyle düsünüyorum. hastane icinde cıkolata fılen ıkram edılır gelenlereNe güzel :) kendi el emeğimizle hatıra bişeyler hazırlarız mevlüt için
Büyük manifatura tuhafiye tarzı yerlerde var Burcu
Bende snein gibi dmeiştim 40 ı çıkınca bi mevlütle toplu alırım herkesi, çıkışta da hatıra olarak dağıtmak için magnet yapmak istiyorum işte
valla güzel şeyler var kızlar bu yaptıklarınızı doğuma mı yoksa mevludemı hazırlayacaksınız
Cekirgee senben60 yLLz cok tatlisiniz Allah nazardan saklasin sizi ve bebislerinizi
Benim göbek 9aylik gibi 4 kilo aldim maşallah diyin teyzeleriEki Görüntüle 1260251
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?