2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kizlar hayırlı bayramlar hepinize. Dün bayram ziyaretlerinde yoruldum biraz heralde akşam eve dönerken kasık agrim vardi ve karnimin içi aciyordu bebegide hissetmiyorum 2 gündür neyse esim zorla acile götürdü.
Gittik doktor hemen utsye aldı baktı bebek iyi dedi akinti idrar yanmasi sordu.benim de biraz akıntim var onu soyledim.bir de ara sıra rahmime sanki kramp giriyor gibi oluyor dedim.o da aniden bi tarafında şişlik oluyor mu dedi bende evet ama ben onu bebek sanıyordum dedim.
neyse idrar tahlili yaptilar temiz çıktı ili tanede serum verdiler kasık agrilari için.3kutu da İlaç magnezyum akinti için biri de kasılmalar için.
Şimdi benim soracağım ben surekli doktora gidiyorum bu sikayetlerimi ona da soyledim hiç aldirmadi bu doktor bu kadar sey yapinca sanki bebek iyi değilmiş gibi hissettik hele ki eşim korkudan olecekti.
Benim gibi bebegi hisseden yokmu böyle karin altinda sertlik olan özellikle sabahlari? Bi de 2 gündür hissetmiyorum bu durumu yaşayan var mı?cok korktuk bebek iyi dediler ama neden hissetmiyorum o zmn hala

Günaydın geçmiş olsun..
karnımın altında sertlik evet bende de oluyor çoğunlukla da sabahları.sebebini bilmiyorum.sonra geçiyor.
20.haftamdayım her gün bebeği hissettiğimi söyleyemem.ya ben anlamıyorum ya da bebeğim sessiz takılıyor.
en son geçen perşembe sağlık ocağında kalbini dinledim o kadar.
çok evhama kapılma,Allaha emanet bebeklerimiz.

Geçmiş olsun canım yorgunluktan olmuştur içini ferah tut.

Yemek ve tatli yiyip sirt ustu uzanirsan 15 dakika sonra hareket ettiğini daha kolay hissedersin canım otururken ben de bazen hissetmiyorum

geçmiş olsun ilk gebelikte 20 .haftadan sonra hissediliyor ben cok hissetmiyorum mesela. bende bayram öncesi aynı şikayetle gittim acildeki idrar yolu enfeksiyonu dedi gönderdi aam kendi doktorum 3 gün yatırdı serum verdi.üşütmekten bebek kasılmş rahim ağzına yönelmiş dedi. seninde yorgunluktan olmuş olabilir.

İyi bayramlar canim,
Oncelikle ben bebegin hareketkerini hic hissetmedim zaten, bir de hissetmeye basladiginiz ilk haftalarda duzenli olarak hissedemezsiniz ancak cok guclu hareketleri hissedebilirsiniz bir duzen beklemeyin ilk zamanlar diyorlar....
İkincisi de ben de vajinada agri olunca doktora gitmistim birsey yok dedi ama progestan vermisti tedbir olsun diye. İcim rahat etmedi iyi bir doktora gittim ve bana kasilmanin fln ne oldugunu bi guzel anlatti. Karninda sertlik olmadi cok dohal: rahim, mesane (ozellikle sikisiksan), yedigin ictigin, gaz vs birsuru sey var....
KASİLMA OLUP OLMADİGİNİ ANLAMAK İCİN; sirtustu yastiksiz yat ve dizlerini kir dedi yani ayaklarinla yataga bas, iki elinin parmaklarima karnina hafif hafif vur, karnin yumusaksa hic bi dert yok dedi yumusak derken bi sislik fln da yok yani belli bi noktada... Ama karnina baktiginda tas gibi olmus bir kutle varsa ve bir sure sonra o kutle hoop yok oluverirse biraz daha bak bu tekrarlanirsa kasilma odur, bunu en cahil insanlar bile anliyor anlasilmiycak gibi degil o zaman gel doktora dedi... Bu bilgilr ck rahatlatti beni, ya kasilma olursa da ben anlamazsam diyordum, umarim yazarak aciklayabilmisimdir ce bilgiler isine yarar canim

Arkadaşlar hepiniz sagolun yardımlarınız İçin içimi ferahlattiniz nomatter kasılma icin yazdıklarını deneyeceğim inşallah öyle birşey değildir. Teşekkür ederim tekrar iyi bayramlar hepinize Allah bebislerimizi ve bizleri korusun.

Benim de alt karın bölgesibde şişlik oluyor sonra öteki tarafa geçiyor. Bebek sanıyorum ben de onu başka bi şeymi dedi doktor ?

İşte ben tansiyonum dusukmu normal mi onu bilmiyorum ama özellikle akşam yemeklerinden sonra sadece bir limonu tuzlayip yemek çok ferahlatiyor neyse doktordan duymadıkca eşimin içi rahat etmeyecek

Bu arada forumun bayram halini çok sevdim yazılan sayfa az olunca okumak daha kolay ve zevkli :)

Gene dayanamadim bir suru sey aldim bebege.kipada yuzde elli var tulum zibin tshirt uyku tulumu vs de.oglumdan kalanlar yeter diyorum görünce yine icim gidiyor

Kizlarrrr hersey erkegi gosterirken cok fena yaniltti bizi :)) kizim olacakmissss:))))
Biraz rahatsizlandim dr gittik hersey yolundaymis cok sukur ve acildeki dr da kiz bebek bu dedi biz sormadan cinsiyetini soyledi :)) ve kesin kız dedi. Kendi drum bidahakine ne diyecek bakalim :)) cin takvimide tutmadiii de tahminide bu duruma gore:)

canım iki gündür bende bebisi çok aşağıda hissediyorum kasılma sertleşme gibi ama hareketi iyi hissediyorum belkide ikinci gebeligim olduğu içindir

Canim hayırlı olsun. Bizim de kizimiz olacak ins. Ama bizim dr.rukset göremedi cinsiyetini 4 gun once. Benim radyoloji uzmani yakinim var. Dun meraktan catlayinca kalkip hastaneye gittik ailecek :) ve kız dedi. Cok mutluyum. Inşallah saglikli mutlu bir omurleri olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…