2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sımdı baktım canım guzel dun gezerkende gormustum ama bızım odaya oda sıgmaz bence

değişik boyutları var ama yınede sen bılırsın uzun sureli kullanırsın bende basta mınık bambu beşiklerden istiyordum ama kısa bir süre sonra kullanamıyorsun daha kullanıslı bır sey olsun dıe dusundum benım odam da kucuk ama artık sıgdırıcaz bakalım :)

Dayanamadım aldım angel sound cok şükür duydum kalp atışını ıciniz rahatlasın kızlar bir sorun yok demek ki normal
sagol haber verdigin icin canim bende bugün sabahtan beri yine hafif hafif hissediyorum sipa korkuttu beni.. aslinda hic aklima kötü seyler getirmiyorum ama birden hissetmedigimi farkedince elimde degildi korkmamak.. :)
Merhaba herkese bayram öncesi bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızımıza erkek kardeş geliyormuş :)
gözün aydin canim allah kucagina almayida nasip etsin.. bende iki hafta sonra ögrenicem allahin izniyle :)

18inde de ben öğrenicem inşallah doktor kıza benzio demişti ama 12. haftasnda o kadar cok değişen arkadaş var ki emin olamıyorum bende. Gerçi tüm bilenler erkek sanki diyor free b hcg 18 cıktı gerci nub kıza benzio bakalım bizim minik ne olacak. Sizin tahminleriniz neler

günaydın kızlarrr herkesin geçmiş bayramı mübarek olsunnn netim yoktu giremedimm yeni okudum tek tek cinsiyeti öğrenen arkadaşları tebrik ederimm :) bizde yarın cinsiyeti kesinleştircez inşallahhhh

herkese gunaydın =) herkes ıyıdır ıns cınsıyetlerde ogrenılıyor ıyıce ohh ne guzell =)
nıhayet ıs bası yaptım artık , dılerım saglıklı saglıklı devam ederız calısmaya =)
artık baya baya durtuluyorum kızçem tarafından

iyice alıştırdın kendini kıza ya erkekse

günaydın canım yeni okudum şimdi hayırlı olsun kızın inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına aldırsın şey sorcam senle hemen hemen aynıyız sana kaçıncı haftada erkek demişti ya bende 13.haftada erkek tahmin edildi ama bayramda hep kız yorumu aldım içimede kız doğuyo bi haftadır senide okuyunca acabaaa dedim merak ettimde

Ben ilk kez rüya gördüm bu konuyla
Bi doktor vardı bebeğin erkek dedi
Pek te rüya hatırlamam aslında

17.10.2014 te detaylı usg var, o zaman anlarız

günaydın hanımlar,

5 gün tatilden sonra işe gelmek çok sevimsiz... bir de benim gene dün ya yedğim birşey dokundu yada rutin bulantıydı. oldukça halsiz ve istifra ederek bütün gün yatarak geçti... şu bulantılarım kusmalarım tamamen geçmedi gitti hiç bir belirtisi olmadığını söyleyen korkan arkadaşlar içinizi ferah tutun ne güzel işte tadını çıkarın. ben yeteri kadar su bile içemiyorum bulantılardan. böyle olunca da vücut direncim düşüyor sürekli halsizim. depresyona giricem nerdeyse... elbette hamile olmadığım zaman gibi enerjik olmayı beklemiyorum ama kendi evimde yemek yapmayı iştahla herşeyi yemeyi özledim... herşeyden tiksindim. işe gelirken ara öğünlerde ne yiyicem diye düşünmek bile canımı sıkıyor

vallah canim bendede 12. haftada doktor kiza benziyo demisti ama iste emin olamadik.. benimde etrafimdaki cogu kisi erkek diyor esimle benim icimede erkek doguyor ama bakalim hayirlisi ne ise o olsun insallah hepimiz icin :) saglikli olsunlarda...

Ben ilk kez rüya gördüm bu konuyla
Bi doktor vardı bebeğin erkek dedi
Pek te rüya hatırlamam aslında

17.10.2014 te detaylı usg var, o zaman anlarız

hayirlisi olsun insallah canim bende iki kez rüya görmüstüm ilkinde kucagimda bebegimi uyutuyordum o erkekti.. daha sonra doktor kontrol ederken kiziniz olacak diyordu.. :) yani ikiside mevcut kayinvalidem ben hamile kalmadan önce rüyasinda rahmetli babasinin kucagindan erkek bebek aliyormus hatta bebegin adi bile belliymis.. bizde dedik eger erkek olursa o isimi koyariz 2. isim olarak :)

evimde yemeyi bende özledim azcık bişe yapsam belim ağrıyor canımın cektiğini yapmayada halim yok .bebeiş doğunca eski hareketlere geri döneriz . en azından kendi işimizi yaparız

senben60 Allah allaaaaaahhhh gönlüne göre olmuş ne güzel valla benimde çin takvimi rus tak.biyolojik takv hep erkek gösteriyo belirtilerde öyle gibi ama bayramda herkes kız filan dedi çok merak ediyorum yarın doktora gidicem bende bugün randevu bulamadım bide burayı açıyorum burda ne yazıyosa bendede o hafta aynı şeyler oluyo aynı olursa hikayemiz şaşmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…