Canim bende de baya akinti vardi kac gunlerdir. En son gittigimde soyledim. Enfeksiyon. Fitil kullandim. Bisey olmaz canum insİyi bayramlar herkese...Ben bir konuda size danışmak istiyorum.16 haftalık hamileyim bugün su gibi akıntım geliyor.az az ama korkuyorum.Amniyotik sıvıyla alakalı mı diye.2 gün sonra doktora gidecem.Sizde de oluyor mu bu.tamamen su gibi ne koku var ne renk var.Benzer durum yaşayanlar varsa cevap yazarsanız sevinirim.Bayağı bir endişeliyim de
Millet bir tuhaf. Bekarsan evlendirmeye calisirlar. Evliysen çocuk yap diye basinin etini yerler. Tek cocugun varsa ikinci olsun kardes kardes diye sazi alirlar ellerine. Yani kimseyi takma. Onlara mi kaldi ya.Benim uc yasinda oglum var yine oglum olacak her duyan aaaa keske kiz olsaydi diyip duruyor rahatsiz oluyorum artik.ben memnunum erkek olmasindan.kizim da olsun isterim tabiki her anne kizi olsun ister ama oglan diye de bozulunmasini garipsiuorum
gece yatarken içilen süt kilo yaparmış ben kahvaltıda yada öğlen içiyorum birde şekersiz sade süt tabi6 da kalkyrm bi bardk sut ve evde ne yaptysam pogaca tost ya da borek yiyrm. Okulda 9 10 gbi acikiyrm gotrdgm seylerden atistryrm elma sut vs. 12.30 da eve geliyrm esimle ogle yemegi yiyrz. Sonra esim gidio birkc saat sonra bn yine acikiyrm sut iciyrm ya da meyve yiyrm. 6 da aksam yemegi yiyrz .8 9 gbi cay saati yapiyrz kuruyemiş yiyrm birkc tane ceviz badem gbi. Sonra meyve yiyrm en son da sut icip yatyrm
Bana da en basndn beri erkek dediler dr kiz dedi cumrtsi kesnlscek insllh :)Valla saskinim cokda mutlu oldumyinede ayrintili usg de kesin belli olur diyorum ama gostermiyor kac haftadır kızlar gostermezya:) ve bei goren herkes erkek dedi yok güzelleştin iyice yok karnin sivri erken Cikti hemde fln ve cin takvimide erkek cikiyordu:)
Ben ondan kilo alablyo olablrmgece yatarken içilen süt kilo yaparmış ben kahvaltıda yada öğlen içiyorum birde şekersiz sade süt tabi
yok canım soğuk değil benim dinlen çok ayakta durma bende gittiğimde dra sorcam bide benim karnımı görenler aşagıda diyor bebekBenim bugün de cok oldu böyle sertlesmeler kötü düşünmek istemiyorum ama tedirgin oluyoruz. Benim ilk bebgim o yuzden hissetmiyorumdur belki ama daha önce hissediyordum. Bi de benim o sertliği hissettiğim yer buz gibi soğuk yani bütün karnim normal vücut ısısında iken o kısım cok soğuk oluyor sizdede oylemi
Off bnmki de cok cikti malesef catlicm diye korkuyrm bu yuzden16 dan sonra karin hizla belirginlesir kizlar benim ikinci bebegim oldugundan ve ic karnim dar oldugundan 11 haftada cikti suanda da 20 haftalik degil de daha buyuk duruyor.karnin buyuk olmasi bebegin ebatini hic etkilemiyor takilmayin bu arada karnin cok buyuk olmasi catlaklara davetiye maalesef
Badiler vardı ama almadım.hakim olmaya çalışıyorum kendime :)Ben de dayanamayip alıyorum kipanin urunlerini oglumda da kullandim memnun kaldim tavsiye ederim dusunen annelere.besli paket citcitlilarini cok kullandik fiyatlari da uygun.bir de sık sık indirime giriyor dun besli paketler 16 liraydi
Bir fikrim yok maalesef.doktora mutlaka söyle.İyi bayramlar herkese...Ben bir konuda size danışmak istiyorum.16 haftalık hamileyim bugün su gibi akıntım geliyor.az az ama korkuyorum.Amniyotik sıvıyla alakalı mı diye.2 gün sonra doktora gidecem.Sizde de oluyor mu bu.tamamen su gibi ne koku var ne renk var.Benzer durum yaşayanlar varsa cevap yazarsanız sevinirim.Bayağı bir endişeliyim de
Idrara çıkman normal.kizlar benim karnimin alti sert ve cok idrara cikiyorum nedeni nedir acaba ? ilk hamileligim bebegimi hissetmiyorum hala o yuzden endiseliyim
Aminn en kısa zamanda öğrenmeni diliyorummGozunaydin canım allah tamamina erdirsin,darısı benim başıma
acile bi gözükseydin keşke enfeksiyon olabilir ya da başka bişe bebeğin sıvısı olursa tehlikeliİyi bayramlar herkese...Ben bir konuda size danışmak istiyorum.16 haftalık hamileyim bugün su gibi akıntım geliyor.az az ama korkuyorum.Amniyotik sıvıyla alakalı mı diye.2 gün sonra doktora gidecem.Sizde de oluyor mu bu.tamamen su gibi ne koku var ne renk var.Benzer durum yaşayanlar varsa cevap yazarsanız sevinirim.Bayağı bir endişeliyim de
B
Bana da en basndn beri erkek dediler dr kiz dedi cumrtsi kesnlscek insllh :)
slm kızlar.bizde bugün döndük evimize telefonun internet ayarlarında sorun vardı bayramdada giremedim malesef.şimdi okuyabildim geçmişi.
karın altında sertlikten bahsetmiş bir kaç kişi bendede oluyor arada sürekli değil ama bence bebeğin duruşu ile alakalı olabilir yada gazla ilgli.
yaklaşık 1 hafta dır çok daha net ve çok hissediyorum bebişi arada tepikler de atıyor birden bu oğlan uykuyu pek sevmiycek galiba günün her saatinde hatırlatıyor kendini.özlemişim bebiş hareketlerini hissetmeyi.
bizimde c.tesi kontrolümüz var.bu ara mide yanmam arttı malesef.
Tatilin son gününede başladık.
günaydın anneler ve kuzucukları....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?