Herkese merhabalar gecmis bayraminiz mübarek olsun. Tatilide bitirdik yarin isbasi. Herkes iyidir umarim bebisler sağlıklıdır ins.
Ben sey sorucam sizlere oncesinde bebeğimi azda olsa hissediyordum ve karnim taş gibiydi uc gundur hissetmiyorum ve karnim kuculdu yumusadi birde goguslerimde küçüldü kocaman olmuslardi dr randevum cumartesi sizce kotu bir durum soz konusu olabilir mi dra erken gideyim mi
Canim icimi okudun resmen bende ayni sorulari soracaktim oncesinde biraz hissediyordum ama simdi sirt ustu yatiyorum hissedemiyorum doktor randevum haftaya sali ama ben dayanamayip yarin gidecegim insallah bisey yoktur benimde 2. bebegim.Allah yardimcimiz olsun hayirli bayramlar
Kızlar bende hissedemiyorum sanki bebeği gögüslerimdeki acıda azaldı korkmaya başladım aç kalınca midem bulanıyor kusmasamda ama 18 ekimde randevum kötü düşünmek istemiyorum, sizin gögüslerde de ağrı azaldı mı
vallah kizlar bende kac gündür ayni seyi yasiyorum bugün özellikle cikolata yiyip bekledim ama bisey hissedemedim.. benimde randevuma 2 hafta var daha yarin doktora gidicek arkadaslarim lütfen bizede haber verin olurmu..
Merhabalar. Benim de goguslerimdeki hassasiyet ve agri azaldi, eskiden hamile oldugumu bir sekilde hissederdim ama simdi ara sira karnimi gormesem farketmuyorum, unutuyorum. Sanirim hamileligin altin cagi denen zamandayiz. Pozitif dusunelim hersey yolundaKızlar bende hissedemiyorum sanki bebeği gögüslerimdeki acıda azaldı korkmaya başladım aç kalınca midem bulanıyor kusmasamda ama 18 ekimde randevum kötü düşünmek istemiyorum, sizin gögüslerde de ağrı azaldı mı
Kesin kız deyince listeyide degiştirdim bence kızdır şimdi daha büyük bebek ilk söylediginde çok minikti yanılma ihtimali daha çok.sen göstermiyor dedikçe bende kız oldugunu düşünmüştüm hayırlısı olsun cnmSlmm bendede mide yanmasi arttu cok fena o ya :) bebis dokunuslarini 3-4 gu dur çok net hisediyorum surekli durtuyor nerdrysr beni:) buarada okudun mu baska bi dr bana kesin kiz dedi:))
Ben dalin kullanmıyorum başka bebek yagı bir etkisi olmadı gayet nemliDalin bebek yağı kullanan arkadaşlarım gobekleriniz ne durumda.benim gobegim önce kizardi sonrada heryeri çok kötü soyuldu.bebek yağından olabilirmi diye bıraktım kullanmayı. Soyulma azaldi hala var ama eskisi kadar değil. Bebek yagi benim göbeği nemlendirmesi gerekirken kuruttu sanki.israrla bu soruyu soruyorum ama cvp alamıyorum benimle ayni sorunu yasayan varmı acaba?
Bende baska markanın kini kullaniyorum canim bir sorun olmadi henuzDalin bebek yağı kullanan arkadaşlarım gobekleriniz ne durumda.benim gobegim önce kizardi sonrada heryeri çok kötü soyuldu.bebek yağından olabilirmi diye bıraktım kullanmayı. Soyulma azaldi hala var ama eskisi kadar değil. Bebek yagi benim göbeği nemlendirmesi gerekirken kuruttu sanki.israrla bu soruyu soruyorum ama cvp alamıyorum benimle ayni sorunu yasayan varmı acaba?
Kesin kız deyince listeyide degiştirdim bence kızdır şimdi daha büyük bebek ilk söylediginde çok minikti yanılma ihtimali daha çok.sen göstermiyor dedikçe bende kız oldugunu düşünmüştüm hayırlısı olsun cnm
Kan pihtilasmamasi icin canim evet 2 hafta kadar yatak istirati vardine iğnesi o ? bir de yatak istrihati önerdi mi
Arastirim canım çok saolMerhaba...benim hamilelik oncesi migrenlerim cok fenaydi, hep yanimda ilacla gezerdim. Simdi agrimin 3. Gunu filan yarim minoset ya da parol aliyorum ama sana onermek istedigim migren tasidir...ben cok faydasini goruyorum, netten alabilirsin. Ben tuz golunden olani kullaniyorum ama baska ureticilerden de var. gecmis olsun canim
Kızlar bence bu kadar kişi aynı şeyi hissediyorsa bişey yoktur Allah in izniyle paniklemeyinvallah kizlar bende kac gündür ayni seyi yasiyorum bugün özellikle cikolata yiyip bekledim ama bisey hissedemedim.. benimde randevuma 2 hafta var daha yarin doktora gidicek arkadaslarim lütfen bizede haber verin olurmu..
benimkide aşagıda geziniyor ne zaman çıkarki yukarıyagünaydin güzel anneler.. kac gündür giremedim..
öncelikle hepinize iyi bayramlar sevdiklerinizle beraber insallah :)
benim bu aralar cok tansiyonum düsüyor gözümün önü karariyor bugün yine öyle ne yapabilirim sizce?
ve göbegimden asagisi cok sert arada bir agriyor sizdede oluyormu? bebegim hala yukari cikmadimi diye düsünmeye basladimrandevuma 2 hafta var daha
bende aldım ikili tulum kipadan çok tatlıBen de dayanamayip alıyorum kipanin urunlerini oglumda da kullandim memnun kaldim tavsiye ederim dusunen annelere.besli paket citcitlilarini cok kullandik fiyatlari da uygun.bir de sık sık indirime giriyor dun besli paketler 16 liraydi
İyi bayramlar herkese...Ben bir konuda size danışmak istiyorum.16 haftalık hamileyim bugün su gibi akıntım geliyor.az az ama korkuyorum.Amniyotik sıvıyla alakalı mı diye.2 gün sonra doktora gidecem.Sizde de oluyor mu bu.tamamen su gibi ne koku var ne renk var.Benzer durum yaşayanlar varsa cevap yazarsanız sevinirim.Bayağı bir endişeliyim de
Dayanamadım aldım angel sound cok şükür duydum kalp atışını ıciniz rahatlasın kızlar bir sorun yok demek ki normalBu haftalarda hergün hissedemeyebilirsiniz bu gayet normal bir durum. Ben oglumda iken 24. Haftadan sonra hergün hissettim. Kızım da da bazı günler hissediyorum bazen hissetmiyorum. Angel sound diye bebeğin kalp atışlarıni dinleyen bir alet var. Oğlum da iken almıştım. Hareketlerini hissetmedigim zaman onunla dinliyorum. Yinede böyle bir şey almanızı tavsiye etmem. Acele etmeyin çok yakında hissedeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?