2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

vallah kizlar bende kac gündür ayni seyi yasiyorum bugün özellikle cikolata yiyip bekledim ama bisey hissedemedim.. benimde randevuma 2 hafta var daha yarin doktora gidicek arkadaslarim lütfen bizede haber verin olurmu..

vallah kizlar bende kac gündür ayni seyi yasiyorum bugün özellikle cikolata yiyip bekledim ama bisey hissedemedim.. benimde randevuma 2 hafta var daha yarin doktora gidicek arkadaslarim lütfen bizede haber verin olurmu..

Bu haftalarda hergün hissedemeyebilirsiniz bu gayet normal bir durum. Ben oglumda iken 24. Haftadan sonra hergün hissettim. Kızım da da bazı günler hissediyorum bazen hissetmiyorum. Angel sound diye bebeğin kalp atışlarıni dinleyen bir alet var. Oğlum da iken almıştım. Hareketlerini hissetmedigim zaman onunla dinliyorum. Yinede böyle bir şey almanızı tavsiye etmem. Acele etmeyin çok yakında hissedeceksiniz.

Merhabalar. Benim de goguslerimdeki hassasiyet ve agri azaldi, eskiden hamile oldugumu bir sekilde hissederdim ama simdi ara sira karnimi gormesem farketmuyorum, unutuyorum. Sanirim hamileligin altin cagi denen zamandayiz. Pozitif dusunelim hersey yolunda Tadini cikaralim canim..

Dalin bebek yağı kullanan arkadaşlarım gobekleriniz ne durumda.benim gobegim önce kizardi sonrada heryeri çok kötü soyuldu.bebek yağından olabilirmi diye bıraktım kullanmayı. Soyulma azaldi hala var ama eskisi kadar değil. Bebek yagi benim göbeği nemlendirmesi gerekirken kuruttu sanki.israrla bu soruyu soruyorum ama cvp alamıyorum benimle ayni sorunu yasayan varmı acaba?

Slmm bendede mide yanmasi arttu cok fena o ya :) bebis dokunuslarini 3-4 gu dur çok net hisediyorum surekli durtuyor nerdrysr beni:) buarada okudun mu baska bi dr bana kesin kiz dedi:))
Kesin kız deyince listeyide degiştirdim bence kızdır şimdi daha büyük bebek ilk söylediginde çok minikti yanılma ihtimali daha çok.sen göstermiyor dedikçe bende kız oldugunu düşünmüştüm hayırlısı olsun cnm

Ben dalin kullanmıyorum başka bebek yagı bir etkisi olmadı gayet nemli

Bende baska markanın kini kullaniyorum canim bir sorun olmadi henuz

slm kızlarr, grip oldum çok fena evde yalnızım tavuk suyuna çorba yapayım dedim ama beceremedim çorbam kesildi bunu nasıl düzeltebilirim varmı biçözümü biliyomusunuz? nette de hep kesilmemesi için öneriler var sorası için bulamadım

Aynen bende oyle dusunmeyr baslamistim ama benim dr umda kiz desinde pembe ciciler alim ufaktan kizima:))) Kendimi tutuyorum yine almamak icin:)

Ben suan bir sey kullanmiyorum bio oil kullanmayi dusunuyorum.ancak bebe yagi alerji yapani cok duydum kendim de ogluma hic kullanamadim kasinti yapiyordu

Arastirim canım çok saol

Kızlar bence bu kadar kişi aynı şeyi hissediyorsa bişey yoktur Allah in izniyle paniklemeyin

Kızlar ben de bugün farkettim,benim de göğüslerimdeki acıma gitti ve yoğun değiller.
O zaman bu haftalarda normal diyebiliriz.

Bugün ilk büyük tekmiği hissettim diyebilirim :) insanın içi rahatlıyor hissedince.

Bebe Yağı bende de alerji yaptı.kullanmıyorum.hala kızarıklıklar var.

bayramda bitti seneye bu zaman bebişlere bayramlık alıcaz :) kasık ağrım devam ediyor oturup kalkarken ağrı vuruyo perşembe doktora gidicem inşallah normaldir. kasık ağrısı böyleyse doğum sancısını düşünemiyorum

benimkide aşagıda geziniyor ne zaman çıkarki yukarıya

Bende de oluyor, gerci pecete koydugum icin beyaz akinti mi renksiz mi herzaman anlayamiyorum da camasirda gordugumde beyaz akinti da oluyor

Dayanamadım aldım angel sound cok şükür duydum kalp atışını ıciniz rahatlasın kızlar bir sorun yok demek ki normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…