2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun. Ilk bebeğin kız olması hane için bereket. Sağlıkla al kucağına. Kizcemin arkadaşları çoğalıyor

Ya evet rukset hanim bana erkek tahmin etmişti sonra da hic Göreme di kesiblestiremedi :) ama bu dr da kesin kix dedi bizde cok mutlu olduk:))hayirli evlarlar olsunlar ins seninde gozun aydin canim :)

iyi bayramlar kızlarrr :) 5 gün sonra inşallah bende cinsiyetini öğrenicem çok heyecanlıyım bayram koşuşturmacasıyla günler biraz hızlı geçiyo işte olsa saat sayardım artık 10 ekim olsun diye :)

Ayyy canım benim inanırmısım cok sasırdım ben kesin erkek diyordum senin nuba göre allah bağışlasın size prensesini

Hayirli olsun kizin dr lar yanilablyo malesef :) bn de en son 3 hafta once gitmstm dr a kiz gibi ama kesin degil dedi cok merak ediyrm cinsytni haftya erkek derse hic sasrmam :)

canım iki gündür bende bebisi çok aşağıda hissediyorum kasılma sertleşme gibi ama hareketi iyi hissediyorum belkide ikinci gebeligim olduğu içindir
Benim bugün de cok oldu böyle sertlesmeler kötü düşünmek istemiyorum ama tedirgin oluyoruz. Benim ilk bebgim o yuzden hissetmiyorumdur belki ama daha önce hissediyordum. Bi de benim o sertliği hissettiğim yer buz gibi soğuk yani bütün karnim normal vücut ısısında iken o kısım cok soğuk oluyor sizdede oylemi

Hayırlı olsun. Ilk bebeğin kız olması hane için bereket. Sağlıkla al kucağına. Kizcemin arkadaşları çoğalıyor
Öyleymis teşekkür ederim :) hala heyecanliyim nasipse ins kizimin adı Gülce olacak ins:) belko yanına ikinci isim olabilir ona karar veremedik henüz

Ayyy canım benim inanırmısım cok sasırdım ben kesin erkek diyordum senin nuba göre allah bağışlasın size prensesini

Bizde cok şaşırdık mutlu olduğumuz kadar :) ama gercekten usg lerde pipi vardi resmen bidahada gostermedi :) bu kebdi dr um degildi ama kesin kız bu bebek dedi :)

Hayirli olsun kizin dr lar yanilablyo malesef :) bn de en son 3 hafta once gitmstm dr a kiz gibi ama kesin degil dedi cok merak ediyrm cinsytni haftya erkek derse hic sasrmam :)

Valla saskinim cokda mutlu oldum yinede ayrintili usg de kesin belli olur diyorum ama gostermiyor kac haftadır kızlar gostermezya:) ve bei goren herkes erkek dedi yok güzelleştin iyice yok karnin sivri erken Cikti hemde fln ve cin takvimide erkek cikiyordu:)

Günaydın bayanlar,ne güzel bi sürü kız bebek haberi okudum sabah sabah,perşembede bizim kontrolumuz var,inşallah bizde kız bebek haberi alırız,ben hep kızım diye seviyorum karnimi erkek derse ufak bi şok yaşarım heralde

Hayırlı evlat olsun. Kız erkek farketmez başka çocuğunuz var mı? Insan değişik cinsten de olsun istiyor.

Kızlaaaarr iyi bayramlar hepinize epeydir giremiyorum yazamadım sizi ve bebişleriööptüm çok :)

Bence yine de erkek olucak Dr yanilmistir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…