pruluton depo mu, ben de iğne kullanmak istiyorumKan pihtilasmamasi icin canim evet 2 hafta kadar yatak istirati vardi
ben kendimi yormamaya çalışıyorum ama yatak istirihati değil sonuçta .. bel ağrım çok fazla, endişeleniyorum doğrusu, eğilemiyorum bile 16 haftalığım şu anKan pihtilasmamasi icin canim evet 2 hafta kadar yatak istirati vardi
Gecmis olsun bel agrisi bende de var ama gebelik olmadan oncede vardiben kendimi yormamaya çalışıyorum ama yatak istirihati değil sonuçta .. bel ağrım çok fazla, endişeleniyorum doğrusu, eğilemiyorum bile 16 haftalığım şu an
ben yerden zor kalkıyorum 4. ayımdayım daha yaGecmis olsun bel agrisi bende de var ama gebelik olmadan oncede vardi
Clexane kullaniyorum gobegimin her yeri mosmor ve cogu zaman cok aciyo umarim dr gerek gormezpruluton depo mu, ben de iğne kullanmak istiyorum
Bana igneyi dogum yapana kadar kullanacaksin dedi yalniz igne seni hreketlendirmiyo zinde tutmuyoben yerden zor kalkıyorum 4. ayımdayım daha yakorkuyorum.pruluton iğneyim kaçıncı haftaya kadar veriyorlar
karından mıClexane kullaniyorum gobegimin her yeri mosmor ve cogu zaman cok aciyo umarim dr gerek gormez
Evetkarından mı
YaaaBen suan bir sey kullanmiyorum bio oil kullanmayi dusunuyorum.ancak bebe yagi alerji yapani cok duydum kendim de ogluma hic kullanamadim kasinti yapiyordu
İşte canım o kızarıklık daha sonra deri soyulmasina dönüştü bende.Kızlar ben de bugün farkettim,benim de göğüslerimdeki acıma gitti ve yoğun değiller.
O zaman bu haftalarda normal diyebiliriz.
Bugün ilk büyük tekmiği hissettim diyebilirim :) insanın içi rahatlıyor hissedince.
Bebe Yağı bende de alerji yaptı.kullanmıyorum.hala kızarıklıklar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?