2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence spor ayakkabı giy. Yeri gelir arabada cıkarırsın rahatca. Hem de daha rahat oluyor bota çizmeye göre. Ayrıca darlanabilirsin çizme ile. Ben de yola gideceğim yarın. Gerçi yağmurlu değil ama mevsime uygun spor ayakkabı giyeceğim inş

sımdı baktım canım guzel dun gezerkende gormustum ama bızım odaya oda sıgmaz bence

Bayram yolculuğun a şimdiden çıkacaklar hayırlı yolculuklar mutlu bayramlar

Simdi tv de ibrahim saracoglu var catlaklar icin soguk pres badem yagi kullansin hamileler diyo, en kisa surede almak lazim sizinlede paylasmak istedim

kızlar yardım edinn, ben 15+4 üm şu an .. doktor bana bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi ve progestan verdi ben bu ilacı daha kullandım ve tekrar başlamak istemiyorum bu durumda olan var mı?

kızlar yardım edinn, ben 15+4 üm şu an .. doktor bana bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi ve progestan verdi ben bu ilacı daha kullandım ve tekrar başlamak istemiyorum bu durumda olan var mı?
Allah yardimcin olsun. bn de kanamam olunca kullanmistim progestani. Boyle seyler olabiliyo duzelir merak etme yat dinlen

Çok fena baş ağrım var gündüsden beri kaldıramıyorum kafamı ilçta içmek istemiyorum

Çok fena baş ağrım var gündüsden beri kaldıramıyorum kafamı ilçta içmek istemiyorum

ben baş ağrısı Nedir hiç bilmem ama su son on beş gündür bende duramıyor um ağrıyan. hiç ağrı kesici almiyorum

ya bana da kasilma var dedi ve progestan verdi. Ben de yaklaşık 1 ay kullanmistim oncesinde. Aynen kararsiz kaldim. Bi dahaki kontrol de 15 gun sonra. Mecburen doktora guvenecegim. Kullanmaya karar verdim. Sen de oyle dusun canim. Doktorumuza guvenmemiz lazim

benim sorunum.. belli bir doktorum yok sürekli seyahat halindeyim eşimin işi dolayısıyla, hepsi farklı konuşuyor

ben baş ağrısı Nedir hiç bilmem ama su son on beş gündür bende duramıyor um ağrıyan. hiç ağrı kesici almiyorum
Ya sinüzitim var ondanmı diyorum gebeliktn mi bilemedim ebe arkadaşım baş ağrın varsa tansiyon baktırmayı ihmal etme dedi sende baktır arada

Kizlar bayramdan sonra cinsiyetimiz kesinlesecek bi an once muayene zamanim gelse ya daha hic bisi alamadim bebegime cok uzuluyorum corap bile almak gelmedi icimden ben niye boyleyim ki .. İlk defa 3 hafta doktora gitmeden durabildim hep bi panik halindeydim o halim gitti allaha sukur ama hic bisi alamadim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…