Kizlar bayramdan sonra cinsiyetimiz kesinlesecek bi an once muayene zamanim gelse ya daha hic bisi alamadim bebegimecok uzuluyorum corap bile almak gelmedi icimden ben niye boyleyim ki .. İlk defa 3 hafta doktora gitmeden durabildim hep bi panik halindeydim o halim gitti allaha sukur ama hic bisi alamadim hala
AynennÇok fena baş ağrım var gündüsden beri kaldıramıyorum kafamı ilçta içmek istemiyorum
Kızlar ayva yiyenin çocuğu güzel olurmuş ve de gamzeli. Ben de bilmeden sürekli ayva yiyordum. Yeni duydum bu inanışı. Hayırlısı diyorum
Son aylrda bebek cok kilo alirmis o zamna kadr nasil olcaz kimbilir :)
Kizlaaaar siz boylemi gelin oldunuzzz :-D :-D :-D altinlara bakinnnn!!!!![/QUOTE
Sayilir :)
Ben ilk haftalarimdan beridir kullaniyorum gobegimden igne vuruyorum 20 haftama kadar da progestan kullanacakmisim benim bebeginde esi asadaymiskızlar yardım edinn, ben 15+4 üm şu an .. doktor bana bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi ve progestan verdi ben bu ilacı daha kullandım ve tekrar başlamak istemiyorumbu durumda olan var mı?
bugün facede gördüm bende böylebirini onda daha çoktu : ) yok yahu nerde bizde böyle altınKizlaaaar siz boylemi gelin oldunuzzz :-D :-D :-D altinlara bakinnnn!!!!!
Yok canım ya gündüz telafi edersin suyu.sonuçta uykuda önemli kendimize iyi bakmalıyız.Bende su içince çok sık gidiyorum diye
Akşam bi saatten sonra su içmeyi bıraktım ki gece uyanmayayım
Yoksa yatamıyorum işe de dayak yemiş gibi gidiyorum
Bebeği susuz mu bırakıyorum diye vicdan da yaptığım oluyo ama napim, gündüz içiyorum
Annemle izlerdim yaHerkese iyi akşamlar Star da "aramızda kalsın" var süper komik tavsiye ederim ben çok seviyorum bu diziyi :)
senin bebiş yüz görümlüğümü istiyor kız göstermedi bi.sağlıklı olunda cnm heralde en son ayrıntılı usg de belli olur artıkHayirli aksamlar..
Bugün ki kontrolümuzdede gostermedi cinsiyeti oturuyordu
zaten cok kasilmam varmis bebek rahat hareket esemiyormus serum takildim rahatlamis biraz..progestan a devam..
Canım bizim cinsiyetimiz de bayramdan sonra cuma günü inşallah belli olacak.olsun artık bende uniseks bir kaç Kıyafet aldım ama içime sinmiyor.bana da tam bir ay olacak.Kizlar bayramdan sonra cinsiyetimiz kesinlesecek bi an once muayene zamanim gelse ya daha hic bisi alamadim bebegimecok uzuluyorum corap bile almak gelmedi icimden ben niye boyleyim ki .. İlk defa 3 hafta doktora gitmeden durabildim hep bi panik halindeydim o halim gitti allaha sukur ama hic bisi alamadim hala
senin bebiş yüz görümlüğümü istiyor kız göstermedi bi.sağlıklı olunda cnm heralde en son ayrıntılı usg de belli olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?