2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese tatilin son günü senben60 senin adına çok sevindim evde yatarak zaman geçmiyor çünkü aman yinede dikkat et kendine.

Günaydın herkese tatilin son günü senben60 senin adına çok sevindim evde yatarak zaman geçmiyor çünkü aman yinede dikkat et kendine.

Aynen canim sukur başlayacağım yarin nasipse :) ozledim calismayida seven bi insanim zor gecti valla

günaydın kızlar tatilde bitti ne güzel dinleniyorduk. kayınvalidem köyden bisürü peynir ve tereyağ getirmiş ama nette pastorize olmayan peynirleri yemeyin yazıyor hemde en sevdiğim peynir kararsız kaldım yesemmi diye siz yiyiomusunuz köyden gelen şeyleri

tatil bitmeseydi iidi 5 gün nasıl geçti anlmadım yarı iş varbu arada ben köy peyniri ve tereyağ yiyorum ii salamura edildiğinden eminim çünkü daha vitaminli olduğunu düşünüyorum

tatil bitmeseydi iidi 5 gün nasıl geçti anlmadım yarı iş varbu arada ben köy peyniri ve tereyağ yiyorum ii salamura edildiğinden eminim çünkü daha vitaminli olduğunu düşünüyorum
bizim köydekilerde cok titiz insanlar güzeld eyaparlar ama nette yazınca bisürü şey çıkıyo yok düşük yaparsınız yok listeria olur vs korktum bende :S

bizim köydekilerde cok titiz insanlar güzeld eyaparlar ama nette yazınca bisürü şey çıkıyo yok düşük yaparsınız yok listeria olur vs korktum bende :S
canım yiyorum ben ya zaten süt içemiyorum en azından köy peynirinin süt içeriği daha çoktur diye hiç bişey düşünmeden yiyorum köydeki insanlarda hamile kalıyo onların çocukları daha sağlıklı maşallh hergün hazır peynir sütmü tüketiyolar sanki

doğru söylüyosun bende sür içemiyorum ev yapımı yoğurtta yiyemiyordum neyseki onu atlattım . insanı korkutuyolar hep onu yeme bunu yeme diyerek

doğru söylüyosun bende sür içemiyorum ev yapımı yoğurtta yiyemiyordum neyseki onu atlattım . insanı korkutuyolar hep onu yeme bunu yeme diyerek
canım bende ev yoğurdunu sevmem hamileyken de yiyemiyorum bence etrafın sözüne kulklarını tıka kimse bebeğini senden daha çok düşünmez tabiki büyüklerin bi bildiği var onları tabiki es geçemeyiz ama bence sütün ii kaynatıldığunı peynirin ii salamura edildiğini düşünüyosan için ferah ye

Malesef tatil bitiyor ama olsun bu haftada 3 gün içinde bitecek insallah.ben basagrilarindan ölüyorum. Ağrıları 48 saat süreb iliyor mslesef

Herkese merhabalar gecmis bayraminiz mübarek olsun. Tatilide bitirdik yarin isbasi. Herkes iyidir umarim bebisler sağlıklıdır ins.
Ben sey sorucam sizlere oncesinde bebeğimi azda olsa hissediyordum ve karnim taş gibiydi uc gundur hissetmiyorum ve karnim kuculdu yumusadi birde goguslerimde küçüldü kocaman olmuslardi dr randevum cumartesi sizce kotu bir durum soz konusu olabilir mi dra erken gideyim mi

evet.

Canim icimi okudun resmen bende ayni sorulari soracaktim oncesinde biraz hissediyordum ama simdi sirt ustu yatiyorum hissedemiyorum doktor randevum haftaya sali ama ben dayanamayip yarin gidecegim insallah bisey yoktur benimde 2. bebegim.Allah yardimcimiz olsun hayirli bayramlar

Malesef tatil bitiyor ama olsun bu haftada 3 gün içinde bitecek insallah.ben basagrilarindan ölüyorum. Ağrıları 48 saat süreb iliyor mslesef
Merhaba...benim hamilelik oncesi migrenlerim cok fenaydi, hep yanimda ilacla gezerdim. Simdi agrimin 3. Gunu filan yarim minoset ya da parol aliyorum ama sana onermek istedigim migren tasidir...ben cok faydasini goruyorum, netten alabilirsin. Ben tuz golunden olani kullaniyorum ama baska ureticilerden de var. gecmis olsun canim

Canım geçmiş olsun benimde baş ağrım oluyor sık sık, gözüm özellikle cikicakmis gibi oluyor.agri kesicide kullanmiyorum ne olur ne olmaz diye.hersey bütün sıkıntılar bebislerimiz için

Bende yarına aldım randevu canım inşallah bişeycikler yoktur

Insllh oyle olur

Kızlar bende hissedemiyorum sanki bebeği gögüslerimdeki acıda azaldı korkmaya başladım aç kalınca midem bulanıyor kusmasamda ama 18 ekimde randevum kötü düşünmek istemiyorum, sizin gögüslerde de ağrı azaldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…