2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinnnnnnnnnn arkadaşlar tatili iyi değerlendirelim çalışan arkadaşlar bol bol dinlenin aman tatlıyi fazla kaçırmayın :)

heyyy senben,

seninkide mi kiz :)))
bende cuma gunu ogrendim benimkide kiz

banada herkes, senin oglun olur dedi. esimin ailesinde erkek cok oldugu icin. Kiz oldugunu duyunca herkes sasirdi :)

günaydin güzel anneler.. kac gündür giremedim..
öncelikle hepinize iyi bayramlar sevdiklerinizle beraber insallah :)

benim bu aralar cok tansiyonum düsüyor gözümün önü karariyor bugün yine öyle ne yapabilirim sizce?
ve göbegimden asagisi cok sert arada bir agriyor sizdede oluyormu? bebegim hala yukari cikmadimi diye düsünmeye basladim randevuma 2 hafta var daha

Tansiyon düşüklüğüne en iişey ayakları yükseltip yatmak benimde karnımda sertlik oluyo ağrı oluyo ama hiç takmıyorum büyüyo ve geriliyo artık ağrılarda büyümesinden kaynaklı bence o yüzden çok düşünüp üzmeyin bence kendinizi kızlar çünkü bizler hasta değiliz ki hamileyz kendinizi dinlemek yerine bence tadını çıkarmalıyız

cevabin icin sagol canim ama calistigim icin yatamiyorum malesef.. bazen bayilacak gibi oluyorum..
normalde agrilari falan bende takmiyorum hic kötü seyler düsünmüyorum ama tuhafima gitti karnima bastirinca yumusak, göbek deligimin altina bastirinca tas gibi.. belkide normaldir bilmiyorum ilk gebeligim oldugu icin tecrübem yok :)

Tuzlu kraker taşı yanında yada öyle olunca tuzlu bi ayran iç ama gebelikte düşük tansiyon herzamn daha iidir

kızlar merhabalarr..çoğu annemiz cinsiyeti öğrenmiş hayırlı uğurlu olsun benimkini hala bilmiyoruz. :) 17. haftaya kadar kızdı.. 17. hafta hooppp erkek denildi...yineden emin değildi ama dr. bayram biter bitmez bende size haber verebilmek için çok sabırsızım :)artık bi çorabımız bari olsun ya..

bu arada uyku problemim yok sabah 6 ya kadar sonra artık hiç bi tarafıma dönemiyorum nereye dönsem agrım oluyo. oturma pozisyonuna geçince ferahlıyorum sıkıldım kalk mı demek istiyo acaba? :)göbeğim azıcık çıktı sadece 1 kilo aldım tverdiğim kilolardan ama akşamları davul gibi oluyorum birde aman deyim üşütmeyin üşüdüğümde ayaklarıma sıcak su torbası koyuyorum o ağrılar filan üşütmekten oluyor sanırım ayaklarım ısınınca geçiyor.
birde bebişi hissetme konusundan bahsedeyim ilk bebeğim olduğu için çok ayırt edemiyorum ama soluma yattığımda döndüğünü hissediyorum.tekme gibi de değil. belkide bağırsak hareketidir ama çok seviiniyorum :)sabah yine şişkinlik yoktu üzülüyorum karnım minik olunca.

merhaba Mart annişleri ve güzel bebişleri hepinize iyi bayramlar... benim gibi çalışan annişler tadını çıkarsın bolca ben arefe gününden anneme yerleştim orada kalıyorum eşimle birlikte üstelik de evim çok yakın anneme ama ne bileyim orda daha rahatım yemek yapmıyorum zaten 4 aydır mutfağa giremiyorum bulantılardan...şimdi de yeni yeni azaldı fakat yine ara ara bazı günler çok oluyor bulantım. az az sık sık bişiler yemem gerekiyor. neyse öyle böyle idare ediyorum Allaha bin şükür.cinsiyet öğrenenler gözünüzaydın hayırlısı olsun... biz de kısmetse cuma öğreneceğiz bakalım büyük ihtimalle erkek demişti dr um. genelde çevremden de tahminler erkek yönünde. nereden anlıyolar bilmiyorum ya çünkü ben bulantılardan dolayı kilo verdim henüz de geri almadım sanırım bu yüzden hiç göbeğim falan da yok.bilmeyen hamile olduğumu anlamaz bile benim de göbüşüm çıksın artıkk...

Benim gobegim bir haftada büyümüş bayagi,bugün sabah nobete geldiğimde formanın düğmesi anca kapandı,daha önce ustumden düşüyordu,sanırım haftaya hamile forması giyerim.çok kilo almadim sadece 3 kilo ama gobisim birden büyüyü verdi

merhaba kızlar bu bayram bende annemdeyim ye iç yat modundayım cok iyi dinlendim :) ama kasık ağrım devam ediyor bayram ertesi randevunm var inşallah tekrar hastaneye yatırmaz

Benim uc yasinda oglum var yine oglum olacak her duyan aaaa keske kiz olsaydi diyip duruyor rahatsiz oluyorum artik.ben memnunum erkek olmasindan.kizim da olsun isterim tabiki her anne kizi olsun ister ama oglan diye de bozulunmasini garipsiuorum

Oylemi diyorsun :) ya ne olacagi onemli değilde kizmi erkek mi kesin bilmek istiyorum artik iyice kafam karistida bu dr kesin kiz dedi bakalim kendi dr um ne diyecek ilerleyrn zamanda:)
Haklısın canım benim içime erkek doğuyor ondan öyle dedim.kiz erkek farketmez sağlıklı sıhhatli kucağımiza alalım da gerisi mühim degil:)

Benim uc yasinda oglum var yine oglum olacak her duyan aaaa keske kiz olsaydi diyip duruyor rahatsiz oluyorum artik.ben memnunum erkek olmasindan.kizim da olsun isterim tabiki her anne kizi olsun ister ama oglan diye de bozulunmasini garipsiuorum
Onlara ne halbu ki :)
Insan ikinci çocuk yapmaya da çekinecek elâlem Yüzünden

bende henüz 1.5 kilo aldim canim ama sadece göbekte galiba.. :) benimde göbegim hizli büyüdü birden sanki.. :)

16 dan sonra karin hizla belirginlesir kizlar benim ikinci bebegim oldugundan ve ic karnim dar oldugundan 11 haftada cikti suanda da 20 haftalik degil de daha buyuk duruyor.karnin buyuk olmasi bebegin ebatini hic etkilemiyor takilmayin bu arada karnin cok buyuk olmasi catlaklara davetiye maalesef

Ben de dayanamayip alıyorum kipanin urunlerini oglumda da kullandim memnun kaldim tavsiye ederim dusunen annelere.besli paket citcitlilarini cok kullandik fiyatlari da uygun.bir de sık sık indirime giriyor dun besli paketler 16 liraydi

İyi bayramlar herkese...Ben bir konuda size danışmak istiyorum.16 haftalık hamileyim bugün su gibi akıntım geliyor.az az ama korkuyorum.Amniyotik sıvıyla alakalı mı diye.2 gün sonra doktora gidecem.Sizde de oluyor mu bu.tamamen su gibi ne koku var ne renk var.Benzer durum yaşayanlar varsa cevap yazarsanız sevinirim.Bayağı bir endişeliyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…