2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende öyle düsünüyorum. hastane icinde cıkolata fılen ıkram edılır gelenlere
Bence de
Meyve suyu kurabiye vs. annem ikram eder gelenlere
Mevlüte hazırlayacağım ben

Ay ikisinedemi yapsak biseler:) ben ise baslayinca vaktim kalacaginida sanmiyorum ama bide derd calismaya başlayacağım simdiden:s

İkisi zor olur bence
Hem kasmadan yavaş yavaş 50-60 adet yapmak istiyorum
Bizim iki taraflı akrabalar hep burda, hepsi gelse kalabalık olunacağı için yavaş yavaş başlasam kasmadan ancak yetiştiririm

ben 17. haftanın içndeyim henüz hissetmiyorum oğluşumu siz hissediyor musunuz?

kızlar bi site buldum çok güzel şeyler yapmışlar, fikir verme açısından güzel olur bize ama sitenin adresini felan verebiliyomuyuz, linkini yazsam

keşke bende bir bayramımı evde geçirsemde hazırlık yapsam aileler şehir dışında olunca bir bayram ankarada bir bayram bergamada oluyoruz
Benim de annemler İstanbulda ama yeni evli oldugumdan gidemiyorum Neyse ki aileni görüyorsun bu vesileyle :)
o kadar mızmızlandım ama 3 tepsi börek yaptım az önce

Bugun sabah kasik agrisiyla uyandim 2 tarafli su ana kadar devam etti uyudum uyandim hala agriyirdu progestan kullaniyorum agri kesici ozelligi var mi bilmiyorum ama progestan etkisi baslayinca agrilarim kesilio benim bebek kipirdandikca da agri yapiodu farkinda olmadan usutuyorum galiba cok isim var hala yatiyorum nasil yetistirecem bilemiyorum

ben 17. haftanın içndeyim henüz hissetmiyorum oğluşumu siz hissediyor musunuz?

slm ozso bende bugun tam 17 haftalik oldum, bende yeni hissediyorum. 5 gundur falan.

göbek deliginin 5 cm altinda, tekme hissetmiyorsun tabi
kelebek ucusuyor gibi hissediyorsun, bagirsaklarin hareket ediyor gibi hissediyorsun :)

Herkes duruldu ?
Yorgunluk var dimi
Bende çok uykusuzum neyse ki yaırn tatilmiş, umarım yatar dinlerim

Herkes duruldu ?
Yorgunluk var dimi
Bende çok uykusuzum neyse ki yaırn tatilmiş, umarım yatar dinlerim
Ne güzel akşama yola çıkıyorum bende kızlar orduya gideceğim elimde çok eşya olmasın çizme giysem olurmu malum karadeniz yağış falan vardır yoksa spor ayakkabı giyip normal çizme ve topuklu ayakkabımı elime mi alsam

peki kurabiyeleri bizmi yapacağız yoksa bu hazır olanlardan alacağız

Nasıl rahat edersen öyle giyin bence

Hangi gün doğum yapacağımız belli değil ki
Ya ailemiz yapar ya da satın alırlar biz o esnada kurabiye ile uğraşamayız bence

Nasıl rahat edersen öyle giyin bence

Hangi gün doğum yapacağımız belli değil ki
Ya ailemiz yapar ya da satın alırlar biz o esnada kurabiye ile uğraşamayız bence
bilemedim şimdi çizme çokmu erken olur :))

doğru cnm annelerimiz yapar artık kurabiyeleri

Valla malzemeleri alırsan kendınde yapabılırsınde bır kerelık bır sey yapacaksan onun aparatlarını almana gerek yok. yaptırabılırsın. ama elımde dursun daha sonra kurabıyelerde yaparım dersen seker hamur kurabıyeler ıcın dıyorum malzemelerını alıp kendınde yapabılırsın ben kararsızım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…