2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de ayni durumdayim 3 haftadr dr a gitmyrm haftya gitcz insllh cinsiytini net olark ogrensem de biseyler alsam artk diyrm

Dr dan geldim afp mom testi yapmisti normal cikti simdi de toxoplazma testi istedi test yaptirmak muhim degil de beni strese sokuyor

aha dur kiz deme oyle :-D :-D :-D

Valla benim kafa 1 haftadir dank etti, dikkat ediyorum birazcik.

Abur cubura ve hamur isine, yoksa bu gidisle cok alicam
Bnm de dikkat etmem lazim ama surekli biseyler yeme ihtyci duyuyorm birkc saatte acikiyrm hemn

Herkese selam..
5 gün tatil :)

Bugün tetanoz aşısı oldum,şimdilik acıma ateş bişi yok bakalım

Hayirli aksamlar..
Bugün ki kontrolümuzdede gostermedi cinsiyeti oturuyordu
zaten cok kasilmam varmis bebek rahat hareket esemiyormus serum takildim rahatlamis biraz..progestan a devam..
Gecmis olsun canim neden kasilma var acaba boyu kg nasil bebisin

Her sabah 4 gibi wc için kalkıp sonra da uyuyamıyorum..Bir de midem kazınıyor. .uykunun kıymetini bil bebek olunca uyuyamazsın diyenler haklı ama uyku gelse. .

Kızlar gece sabaha kadar yedi sekiz kere tuvalete gidiyorum öyle sıkışıyorum ki uykumun bölünmesinden bıktım.acaba aksam meyve yemesem mi

Yaa ben de tum gun ofiste 1 kere fln gittigim halde gece 2-3 kere kalkiyorum, daha cok da gunduz iciyorum halbuki, mantigi ne cozemedim

Herkese simdiden hayirli bayramlar dilerim, kazasiz belasiz guzel bir bayram olsun. Ayrica gunaydin ve hayirli cumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…