Valla saskinim cokda mutlu oldumyinede ayrintili usg de kesin belli olur diyorum ama gostermiyor kac haftadır kızlar gostermezya:) ve bei goren herkes erkek dedi yok güzelleştin iyice yok karnin sivri erken Cikti hemde fln ve cin takvimide erkek cikiyordu:)
cevabin icin sagol canim ama calistigim icin yatamiyorum malesef.. bazen bayilacak gibi oluyorum..Tansiyon düşüklüğüne en iişey ayakları yükseltip yatmak benimde karnımda sertlik oluyo ağrı oluyo ama hiç takmıyorum büyüyo ve geriliyo artık ağrılarda büyümesinden kaynaklı bence o yüzden çok düşünüp üzmeyin bence kendinizi kızlar çünkü bizler hasta değiliz ki hamileyz kendinizi dinlemek yerine bence tadını çıkarmalıyız
Bence yine de erkek olucak Dr yanilmistir:)
Haklısın canım benim içime erkek doğuyor ondan öyle dedim.kiz erkek farketmez sağlıklı sıhhatli kucağımiza alalım da gerisi mühim degil:)Oylemi diyorsun :) ya ne olacagi onemli değilde kizmi erkek mi kesin bilmek istiyorum artik iyice kafam karistida bu dr kesin kiz dedi bakalim kendi dr um ne diyecek ilerleyrn zamanda:)
Onlara ne halbu ki :)Benim uc yasinda oglum var yine oglum olacak her duyan aaaa keske kiz olsaydi diyip duruyor rahatsiz oluyorum artik.ben memnunum erkek olmasindan.kizim da olsun isterim tabiki her anne kizi olsun ister ama oglan diye de bozulunmasini garipsiuorum
bende henüz 1.5 kilo aldim canim ama sadece göbekte galiba.. :) benimde göbegim hizli büyüdü birden sanki.. :)Benim gobegim bir haftada büyümüş bayagi,bugün sabah nobete geldiğimde formanın düğmesi anca kapandı,daha önce ustumden düşüyordu,sanırım haftaya hamile forması giyerim.çok kilo almadim sadece 3 kilo ama gobisim birden büyüyü verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?