Hayırlı olsun. Ilk bebeğin kız olması hane için bereket. Sağlıkla al kucağına. Kizcemin arkadaşları çoğalıyorKizlarrrr hersey erkegi gosterirken cok fena yaniltti bizi :)) kizim olacakmissss:))))
Biraz rahatsizlandim dr gittik hersey yolundaymis cok sukur ve acildeki dr da kiz bebek bu dedi biz sormadan cinsiyetini soyledi :)) ve kesin kız dedi. Kendi drum bidahakine ne diyecek bakalim :)) cin takvimide tutmadiii de tahminide bu duruma gore:)
Canim hayırlı olsun. Bizim de kizimiz olacak ins. Ama bizim dr.rukset göremedi cinsiyetini 4 gun once. Benim radyoloji uzmani yakinim var. Dun meraktan catlayinca kalkip hastaneye gittik ailecek :) ve kız dedi. Cok mutluyum. Inşallah saglikli mutlu bir omurleri olur.
Ayyy canım benim inanırmısım cok sasırdım ben kesin erkek diyordum senin nuba göre allah bağışlasın size prensesiniKizlarrrr hersey erkegi gosterirken cok fena yaniltti bizi :)) kizim olacakmissss:))))
Biraz rahatsizlandim dr gittik hersey yolundaymis cok sukur ve acildeki dr da kiz bebek bu dedi biz sormadan cinsiyetini soyledi :)) ve kesin kız dedi. Kendi drum bidahakine ne diyecek bakalim :)) cin takvimide tutmadiii de tahminide bu duruma gore:)
Hayirli olsun kizin dr lar yanilablyo malesef :) bn de en son 3 hafta once gitmstm dr a kiz gibi ama kesin degil dedi cok merak ediyrm cinsytni haftya erkek derse hic sasrmam :)Kizlarrrr hersey erkegi gosterirken cok fena yaniltti bizi :)) kizim olacakmissss:))))
Benim bugün de cok oldu böyle sertlesmeler kötü düşünmek istemiyorum ama tedirgin oluyoruz. Benim ilk bebgim o yuzden hissetmiyorumdur belki ama daha önce hissediyordum. Bi de benim o sertliği hissettiğim yer buz gibi soğuk yani bütün karnim normal vücut ısısında iken o kısım cok soğuk oluyor sizdede oylemicanım iki gündür bende bebisi çok aşağıda hissediyorum kasılma sertleşme gibi ama hareketi iyi hissediyorum belkide ikinci gebeligim olduğu içindir
Öyleymis teşekkür ederim :) hala heyecanliyimHayırlı olsun. Ilk bebeğin kız olması hane için bereket. Sağlıkla al kucağına. Kizcemin arkadaşları çoğalıyor
Ayyy canım benim inanırmısım cok sasırdım ben kesin erkek diyordum senin nuba göre allah bağışlasın size prensesini
Hayirli olsun kizin dr lar yanilablyo malesef :) bn de en son 3 hafta once gitmstm dr a kiz gibi ama kesin degil dedi cok merak ediyrm cinsytni haftya erkek derse hic sasrmam :)
Hayırlı evlat olsun. Kız erkek farketmez başka çocuğunuz var mı? Insan değişik cinsten de olsun istiyor.Günaydın bayanlar,ne güzel bi sürü kız bebek haberi okudum sabah sabah,perşembede bizim kontrolumuz var,inşallah bizde kız bebek haberi alırız,ben hep kızım diye seviyorum karnimi erkek derse ufak bi şok yaşarım heralde
Allah bağislarsa 3.5 yasinda bi oğlum var,bitanede kızımız olsun istiyoruz
Bence yine de erkek olucak Dr yanilmistir:)Kizlarrrr hersey erkegi gosterirken cok fena yaniltti bizi :)) kizim olacakmissss:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?