2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar,birşey soracağım.ben geçen hafta merdivenden düştüm kuyruk sokumumun üstüne10 gün geçti ama ben hala oturup kalkamıyorum,canımdan can kopuyo sanki çok ağrıyo.röntgen ya da mr çekilenez diye düşündüğüm için ortapediye gitmedim.ama dayanamıyorum acısınane yapmalıyım nasıl geçer?bilen varsa noolur yol göstersin..

Selam canlar
Arefeniz ve cumaniz mubarek olsun... bayraminizda simdiden mubarek olsun ramazan bayraminda kuzularimizla girmeyi nasip etsin allah...
Bayramda giremem annem ve kvlere ilceye gidiyoruz gorusmek uzere

Mutlala git elle muayene ederler koti bo durum biliyorum ama kiyafetin uzerinden muayene ediyorlar anliyorlar mutlaka dra git en azindan yasadigin durumu anlat.kuyruk sokumu kirik bi insan olarak cok cektim cekiyorum bilirim

Hayırlı cumalar güzel anneler bayrama gideceklere ii yolculklar benim gibi evde olacaklara ii dinlenmeler

çok hoş bi duygu bende birkaç hafta önce gördüm ozamn cinsiyetinide öğrenmemiştim bembeyaz tosuncuk gibi bi erkek çocuktu hem beni emiyo bi eliylede biberon tutuyodu çok güzel bir rüyaydı zaten sonra öğrendim ki erkekkk

Güne bebeğimizin hareketleriyle başladık bi o tarafa geçiyor bi diğer tarafa. Dışardan bakıldıgında bile belli oluyor
nekadar erken hissetmişsin bide dışardanda belli diyosun ben hala farkedemiyorumm hissedemiuorum yaa

Bnm de dikkat etmem lazim ama surekli biseyler yeme ihtyci duyuyorm birkc saatte acikiyrm hemn

ben dikkat ediyorum 5 gundur, 1 kilo gitti. (gerci tatilden geldim, ödem falan vardi sanirim hava degisikliginden)
gunluk menun nasil merve, neler yiyosun?

Çok geçmiş olsun canım Allah bir an önce şifa versin

ben dikkat ediyorum 5 gundur, 1 kilo gitti. (gerci tatilden geldim, ödem falan vardi sanirim hava degisikliginden)
gunluk menun nasil merve, neler yiyosun?
6 da kalkyrm bi bardk sut ve evde ne yaptysam pogaca tost ya da borek yiyrm. Okulda 9 10 gbi acikiyrm gotrdgm seylerden atistryrm elma sut vs. 12.30 da eve geliyrm esimle ogle yemegi yiyrz. Sonra esim gidio birkc saat sonra bn yine acikiyrm sut iciyrm ya da meyve yiyrm. 6 da aksam yemegi yiyrz .8 9 gbi cay saati yapiyrz kuruyemiş yiyrm birkc tane ceviz badem gbi. Sonra meyve yiyrm en son da sut icip yatyrm

beslenmen cok saglikli ama masallah
suyu ne kadar iciyorsun canim? suyu az icmekte kilo aldiriyor.

bende nerdeyse boyle besleniyorum :) ama sadece cay saati yapmiyorum.

Az mı yiyorum çok mu sağlıklı mı sağlıksız mı diye düşünmekten sıkıldım

beslenmen cok saglikli ama masallah
suyu ne kadar iciyorsun canim? suyu az icmekte kilo aldiriyor.

bende nerdeyse boyle besleniyorum :) ama sadece cay saati yapmiyorum.
Iciyrm su ama bilmyrm az miki.. bana kalsa bn de cay yapmam ama esim cok seviyo o yuzden bn de 1 bardk iciyrm zar zor

gebelikte Mr çekiliyor Muş geçen hafta Dr söyledi. Radyasyon yokmuş Mr da. Çok geçmiş olsun ben de çok acı çekiyorum anlıyorum seni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…