2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkesin kurban bayramını kutluyorum güzel mart anneleri. inşallah bir sonraki bayrama bebişlerimiz kucaklarımizda gireriz. :) :)

kızlar bende aşırı şekilde burun geniz tıkanıklığı var burnumu hönkürmekten bebeğe bişe olck diye korkuyorum kasığıma ağrı giriyor ne yapcam bilmiyorum

Iki gundur bende de var nane limon yaptim balla ictim iyi geldi ilac almadim

Selamun aleyküm kızlar..
Bayramınız mubarek olsun..
Bugün market alışverisi yaparken bi baktım eşim elinde biberonla geliyor. Cinsiyeti belli olmadığı için biberonun rengine karar veremedik. Ne alalım derken meyve filesi aldık 6 aydan sonra kullanabılecek ama heves ettik işte. Alırken şuna dikkat ettik, ne alırsak fiyatına bakan biz bebeğimiz için aldıgımız şeyin fiyatına bakmadık. Aklımıza bile gelmedi.
Anne baba olmak böyle bir şey herhalde..

kızlar bende aşırı şekilde burun geniz tıkanıklığı var burnumu hönkürmekten bebeğe bişe olck diye korkuyorum kasığıma ağrı giriyor ne yapcam bilmiyorum
Ben de senin biraz hafif halinim ama ben su hariç hiç bi sıvı alamıyorum. Limon yiyorum günde bi adet tuzlayip Hatta midemi de çok rahatlatıyo tıkanıklık için vicks yada tuzu bol suyla kaynat buharini bununla içine solumaya çalış eşime çok iyi geliyordu ama hamilelikte bi sıkıntı çıkmaz inş

Bu arada eşimle tuzlu limon yeme konusunda kavga ediyoruz tansiyon düşürme dışında bi dezavantajinin olduğunu düşünmüyorum Dr.uma henüz soramadim internet zaten bilgi çöplüğü bu konuda bireysel tecrübesi olan varmı

Eman ALLAHIM!! benimle aynı sorunu yaşayan biri :)
Ben eskiden de çok severdim şimdi de ara ara inanılmaz canım çekiyor. Tansiyonum her zaman düşük o yüzden eşim kızıyor Nette de sadece tansiyonu düşürme tehlikesi var diye okudum ama tabi " HER ŞEYİN FAZLASI ZARAR "

Bu arada hepinize iyi bayramlar.biliyorsunuz benim 8,5 yaşında bir Oğluşum var.e kalnimden geçen bu bebeğimin kız olmasi.hep kız hissediyordum ama bir haftadır falan erkekmis gibi geliyor. Perşembe gidicem doktora belli olur inşallah. Belirsizlik çok zor hakkımızda hayırlısı.

Bende bu aralar her gun yiyorum limon ve tuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…