- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Lierac a baktım 2lisi 130 lira.alabilirim sanırım.Buradaki arkadaslarin tavsiyesi ile lierac almıştım memnunum canim birde niveanin bebe yağını kullanıyorum
Aynen öyle oldum sürmücem canım.Bendede yapti birak kullanma gececek cok fena kiprkirmizi olmuştum ve kasiniyordum
Lierac a baktım 2lisi 130 lira.alabilirim sanırım.
Ama bebe yağını sürmücem bir daha.
Aynen öyle oldum sürmücem canım.
benim zaten kilodan dolayı o kadar çok çatlağım varki krem filan kullanmıyorum hiç yinede kullansammı acaba bilemedimBen rozitanin vucut bakim yagini kullanmaya basladim yumuşacık yapti tenimi begendim onu kullaniyorum arkadaşımda kullandi hamileliginde catlagi yok
güle güle kullanın canımmBende bugun bebegime ilk patigini aldim, cinsiyetini biledigim icin ve daha cok erken oldugu icin bisey almamistim ama bugun el orgusu tezgahi vardi ordan beyaz bir cift patik aldim
Ben de bir bakayım.zararlı bir içeriği yok dimiBen rozitanin vucut bakim yagini kullanmaya basladim yumuşacık yapti tenimi begendim onu kullaniyorum arkadaşımda kullandi hamileliginde catlagi yok
Bana da minoset verdi. 3-4 kere içtim ama fayda etmediğini görünce bi daha da içmedim. Viks sürüyorum şakaklarıma ama onun da kokusu boğuyo. Artık sabredicez mecbur..canım ya ben parol alıyorum arada gebelerin kullanabildigi parolun bi çeşidi var ya.çok feci agrıyor bazen ama çok şükür şimdilik iyiyim :)
Iyi bayramlar annişler...
Ben de bir bakayım.zararlı bir içeriği yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?