2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarrr,

18+4'üm bugün, hareketlerini hissetmiyorum ben daha....
Benim kadar geç kalan kimse var mı başka aranızda?

(Dün akşam 2 kere karnımın alt tarafında hafif bir balon patlaması gibi birşey oldu ama dün karnımda gaz da vardı şişkindim o yüzden bebek mi diye emin olamadım, değildir herhalde dedim...)

ben kendimi yormamaya çalışıyorum ama yatak istirihati değil sonuçta .. bel ağrım çok fazla, endişeleniyorum doğrusu, eğilemiyorum bile 16 haftalığım şu an

günaydınnn bnmde 16 haftalık bebeğim . şiddetli bel ağrım oluyor uzanınca daha beter oluyo kalkınca doğrulamıyrm bile bugünde kalçama indi ağrı normal deil diyordum demkki herkesde varmış

Günaydın kızlar,
Bende uzun zamandır giremiyorum foruma , bugün iş başı yaptım yoğunluk yok biraz nette takılayım dedim:)gördüğüm kadarıyla herkes iyi.Doktor bana da 13.haftada erkek demişti ama o haftalarda tüm bebeklerde çıkıntı oluyormuş zaten bu yüzden yanılabiliyorlar.:) Bana da cumartesi kız diyebilir:)Birde bi arkadaş sormuş 16.haftamdayım sulu akıntım var diye.Ben gebelikle ilgili bir kitap aldım onu okuyorum orda 16.hafta ile 20.hafta arasında sulu beyaz akıntı olur diyor.Normal yani.Korkmana gerek yok.

gunaydın hanımlar..bursadakı anneler hangi doktora gıdıyosunuz??
günaydın ben medicabil zühal hanıma gidiyorum, melike yıldırıma gittim ama pahalı muayenesi ve zühalden daha çok memnun kaldım açıkçası onla devam edicem:)

evimde yemeyi bende özledim azcık bişe yapsam belim ağrıyor canımın cektiğini yapmayada halim yok .bebeiş doğunca eski hareketlere geri döneriz . en azından kendi işimizi yaparız

inşallah canım... Allah hepimize şifa versin dayanma gücü versin... ben bazen isyan ediyorum galiba ( çünkü hiç alışkın değilim bu derece halsiz olmaya...

ilk gebelikte hareketler geç hissediliyormuş canım.22. haftaya kadar zaman var.Annem bebeği hissettiğin zaman net bir şekilde hissedeceksin dedi.Balık gibi içinde kayacak dedi :) Bakalım bende bekliyorum heyecanla :)

inşallah canım... Allah hepimize şifa versin dayanma gücü versin... ben bazen isyan ediyorum galiba ( çünkü hiç alışkın değilim bu derece halsiz olmaya...
isyan etme bence . hastalık nedeniylede halsiz olabilirdin hamilelik geçici bişe sonuçta. kendi işini kendi halleden yerinde duramayan biriysen zor oluyor işte ama surda kaç ay kaldı ki ?

Günaydın bayanlar,bende öğrenmek istiyorum artik cinsiyetini yarin kontrolumuz var bakalım gösterecek mi bu sefer

Maalesef bende hissedemiyorum :) ufak tefek bişeyler hissediyorum batma tarzında hareket gibi ama doktorum gaz olabiliceğini 20.haftadan sonra hissediceğimi söyledi ..

evt çıkıntı oluyo iki cinsiyettede ama çıkıntının paralel yada açıyla olmasına vs de karar veriyolar 11.haftada genital organ gelişmeye başlıyomuş 16 ya kadar gelişimi devam ediyomuşş bizede tahminde bulunduda sonuna %51 ekledi ondan meraktan çatlıcam

Herkese günaydın , Keyifler yerindedir umarım ?

isyan etme bence . hastalık nedeniylede halsiz olabilirdin hamilelik geçici bişe sonuçta. kendi işini kendi halleden yerinde duramayan biriysen zor oluyor işte ama surda kaç ay kaldı ki ?
haklısın sonra hep af diliyorum Rabbimden pişman oluyorum ama dediğin gibi yerinde durmayan herşeye koşan kendi işimi bitirip başkasnınkine koşan biriydim. işten çıkar evime gider yemeğimi hazırlar yer eşim gelene kadar çıkar yürüyüşümü yapar gelir onun yemeğini hazır ederdim nasıl gece olurdu anlamazdım şimdilerde değil bunları yapmak afedersin duş almaya üşenir oldum.... dediğinde haklısın hastalık değil sonuçta Allah dermansız dert vermesin... bizim bebişleri kucağımıza alınca hepsi geçecekmiş öyle diyorlar bakalım

tünaydın güzel anne adayları bende cuma günü kontrolde kız olduğunu öğrendim ilk 10 saniyede kız bu dedi sonra uzun uzun baktı ve evet %90 kız dedi inşallah sonradanda yanılmışım demez :))

benim Karnım çıktı ya 1 haftada popo göğüs hepsi büyüdü :s
elbiselerden karnm cikio tuhaf hissediyorum kendimi cok tuhaf alisamadim yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…