Bence debende öyle düsünüyorum. hastane icinde cıkolata fılen ıkram edılır gelenlere
Ay ikisinedemi yapsak biseler:) ben ise baslayinca vaktim kalacaginida sanmiyorum amabide derd calismaya başlayacağım simdiden:s
yaz yaz :)kızlar bi site buldum çok güzel şeyler yapmışlar, fikir verme açısından güzel olur bize ama sitenin adresini felan verebiliyomuyuz, linkini yazsam
Benim de annemler İstanbulda ama yeni evli oldugumdan gidemiyorumkeşke bende bir bayramımı evde geçirsemde hazırlık yapsam aileler şehir dışında olunca bir bayram ankarada bir bayram bergamada oluyoruz
yaz yaz :)
Ben ara sıra hissediyorumben 17. haftanın içndeyim henüz hissetmiyorum oğluşumu siz hissediyor musunuz?
ben 17. haftanın içndeyim henüz hissetmiyorum oğluşumu siz hissediyor musunuz?
ben hiç hissetmiyorum gerçi ne hissedeceğimi de bilmiyorum kiara sıra canım ya, uykucu galiba benim ki
Kim bergamali canimkeşke bende bir bayramımı evde geçirsemde hazırlık yapsam aileler şehir dışında olunca bir bayram ankarada bir bayram bergamada oluyoruz
ben 17. haftanın içndeyim henüz hissetmiyorum oğluşumu siz hissediyor musunuz?
Ne güzel akşama yola çıkıyorum bendeHerkes duruldu ?
Yorgunluk var dimi
Bende çok uykusuzum neyse ki yaırn tatilmiş, umarım yatar dinlerim
peki kurabiyeleri bizmi yapacağız yoksa bu hazır olanlardan alacağızbebegin 40 ı cıktıgında kısmet olursa mevlut yapmayı dusunuyorum. hastaneye gelenlere ıkramlık bırsey yapılır herhalde. cikolata gibi yada bebek kurabıyelerı yanlısmı dusunuyorum mevlutte yapmayı dusunuyorum
Ne güzel akşama yola çıkıyorum bendekızlar orduya gideceğim elimde çok eşya olmasın çizme giysem olurmu malum karadeniz yağış falan vardır yoksa spor ayakkabı giyip normal çizme ve topuklu ayakkabımı elime mi alsam
peki kurabiyeleri bizmi yapacağız yoksa bu hazır olanlardan alacağız
bilemedim şimdi çizme çokmu erken olur :))Nasıl rahat edersen öyle giyin bence
Hangi gün doğum yapacağımız belli değil ki
Ya ailemiz yapar ya da satın alırlar biz o esnada kurabiye ile uğraşamayız bence
bilemedim şimdi çizme çokmu erken olur :))
doğru cnm annelerimiz yapar artık kurabiyeleri
peki kurabiyeleri bizmi yapacağız yoksa bu hazır olanlardan alacağız
evet evet botlarım kısa :) sordum herhangi bir sakıncası yok kendi aracımızla gideceğiz birdeKısa botlar olur orası soğuksa
Doktora sordun mu yolculuk işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?