2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende de baya akinti vardi kac gunlerdir. En son gittigimde soyledim. Enfeksiyon. Fitil kullandim. Bisey olmaz canum ins

Benim uc yasinda oglum var yine oglum olacak her duyan aaaa keske kiz olsaydi diyip duruyor rahatsiz oluyorum artik.ben memnunum erkek olmasindan.kizim da olsun isterim tabiki her anne kizi olsun ister ama oglan diye de bozulunmasini garipsiuorum
Millet bir tuhaf. Bekarsan evlendirmeye calisirlar. Evliysen çocuk yap diye basinin etini yerler. Tek cocugun varsa ikinci olsun kardes kardes diye sazi alirlar ellerine. Yani kimseyi takma. Onlara mi kaldi ya.

kizlar benim karnimin alti sert ve cok idrara cikiyorum nedeni nedir acaba ? ilk hamileligim bebegimi hissetmiyorum hala o yuzden endiseliyim

gece yatarken içilen süt kilo yaparmış ben kahvaltıda yada öğlen içiyorum birde şekersiz sade süt tabi

B
Bana da en basndn beri erkek dediler dr kiz dedi cumrtsi kesnlscek insllh :)

Bende yatmadan içiyorum sütü genelde gerçi sevmiyorum ama zorla içiyorum gece ii oluyo yoksa sabah ezanında açlıkla uyanıyorum

yok c
yok canım soğuk değil benim dinlen çok ayakta durma bende gittiğimde dra sorcam bide benim karnımı görenler aşagıda diyor bebek

Off bnmki de cok cikti malesef catlicm diye korkuyrm bu yuzden cok da kilo aldim

Ben de dayanamayip alıyorum kipanin urunlerini oglumda da kullandim memnun kaldim tavsiye ederim dusunen annelere.besli paket citcitlilarini cok kullandik fiyatlari da uygun.bir de sık sık indirime giriyor dun besli paketler 16 liraydi
Badiler vardı ama almadım.hakim olmaya çalışıyorum kendime :)

Bir fikrim yok maalesef.doktora mutlaka söyle.
kizlar benim karnimin alti sert ve cok idrara cikiyorum nedeni nedir acaba ? ilk hamileligim bebegimi hissetmiyorum hala o yuzden endiseliyim
Idrara çıkman normal.

slm kızlar.bizde bugün döndük evimize telefonun internet ayarlarında sorun vardı bayramdada giremedim malesef.şimdi okuyabildim geçmişi.
karın altında sertlikten bahsetmiş bir kaç kişi bendede oluyor arada sürekli değil ama bence bebeğin duruşu ile alakalı olabilir yada gazla ilgli.
yaklaşık 1 hafta dır çok daha net ve çok hissediyorum bebişi arada tepikler de atıyor birden bu oğlan uykuyu pek sevmiycek galiba günün her saatinde hatırlatıyor kendini.özlemişim bebiş hareketlerini hissetmeyi.
bizimde c.tesi kontrolümüz var.bu ara mide yanmam arttı malesef.

acile bi gözükseydin keşke enfeksiyon olabilir ya da başka bişe bebeğin sıvısı olursa tehlikeli

Kızlar daha öncede konusulmustu ama ben genede yeni duyduğum bir haberi paylaşayım dedim.
Bir öğretmen arkadaşım ekim 1 de doğum yaptı. Sordum ona doğum öncesi iznin ne durumda diye Dr raporuyla 5 haftayı doğum sonrasına aktarmış. Eşi de okul müdürü bazı yerlerde uygulama farklı galiba ama bu durumda bizimde 15 tatil iznimiz boşa gitmeyecek

Slmm bendede mide yanmasi arttu cok fena o ya :) bebis dokunuslarini 3-4 gu dur çok net hisediyorum surekli durtuyor nerdrysr beni:) buarada okudun mu baska bi dr bana kesin kiz dedi:))

Hamile bir arkadaş var ona sordum o sertlikler tahmin ettiğim gibi bebekmiş :)
Çünkü yer değiştiriyor. Hareketlerini hissediyoruz artık ne güzel.Ben ayaktayken de hissediyorum.Rabbim çocuklarımızı bize bağışlasın..
Bu arada yediklerimden mi bilmiyorum dün bağırsaklarımda şiddetli ağrı oldu. midemi bozmuşum galiba.
Bir de kasık ağrısı oluyor..
sizde de oluyor mu böyle şeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…