2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cevaplarınız için teşekkürler kızkar.yapçak bişi yok gidicem necbur doktoraşimdilik simit minderle idare ediyorum ama genel olarak yatıyorum.farklı muayene yöntemlerinden bahsediliyo bundan da çekindiğim için gidesim gelmiyo açıkçası

Co
Cok gecmis olsun

Kızlar sütü sade mi içiyorsunuz.ben sade içemiyorum.hatta daha hiç süt içmedim.kuruyemiş ceviz badem Fındık hiç giyemiyorum.

Annişler göbeğime bebe Yağı Johnson babynin sürüyorum ama sanırım bende alerji yaptı.kırmızı benekler var göbeğimde ve kaşınıyor bayağıdır var,ben de çatlama belirtisidir diye düşünmüştüm ama nette çoğu kişi yaptığını Yazmış.
Sürmeyi bırakıcam.

Kızlar sütü sade mi içiyorsunuz.ben sade içemiyorum.hatta daha hiç süt içmedim.kuruyemiş ceviz badem Fındık hiç giyemiyorum.
süt konusunda bende sıkıntılıyım hiç sevmiyorum eşimin baskısıyla oda o hazırlıyo getiriyo filn akşmları zorla bal karıştırıp içiyorum ama ceviz badem fln yiyorum günlük

Gecmis olsun canim. Dr zovirax kullanabilirsin dedi. Sabah eczaneden aldik surmeye basladim. Bir sey surmeden kac gunde gecti ucugun? Cok kasiniyor
5-6 günde geçti canım ilk iki gün bayagi kötüydü sürekli sulanip patlıyodu sonra kabuk tuttu şimdi de geçti şükür

gun boyu neler yiyorsun canim? yaz istersen, bakalim eksik bir sey varsa yazalim
bende menumu yazayim, bakmak istersen.
Düzenli bir menum olsa yazıcam da maalesef değil. Bugüne kadar ağzıma et sürmedim. Bugün biraz yedim. tek sıkıntım oydu. Şimdi de yumurtadan tiksiniyorum. Onu da her gün yemem lazım
Meyve yiyorum süt içiyorum yoğurt bal peynir falan yiyorum ama düzenli değil hiç biri.
Bu aralar canım abur cubur istiyor ve yiyorum maalesef.

Normalde de süt içerdim hamileliğimde de içiyorum.Evimden hiç eksik olmaz. İçemiyorum diyorsanız muzlu süt yapın on numara oluyor

Bugün hem temizlik yaptım hem de çarşıya çıktım. Bel ve karın ağrısından öldüm

Oooo masallah :) sifa olsun bebise ve sana. Benim beslenmem cok kotu yumurta sut ve peynir yemiyorum hic. Hamile kalmadan once hergun yumurta yerdim suan evde dahi bulunduramiyorim tiksindim peynir ve sutte sevmem hic genelde meyve yiyorum insallah saglikli olur bebislerimiz

Ben normalde de her gun soguk sade sut icerim o yonden rahatim ancak et ve yumurtayla aram iyi degil hem hala kilo alamadigimdan hem de bebek icin hergun yemelisin dedi dr

Bendede yapti birak kullanma gececek cok fena kiprkirmizi olmuştum ve kasiniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…