Hepsi bitkisel yağlar içeriğine baktım bayramdan sonra bakayım aktarlara.Benim gordugum kadari ile yok ,bebe yagi bile alerji yaptı bu resmen cildimi rahatlattı ve kurulugumda kasintimda gecti aktarlardada satiliyor
Gozunaydin canım allah tamamina erdirsin,darısı benim başımaHerkese iyi bayramlarr... Dün bebişimin kız olduğunu öğrendimmmm :) çok güzel bir duygu inşallah hepiniz en kısa zamanda öğrenirsiniz
Ben de senin biraz hafif halinim ama ben su hariç hiç bi sıvı alamıyorum. Limon yiyorum günde bi adet tuzlayip Hatta midemi de çok rahatlatıyo tıkanıklık için vicks yada tuzu bol suyla kaynat buharini bununla içine solumaya çalış eşime çok iyi geliyordu ama hamilelikte bi sıkıntı çıkmaz inşkızlar bende aşırı şekilde burun geniz tıkanıklığı var burnumu hönkürmekten bebeğe bişe olck diye korkuyorum kasığıma ağrı giriyorne yapcam bilmiyorum
Eman ALLAHIM!! benimle aynı sorunu yaşayan biri :)Bu arada eşimle tuzlu limon yeme konusunda kavga ediyoruz tansiyon düşürme dışında bi dezavantajinin olduğunu düşünmüyorum Dr.uma henüz soramadim internet zaten bilgi çöplüğü bu konuda bireysel tecrübesi olan varmı
Katılıyorum heryerler et kokuyi sokaklar bike sankiEt kokusu tatlılar geçen mide bulantıları tekrar eski yerini aldı mı ne
Bende bu aralar her gun yiyorum limon ve tuz :)Eman ALLAHIM!! benimle aynı sorunu yaşayan biri :)
Ben eskiden de çok severdim şimdi de ara ara inanılmaz canım çekiyor. Tansiyonum her zaman düşük o yüzden eşim kızıyorNette de sadece tansiyonu düşürme tehlikesi var diye okudum ama tabi " HER ŞEYİN FAZLASI ZARAR "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?