Bence spor ayakkabı giy. Yeri gelir arabada cıkarırsın rahatca. Hem de daha rahat oluyor bota çizmeye göre. Ayrıca darlanabilirsin çizme ile. Ben de yola gideceğim yarın. Gerçi yağmurlu değil ama mevsime uygun spor ayakkabı giyeceğim inşNe güzel akşama yola çıkıyorum bendekızlar orduya gideceğim elimde çok eşya olmasın çizme giysem olurmu malum karadeniz yağış falan vardır yoksa spor ayakkabı giyip normal çizme ve topuklu ayakkabımı elime mi alsam
Benim de annemler İstanbulda ama yeni evli oldugumdan gidemiyorumNeyse ki aileni görüyorsun bu vesileyle :)
o kadar mızmızlandım ama 3 tepsi börek yaptım az önce[/Q
Neden gidemiyorsun canım aileni görmeye?
Tamam canım dikkat ederimonu bende duymustum :) ama sakın nar yemegı abartma ben acayıp kabız oldum cok kotuyum...
internete yaz canım farklı modelleri var portatif 3 yasına kadar sanırım kullanabılıyorsun farklı ebatlarda ahsap degıl ama benimde ilk bebeğim olcak kısmet olursa bos odam yok o yuzden oda yapmıcam yatak odama park yatak kurucam daha sonra kaldırabılıosun veya ıstedıgın yerede tasıyorsun
Allah yardımcın olsunAhhh canım benim o kadar çok sabrettim ki inan son haddine gelidi kolay kolay kızmam.
Eşim bergamalı cnm kv ler ordaKim bergamali canim
Ben 9 ay bergamada yasadim esimin isi geregi :)
Son aylrda bebek cok kilo alirmis o zamna kadr nasil olcaz kimbilir :)hahaha merve, ayni kaderi paylasiyoruz desene :)
ama senin baslangic kilonda cok iyimis.
benim baslangic kilom 69
Allah yardimcin olsun. bn de kanamam olunca kullanmistim progestani. Boyle seyler olabiliyo duzelir merak etme yat dinlenkızlar yardım edinn, ben 15+4 üm şu an .. doktor bana bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi ve progestan verdi ben bu ilacı daha kullandım ve tekrar başlamak istemiyorumbu durumda olan var mı?
Allah yardimcin olsun. bn de kanamam olunca kullanmistim progestani. Boyle seyler olabiliyo duzelir merak etme yat dinlen
Çok fena baş ağrım var gündüsden beri kaldıramıyorum kafamı ilçta içmek istemiyorum
ya bana da kasilma var dedi ve progestan verdi. Ben de yaklaşık 1 ay kullanmistim oncesinde. Aynen kararsiz kaldim. Bi dahaki kontrol de 15 gun sonra. Mecburen doktora guvenecegim. Kullanmaya karar verdim. Sen de oyle dusun canim. Doktorumuza guvenmemiz lazimkızlar yardım edinn, ben 15+4 üm şu an .. doktor bana bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi ve progestan verdi ben bu ilacı daha kullandım ve tekrar başlamak istemiyorumbu durumda olan var mı?
benim sorunum.. belli bir doktorum yok sürekli seyahat halindeyim eşimin işi dolayısıyla, hepsi farklı konuşuyorya bana da kasilma var dedi ve progestan verdi. Ben de yaklaşık 1 ay kullanmistim oncesinde. Aynen kararsiz kaldim. Bi dahaki kontrol de 15 gun sonra. Mecburen doktora guvenecegim. Kullanmaya karar verdim. Sen de oyle dusun canim. Doktorumuza guvenmemiz lazim
Ya sinüzitim var ondanmı diyorum gebeliktn mi bilemedim ebe arkadaşım baş ağrın varsa tansiyon baktırmayı ihmal etme dedi sende baktır aradaben baş ağrısı Nedir hiç bilmem ama su son on beş gündür bende duramıyor um ağrıyan. hiç ağrı kesici almiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?