sanırım çekirgenin dediği gibi o an bunları düşünemeyeceğiz artık annelerimiz yapar:)Valla malzemeleri alırsan kendınde yapabılırsınde bır kerelık bır sey yapacaksan onun aparatlarını almana gerek yok. yaptırabılırsın. ama elımde dursun daha sonra kurabıyelerde yaparım dersen seker hamur kurabıyeler ıcın dıyorum malzemelerını alıp kendınde yapabılırsın ben kararsızım :)
Valla malzemeleri alırsan kendınde yapabılırsınde bır kerelık bır sey yapacaksan onun aparatlarını almana gerek yok. yaptırabılırsın. ama elımde dursun daha sonra kurabıyelerde yaparım dersen seker hamur kurabıyeler ıcın dıyorum malzemelerını alıp kendınde yapabılırsın ben kararsızım :)
Bende yarin isteyim yalnız değilsin 12 ye kadar
Ben bi arada şeker hamuru düşünüyordum ama sonra bir çok ıvır zıvır almak gerektiğini gördüm vazgeçtim
Ben mevlütte dağıtmak istediğim keçeden magnet dışında bişey düşünmüyorum
Ailem bişeyler ikram eder hastaneye gelenlere, bunun için özel kurabiye düşünmüyorum
Ben hastanede çok abartılmaması gerektiğini düşünüyorum.öyle abartılı hazırlananlar varki hatta geçen duydumki NTS ye bağlıyolar ya onun için bile tülden süslü kemer yapıyolarmış.neticede sağlıkla ilgili bi olay doğum Allah korusun birsürü sıkıntı olabilir.hem etrafta şansı yolunda gitmeyen,acı yaşamış anneler de olabilir.evimize götürelim bebişlerimizi hayırlısıyla sonra süsleriz herşeyi...
aletleri fazla bir kerelik için değmez, sonradan anca yaparsan belkı.. bende begendım kece ıle yapılan seylerı ama zor gıbı geldi :)
evet de pahalı onlarda gene denemek lazım ınternette falan yapılısları olur herhalde ılk defa yapacagım ıcın zor gıbı geldiKeçe ya da kurabiye sipariş edebilirsin o zaman
Hangisini istersen
Hazır satan siteler görmüştüm sanki
evet de pahalı onlarda gene denemek lazım ınternette falan yapılısları olur herhalde ılk defa yapacagım ıcın zor gıbı geldi
Bişey olmaz bağırmak çağırmakla bebegine insallah da bagrilan azarlanan çocuk lar ne olacakKızlarrr son dersten çıkarken çocuklara çok bağırdım azarladım inşallah bebeğim etkilenmemiştir.
bende aynı fikirdeyim açıkçası lohusa şerbeti danteli kapı süsü birde magnet yada ona benzer bişeyBen evdeki odasını süslemeyi düşünüyorum
bir de magnet dağıtmayı, 40 ı çıkınca okutacağım mevlütte
Hem dediğin gibi abartmaya gerek yok hemde daha lüzumlu şeyler olduğunu düşünüyorum o harcamalarla yapılabilecek
Babyshower tarzı abartılı şeylere gerek görmüyorumbende aynı fikirdeyim açıkçası lohusa şerbeti danteli kapı süsü birde magnet yada ona benzer bişey
bebegin 40 ı cıktıgında kısmet olursa mevlut yapmayı dusunuyorum. hastaneye gelenlere ıkramlık bırsey yapılır herhalde. cikolata gibi yada bebek kurabıyelerı yanlısmı dusunuyorum mevlutte yapmayı dusunuyorum
Benim de annemler İstanbulda ama yeni evli oldugumdan gidemiyorumNeyse ki aileni görüyorsun bu vesileyle :)
o kadar mızmızlandım ama 3 tepsi börek yaptım az önce
Izin verince yıllık İznin den düşüyor lar.bende iznimi tüketmek istemiyorumHamilesiniz zaten
Yarım gün için gitmeseniz sorun olur mu
Bizim de öyle bi söylenti vardı ben gelmeyecektim ama sonra gerek kalmadı herkese tatil dendi şükür
çok doğru onlara vereceğim parayı başka şeylerde değerlendiririmBabyshower tarzı abartılı şeylere gerek görmüyorum
Ama evde de kullanacağım şeyleri süslemeyi seviyorum
Izin verince yıllık İznin den düşüyor lar.bende iznimi tüketmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?