- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Ben de ayni durumdayim 3 haftadr dr a gitmyrm haftya gitcz insllh cinsiytini net olark ogrensem de biseyler alsam artk diyrmKizlar bayramdan sonra cinsiyetimiz kesinlesecek bi an once muayene zamanim gelse ya daha hic bisi alamadim bebegimecok uzuluyorum corap bile almak gelmedi icimden ben niye boyleyim ki .. İlk defa 3 hafta doktora gitmeden durabildim hep bi panik halindeydim o halim gitti allaha sukur ama hic bisi alamadim hala
Bnm de dikkat etmem lazim ama surekli biseyler yeme ihtyci duyuyorm birkc saatte acikiyrm hemnaha dur kiz deme oyle :-D :-D :-D
Valla benim kafa 1 haftadir dank etti, dikkat ediyorum birazcik.
Abur cubura ve hamur isine, yoksa bu gidisle cok alicam
Dr dan geldim afp mom testi yapmisti normal cikti simdi de toxoplazma testi istedi test yaptirmak muhim degil de beni strese sokuyor
Down sendromu icinmi bu testlerde
Gecmis olsun canim neden kasilma var acaba boyu kg nasil bebisinHayirli aksamlar..
Bugün ki kontrolümuzdede gostermedi cinsiyeti oturuyordu
zaten cok kasilmam varmis bebek rahat hareket esemiyormus serum takildim rahatlamis biraz..progestan a devam..
Bilmiyorimki canim yorma kendini dinlen dedi drGecmis olsun canim neden kasilma var acaba boyu kg nasil bebisin
yapma ya hem güzel hem de tüylü olacak yaniCanim ayva yiyenin bebeği cok da tüylü olurmuş haberin olsun..
ne iğnesi o ? bir de yatak istrihati önerdi miBen ilk haftalarimdan beridir kullaniyorum gobegimden igne vuruyorum 20 haftama kadar da progestan kullanacakmisim benim bebeginde esi asadaymis
Çok kötü yaa. Her sabah ağrıyla uyanıyorum :/Bende hergün ağrı var normal canim
Kızlar gece sabaha kadar yedi sekiz kere tuvalete gidiyorum öyle sıkışıyorum ki uykumun bölünmesinden bıktım.acaba aksam meyve yemesem mi
bende duydum Peygamber Efendimiz ayva yiyin dermişKızlar ayva yiyenin çocuğu güzel olurmuş ve de gamzeli. Ben de bilmeden sürekli ayva yiyordum. Yeni duydum bu inanışı. Hayırlısı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?