MaşallahGüne bebeğimizin hareketleriyle başladıkbi o tarafa geçiyor bi diğer tarafa. Dışardan bakıldıgında bile belli oluyor
canım ya ben parol alıyorum arada gebelerin kullanabildigi parolun bi çeşidi var ya.çok feci agrıyor bazen ama çok şükür şimdilik iyiyim :)Kızlar yaa..
Bu aylarda baş ağrısı yaşayanınız var mı? Yoksa bende mi bi anormallik var ? :/
çok hoş bi duygu bende birkaç hafta önce gördüm ozamn cinsiyetinide öğrenmemiştim bembeyaz tosuncuk gibi bi erkek çocuktu hem beni emiyo bi eliylede biberon tutuyodu çok güzel bir rüyaydı zaten sonra öğrendim ki erkekkkGünaydın herkesee :) çok güzel bir rüya gördüm bu gece .. kızımın yüzünü saçını gözlerini gamzesini dahi gördüm çok tatlıydı bakmaya doyamıyordum ve emziriyordum .. uyandım ağlayacaktım nerdeyse çok gerçekçiydi, 10 15 dk sonra rüya olduğunu anladım :) inanılmaz müthiş bi duyguydu :) acaba gerçekten benim kızım da öyle mi olucak çok merak ediyorum .. :)
nekadar erken hissetmişsin bide dışardanda belli diyosun ben hala farkedemiyorumm hissedemiuorum yaaGüne bebeğimizin hareketleriyle başladıkbi o tarafa geçiyor bi diğer tarafa. Dışardan bakıldıgında bile belli oluyor
Bnm de dikkat etmem lazim ama surekli biseyler yeme ihtyci duyuyorm birkc saatte acikiyrm hemn
Çok geçmiş olsun canım Allah bir an önce şifa versinMerhaba arkadaşlar,birşey soracağım.ben geçen hafta merdivenden düştüm kuyruk sokumumun üstüne10 gün geçti ama ben hala oturup kalkamıyorum,canımdan can kopuyo sanki çok ağrıyo.röntgen ya da mr çekilenez diye düşündüğüm için ortapediye gitmedim.ama dayanamıyorum acısına ne yapmalıyım nasıl geçer?bilen varsa noolur yol göstersin..
6 da kalkyrm bi bardk sut ve evde ne yaptysam pogaca tost ya da borek yiyrm. Okulda 9 10 gbi acikiyrm gotrdgm seylerden atistryrm elma sut vs. 12.30 da eve geliyrm esimle ogle yemegi yiyrz. Sonra esim gidio birkc saat sonra bn yine acikiyrm sut iciyrm ya da meyve yiyrm. 6 da aksam yemegi yiyrz .8 9 gbi cay saati yapiyrz kuruyemiş yiyrm birkc tane ceviz badem gbi. Sonra meyve yiyrm en son da sut icip yatyrmben dikkat ediyorum 5 gundur, 1 kilo gitti. (gerci tatilden geldim, ödem falan vardi sanirim hava degisikliginden)
gunluk menun nasil merve, neler yiyosun?
6 da kalkyrm bi bardk sut ve evde ne yaptysam pogaca tost ya da borek yiyrm. Okulda 9 10 gbi acikiyrm gotrdgm seylerden atistryrm elma sut vs. 12.30 da eve geliyrm esimle ogle yemegi yiyrz. Sonra esim gidio birkc saat sonra bn yine acikiyrm sut iciyrm ya da meyve yiyrm. 6 da aksam yemegi yiyrz .8 9 gbi cay saati yapiyrz kuruyemiş yiyrm birkc tane ceviz badem gbi. Sonra meyve yiyrm en son da sut icip yatyrm
Az mı yiyorum çok mu sağlıklı mı sağlıksız mı diye düşünmekten sıkıldım
Iciyrm su ama bilmyrm az miki.. bana kalsa bn de cay yapmam ama esim cok seviyo o yuzden bn de 1 bardk iciyrm zar zorbeslenmen cok saglikli ama masallah
suyu ne kadar iciyorsun canim? suyu az icmekte kilo aldiriyor.
bende nerdeyse boyle besleniyorum :) ama sadece cay saati yapmiyorum.
Benimde çıktı şimdi geçmek üzere :) hiç bişey sürmedi ne olur olmaz diyeDudagimin kenarinda ucuk cikti malesef
Gecmis olsun canim. Dr zovirax kullanabilirsin dedi. Sabah eczaneden aldik surmeye basladim. Bir sey surmeden kac gunde gecti ucugun? Cok kasiniyorBenimde çıktı şimdi geçmek üzere :) hiç bişey sürmedi ne olur olmaz diye
gebelikte Mr çekiliyor Muş geçen hafta Dr söyledi. Radyasyon yokmuş Mr da. Çok geçmiş olsun ben de çok acı çekiyorum anlıyorum seni canımMerhaba arkadaşlar,birşey soracağım.ben geçen hafta merdivenden düştüm kuyruk sokumumun üstüne10 gün geçti ama ben hala oturup kalkamıyorum,canımdan can kopuyo sanki çok ağrıyo.röntgen ya da mr çekilenez diye düşündüğüm için ortapediye gitmedim.ama dayanamıyorum acısına ne yapmalıyım nasıl geçer?bilen varsa noolur yol göstersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?