2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

akşamı getirdik az kaldı yarın işe gelcek olsamda bugün iş bitsin istiyorum artık

sanırım çekirgenin dediği gibi o an bunları düşünemeyeceğiz artık annelerimiz yapar:)

Ben bi arada şeker hamuru düşünüyordum ama sonra bir çok ıvır zıvır almak gerektiğini gördüm vazgeçtim
Ben mevlütte dağıtmak istediğim keçeden magnet dışında bişey düşünmüyorum
Ailem bişeyler ikram eder hastaneye gelenlere, bunun için özel kurabiye düşünmüyorum

Ben hastanede çok abartılmaması gerektiğini düşünüyorum.öyle abartılı hazırlananlar varki hatta geçen duydumki NTS ye bağlıyolar ya onun için bile tülden süslü kemer yapıyolarmış.neticede sağlıkla ilgili bi olay doğum Allah korusun birsürü sıkıntı olabilir.hem etrafta şansı yolunda gitmeyen,acı yaşamış anneler de olabilir.evimize götürelim bebişlerimizi hayırlısıyla sonra süsleriz herşeyi...

aletleri fazla bir kerelik için değmez, sonradan anca yaparsan belkı.. bende begendım kece ıle yapılan seylerı ama zor gıbı geldi :)

Ben evdeki odasını süslemeyi düşünüyorum
bir de magnet dağıtmayı, 40 ı çıkınca okutacağım mevlütte
Hem dediğin gibi abartmaya gerek yok hemde daha lüzumlu şeyler olduğunu düşünüyorum o harcamalarla yapılabilecek

aletleri fazla bir kerelik için değmez, sonradan anca yaparsan belkı.. bende begendım kece ıle yapılan seylerı ama zor gıbı geldi :)

Keçe ya da kurabiye sipariş edebilirsin o zaman
Hangisini istersen
Hazır satan siteler görmüştüm sanki

bende aynı fikirdeyim açıkçası lohusa şerbeti danteli kapı süsü birde magnet yada ona benzer bişey

bende aynı fikirdeyim açıkçası lohusa şerbeti danteli kapı süsü birde magnet yada ona benzer bişey
Babyshower tarzı abartılı şeylere gerek görmüyorum
Ama evde de kullanacağım şeyleri süslemeyi seviyorum

Kece iyi fikirmis ben sekerhamurlu kurabiye yapip suslemeyi dusunuyorum tabi o anki duruma bagli ben yapamazsam bile arkadasim yapacak benim icin cok zevkli oluyo yapmasi. Kece suslerede bayildim onlardanda yapabilirim

Benim de annemler İstanbulda ama yeni evli oldugumdan gidemiyorum Neyse ki aileni görüyorsun bu vesileyle :)
o kadar mızmızlandım ama 3 tepsi börek yaptım az önce

Canim masallah sana bende temizlik yaptim sular kesildi oturuyorum elden bisey gelmez

Hamilesiniz zaten
Yarım gün için gitmeseniz sorun olur mu
Bizim de öyle bi söylenti vardı ben gelmeyecektim ama sonra gerek kalmadı herkese tatil dendi şükür
Izin verince yıllık İznin den düşüyor lar.bende iznimi tüketmek istemiyorum

kızlar öyle dalmışım ki şu keçe işine yabancı sitelere dalmışım gitmişim 1 hafta tatilde olacağım, herkesin bayramını şimdiden kutlarım, hayırlı olur inşallah:) bu arada çok muhabbet edip sayfaları çok ilerletmeyin oku oku bitiremiyorum sonrakendinize, bebişinize iyi bakın, haydi Allah a emanet olun hepiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…