Toxoplazma bağışıklık testiDown sendromu icinmi bu testlerde
Saat 13 ve ben hala işteyim 15te cıkcaz yaaa
Cok gecmis olsunCevaplarınız için teşekkürler kızkar.yapçak bişi yok gidicem necbur doktoraşimdilik simit minderle idare ediyorum ama genel olarak yatıyorum.farklı muayene yöntemlerinden bahsediliyo bundan da çekindiğim için gidesim gelmiyo açıkçası
süt konusunda bende sıkıntılıyım hiç sevmiyorum eşimin baskısıyla oda o hazırlıyo getiriyo filn akşmları zorla bal karıştırıp içiyorum ama ceviz badem fln yiyorum günlükKızlar sütü sade mi içiyorsunuz.ben sade içemiyorum.hatta daha hiç süt içmedim.kuruyemiş ceviz badem Fındık hiç giyemiyorum.
5-6 günde geçti canım ilk iki gün bayagi kötüydü sürekli sulanip patlıyodu sonra kabuk tuttu şimdi de geçti şükürGecmis olsun canim. Dr zovirax kullanabilirsin dedi. Sabah eczaneden aldik surmeye basladim. Bir sey surmeden kac gunde gecti ucugun? Cok kasiniyor
Bn de sade icemyrm nesguik katyrm birazcik ama sutu cok sevyrmKızlar sütü sade mi içiyorsunuz.ben sade içemiyorum.hatta daha hiç süt içmedim.kuruyemiş ceviz badem Fındık hiç giyemiyorum.
Düzenli bir menum olsa yazıcam da maalesef değil. Bugüne kadar ağzıma et sürmedim. Bugün biraz yedim. tek sıkıntım oydu. Şimdi de yumurtadan tiksiniyorum. Onu da her gün yemem lazımgun boyu neler yiyorsun canim? yaz istersen, bakalim eksik bir sey varsa yazalim
bende menumu yazayim, bakmak istersen.
bende yaptım cnm ve bel ağrısı bende de oldu çok yormamamız lazm kendinimizi aslındaBugün hem temizlik yaptım hem de çarşıya çıktım. Bel ve karın ağrısından öldüm
Mecbur olunca insan yapıyo işte..bende yaptım cnm ve bel ağrısı bende de oldu çok yormamamız lazm kendinimizi aslında
Buradaki arkadaslarin tavsiyesi ile lierac almıştım memnunum canim birde niveanin bebe yağını kullanıyorumLierac veya mustela kullanan var mı?
Oooo masallah :) sifa olsun bebise ve sana. Benim beslenmem cok kotu yumurta sut ve peynir yemiyorum hic. Hamile kalmadan once hergun yumurta yerdim suan evde dahi bulunduramiyorim tiksindim peynir ve sutte sevmem hic6 da kalkyrm bi bardk sut ve evde ne yaptysam pogaca tost ya da borek yiyrm. Okulda 9 10 gbi acikiyrm gotrdgm seylerden atistryrm elma sut vs. 12.30 da eve geliyrm esimle ogle yemegi yiyrz. Sonra esim gidio birkc saat sonra bn yine acikiyrm sut iciyrm ya da meyve yiyrm. 6 da aksam yemegi yiyrz .8 9 gbi cay saati yapiyrz kuruyemiş yiyrm birkc tane ceviz badem gbi. Sonra meyve yiyrm en son da sut icip yatyrm
Annişler göbeğime bebe Yağı Johnson babynin sürüyorum ama sanırım bende alerji yaptı.kırmızı benekler var göbeğimde ve kaşınıyorbayağıdır var,ben de çatlama belirtisidir diye düşünmüştüm ama nette çoğu kişi yaptığını Yazmış.
Sürmeyi bırakıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?