2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk gebeliginiz mi? Bende ilk gebeliğim de böyle bir psikoloji içine girmiştim. Galiba gebeliğin vermiş olduğu şaşkınlıkve ruh haliyle ilgiliydi.

Miğrenim azdı ya gece gece zonk zonk geberiyorum

Arkadaşlar ben dalinin mor renkli bebe yağını kullanıyorum. Ama benim gobegim müthiş soyuluyor resmen pul pul dökülüyor. Aslında bebe yağı nemlendirir kurutmaz yanlış mi biliyorum acaba sadece gobegim soyuluyor baska biryerde birşey yok benim gibi olan varmı aranızda

Kizlaaaar siz boylemi gelin oldunuzzz :-D :-D :-D altinlara bakinnnn!!!!!

Eklentiler

• IMG-20140927-WA0000.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 88

se__vi
Geçen bayramdan sonra gitmiştim.. Eşim de daha yeni geldin dedi + maddi sebepler falan..

kızlar yardım edinn, ben 15+4 üm şu an .. doktor bana bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi ve progestan verdi ben bu ilacı daha kullandım ve tekrar başlamak istemiyorum bu durumda olan var mı?
Ben ilk haftalarimdan beridir kullaniyorum gobegimden igne vuruyorum 20 haftama kadar da progestan kullanacakmisim benim bebeginde esi asadaymis

Kizlaaaar siz boylemi gelin oldunuzzz :-D :-D :-D altinlara bakinnnn!!!!!
bugün facede gördüm bende böylebirini onda daha çoktu : ) yok yahu nerde bizde böyle altın

kızlar selam bu arada bişey soracağım hiç bulantı yaşamamış biri olarak bugün şiddetli bi bulantı yaşadım öğüre öğüre ölüyodum birde karnıma ve belime bi 10 dakika şiddetli sancı girdi sonra geçti ama acep bebeğe bişeymi olduki neydi şimdi bu hiç olmamıştı 4 ay boyunca böyle bişey arefe günü doktorada gidemem zaten randevuda bulamam yarım gündür varsa bile böyle belirti vermez dimi bişey olsa ...

Yok canım ya gündüz telafi edersin suyu.sonuçta uykuda önemli kendimize iyi bakmalıyız.

Hayirli aksamlar..
Bugün ki kontrolümuzdede gostermedi cinsiyeti oturuyordu
zaten cok kasilmam varmis bebek rahat hareket esemiyormus serum takildim rahatlamis biraz..progestan a devam..

Hayirli aksamlar..
Bugün ki kontrolümuzdede gostermedi cinsiyeti oturuyordu
zaten cok kasilmam varmis bebek rahat hareket esemiyormus serum takildim rahatlamis biraz..progestan a devam..
senin bebiş yüz görümlüğümü istiyor kız göstermedi bi.sağlıklı olunda cnm heralde en son ayrıntılı usg de belli olur artık

Canım bizim cinsiyetimiz de bayramdan sonra cuma günü inşallah belli olacak.olsun artık bende uniseks bir kaç Kıyafet aldım ama içime sinmiyor.bana da tam bir ay olacak.

senin bebiş yüz görümlüğümü istiyor kız göstermedi bi.sağlıklı olunda cnm heralde en son ayrıntılı usg de belli olur artık

Göster memesi bi yanada kasılma olayi canımı sıktı biraz..hayırlısı banadanoyle gelio ayrintilida anca artik ama eski usggler tipki erkegim desede artık kizmi acana diyorum bukadar gostermedi hani:) saglikli olsunda yeterki

Forumdaki BDV bölümünü biraz daha takip edersem psikolojim bozulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…