Camları silmekten vazgeçtim. yarın bi ortalığı siler süpürürüm yeterKece iyi fikirmis ben sekerhamurlu kurabiye yapip suslemeyi dusunuyorum tabi o anki duruma bagli ben yapamazsam bile arkadasim yapacak benim icincok zevkli oluyo yapmasi. Kece suslerede bayildim onlardanda yapabilirim
Canim masallah sanabende temizlik yaptim sular kesildi oturuyorum elden bisey gelmez
iyi bayramlar sende bebişe ve kendine iyi bakkızlar öyle dalmışım ki şu keçe işine yabancı sitelere dalmışım gitmişim1 hafta tatilde olacağım, herkesin bayramını şimdiden kutlarım, hayırlı olur inşallah:) bu arada çok muhabbet edip sayfaları çok ilerletmeyin oku oku bitiremiyorum sonra kendinize, bebişinize iyi bakın, haydi Allah a emanet olun hepiniz:)
Ahhh canım benim o kadar çok sabrettim ki inan son haddine gelidi kolay kolay kızmam.Bişey olmaz bağırmak çağırmakla bebegine insallah da bagrilan azarlanan çocuk lar ne olacak
Camları silmekten vazgeçtim. yarın bi ortalığı siler süpürürüm yeterSuların kesilmesi isabet olmuş yat uzan
Bence benim bebiş normalden fazla zaten doktor da öyle dedi.Seninki gayet normal canını sıkmaAyin 24 unde gitmiştim dr a 11 cm 120 gr demişti azmi ya acabaGelisimi onde demisti banada
merhaba kizlar bebise nasil bir besik almayi dusunuyorsunuz? benım aklımda soyle genıs ve 3-4 yasına kadar kullansın ıstıyorum ama suan kı evım uygun degıl kucuk bırsey alırım basta ama bebeklerı tasımak ıcın olan canta tarzı seyler var ya onun altına sallanan bır ayak tarzı bırsey var bana kullanıslı geldı hem bebegı tasımak ıcın hemde evde cok yer kaplamadan yatması ıcın guzel bır sey oldugunu dusunuyorum ne dersınız? bana tavsıye edebılcegınız bır marka fılan var mı?
Ben de yarın baklava türü bi tatlı yapcam. Ya işin aslı canım çekti diye yaptım canım çekmese elimi sürmezdim herhaldeHamaratsın börek te yapmışsın
Ben bi çeşit tatlı yapacağım sadece, bayatlamayan bişey.. Adını yazmayayım canı çeken olabilir
Bi de milföy bulundursam gelen olursa yaparım
Biz en küçüğüz bize gelen olmuyo zaten
Ben de yarın baklava türü bi tatlı yapcam. Ya işin aslı canım çekti diye yaptım canım çekmese elimi sürmezdim herhaldeÇünkü bana da gelen en fazla bi iki kişi olur.
Sana da kolay gelsin şimdiden
Başta da yazmıştım pasta börek işlerini çok severim :)Baklava da açıyosan pek hamaratsın demektir
Ben hazır yufka, milföy vs ile geçiştiriyorum : D
Bende yapacağım tatlıyı sveiyorum bi de eşim istedi atıştırmalık diye, o yüzden yapacam
Başta da yazmıştım pasta börek işlerini çok severim :)
Şimdiden afiyet olsun o zaman
merhaba kizlar bebise nasil bir besik almayi dusunuyorsunuz? benım aklımda soyle genıs ve 3-4 yasına kadar kullansın ıstıyorum ama suan kı evım uygun degıl kucuk bırsey alırım basta ama bebeklerı tasımak ıcın olan canta tarzı seyler var ya onun altına sallanan bır ayak tarzı bırsey var bana kullanıslı geldı hem bebegı tasımak ıcın hemde evde cok yer kaplamadan yatması ıcın guzel bır sey oldugunu dusunuyorum ne dersınız? bana tavsıye edebılcegınız bır marka fılan var mı?
Camları silmekten vazgeçtim. yarın bi ortalığı siler süpürürüm yeterSuların kesilmesi isabet olmuş yat uzan
Kızlar gece sabaha kadar yedi sekiz kere tuvalete gidiyorum öyle sıkışıyorum ki uykumun bölünmesinden bıktım.acaba aksam meyve yemesem mi
park yatak düsündün mü :)
Canım nasıl bır sey hıc duymadım ılk kez anne olucam pek haberım yok :)
Kızlar ayva yiyenin çocuğu güzel olurmuş ve de gamzeli. Ben de bilmeden sürekli ayva yiyordum. Yeni duydum bu inanışı. Hayırlısı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?