2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı cumalar herkese arifeniz ve bayramınız mübarek olsun şimdiden .biz bu bayram evdeyiz burdada hiç kimseyi tanımıyoruz bizim için bu yıl bayram tam bir dinlenme olacak çokta ihtiyacım var açıkçası:)

Günaydın anneler ve tatlı bebişleri Herkese hayırlı cumalar ve şimdiden hayırlı bayramlar bizde biraz evde biraz kayınvalidemlerdeyiz dinlenmece yapıcaz :)

Günaydın herkesee :) çok güzel bir rüya gördüm bu gece .. kızımın yüzünü saçını gözlerini gamzesini dahi gördüm çok tatlıydı bakmaya doyamıyordum ve emziriyordum .. uyandım ağlayacaktım nerdeyse çok gerçekçiydi, 10 15 dk sonra rüya olduğunu anladım :) inanılmaz müthiş bi duyguydu :) acaba gerçekten benim kızım da öyle mi olucak çok merak ediyorum .. :)

İnşallah,allah gönlüne gore versin.

Günaydın kızlar herkes iyidir umarım.bizde tatile girdik ama memleketlere yarın gideceğiz bugün hazırlık Kuaför Çanta hazırlama felan.ya şu saçlarımız Boyalı olunca dipten çıkanlar ne kötü gözüküyor ya.

Bende saçlarından yana dertliyim,kına yakmayı düşünüyorum.dipleri çok canımı sıkıyor,kafayı taktim bi kere gözüme batıp duruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…