2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

E="elifsudenur, post: 37167259, member: 615769"]kızlar ultrasonda benimki cok hareketli hiç durmuyo resmen dans ediyor sizinkilerde böylemi[/QUOTE]
Benimki de cok hareketli kafasi bi sagda bi solda, bacaklarini gordugumuz yerde bi sn sonra ellerini goruyoruz. O yuzden soyle net bi fotosu yok bocekimin dogunca da boyle olurlarsa vay halimize

E="elifsudenur, post: 37167259, member: 615769"]kızlar ultrasonda benimki cok hareketli hiç durmuyo resmen dans ediyor sizinkilerde böylemi
Benimki de cok hareketli kafasi bi sagda bi solda, bacaklarini gordugumuz yerde bi sn sonra ellerini goruyoruz. O yuzden soyle net bi fotosu yok bocekimin dogunca da boyle olurlarsa vay halimize[/QUOTE]

Benimde minicik ken harekrtliydi hep son kontrollerde pek harekeyli degildi ve yuzustu bagdas kurmus pozisyondaydi bakalim bugün hareketlimi :) cinsiyetide kesinlestiririz umarim :)

valla güzel şeyler var kızlar bu yaptıklarınızı doğuma mı yoksa mevludemı hazırlayacaksınız
Evet bende bunu merak ediyorum doğum da bebek görmeye gelenlere ne hediye etmeli veya ne ikram etmeli. ben doğumu izmir de yapacağım burada bi iki akraba var ama iş arkadaşlarımız vs hep burada mevlüdü memlekette yapmayı planlıyorum o yuzden mevlüt şekeri ayrı olurda doğum da ne dağıtcaz

bebegin 40 ı cıktıgında kısmet olursa mevlut yapmayı dusunuyorum. hastaneye gelenlere ıkramlık bırsey yapılır herhalde. cikolata gibi yada bebek kurabıyelerı yanlısmı dusunuyorum mevlutte yapmayı dusunuyorum

Offfff evde dağ kadar ütü var,ama ben yerinden kalkmak bile istemiyorum.ne olacak bu tembellikle benim sonum

Cekirgee sayfa keçe yapım hobi sayfasına dönecek yakında, meğer hepimizin içinde ne heves varmış da haberimiz yokmuş çıkardın dışarı:)

Cekirgee sayfa keçe yapım hobi sayfasına dönecek yakında, meğer hepimizin içinde ne heves varmış da haberimiz yokmuş çıkardın dışarı:)

Ne güzel :) kendi el emeğimizle hatıra bişeyler hazırlarız mevlüt için

evet kızlar yaparsanız paylasın bızede bılgı olsun, bende heveslendım yapmayı dusunuyorum malzemelerı emınonunden mı alıyorsunuz

Büyük manifatura tuhafiye tarzı yerlerde var Burcu
Bende snein gibi dmeiştim 40 ı çıkınca bi mevlütle toplu alırım herkesi, çıkışta da hatıra olarak dağıtmak için magnet yapmak istiyorum işte

bende öyle düsünüyorum. hastane icinde cıkolata fılen ıkram edılır gelenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…