canım ilk kızına nasıl yaptınızGünaydın kizlar cinsiyet icin yüzük testi de yapmış miydiniz .bayramda gorumcelerim tutturdu yüzük testi yapalım. Ilk kızım kız çıkıyo. Ama bu illa erkek çıkıyo bakalım kontrolumuzu bekleyecez artik
senben60 Allah allaaaaaahhhh gönlüne göre olmuş ne güzel valla benimde çin takvimi rus tak.biyolojik takv hep erkek gösteriyo belirtilerde öyle gibi ama bayramda herkes kız filan dedi çok merak ediyorum yarın doktora gidicem bende bugün randevu bulamadım bide burayı açıyorum burda ne yazıyosa bendede o hafta aynı şeyler oluyo aynı olursa hikayemiz şaşmıcam
Ben ilk kez rüya gördüm bu konuyla
Bi doktor vardı bebeğin erkek dedi
Pek te rüya hatırlamam aslında
17.10.2014 te detaylı usg var, o zaman anlarız
bende hep erkek bebek gordum ruyamda ve hamılelıgı ogrenmeden baslamıstı ruyalarım :)
doktor net bir şey söylemedi mi canım ?
valla canım en azından evindesin ufakta olsa yaparsın bişeler. ben geçen hafta hastaneye yattım 3 gün resmen hayat durdu .evde olmak bile büyük bişeymiş onu anladım. hastanede koktum resmen hayatımda ilk kez yattım inşallah sondur bidahaki doğumda olur .oda 1 gecede kurtulurum diye dua ediyorum.haklısın sonra hep af diliyorum Rabbimden pişman oluyorum ama dediğin gibi yerinde durmayan herşeye koşan kendi işimi bitirip başkasnınkine koşan biriydim. işten çıkar evime gider yemeğimi hazırlar yer eşim gelene kadar çıkar yürüyüşümü yapar gelir onun yemeğini hazır ederdim nasıl gece olurdu anlamazdım şimdilerde değil bunları yapmak afedersin duş almaya üşenir oldum....dediğinde haklısın hastalık değil sonuçta Allah dermansız dert vermesin... bizim bebişleri kucağımıza alınca hepsi geçecekmiş öyle diyorlar bakalım
cinsiyet partisimi süpermiş :)Herkese selam ne zamandır yazamıyorum önce hasta oldum 4 gün evde yattım sonrasıda cinsiyet partisi telaşı çookk heyecanlıydı yine giremedim foruma :) Evet cuma günü dr den cinsiyeti bize söylemeyip verdiğim zarfın içine yazmasını rica ettik sonra kartı doğru butik pastacıya götürdük tabiki bakmadan :) Pazar günü bütün aile ve dostlarımızla pastayı kestik vee içinden mavi renk çıktı bir oğlumuz oluyorrrr :)))) Herkese sevgiler ve geçmiş bayramınızı kutlarım.. Pastanın fotosu ekte.Eki Görüntüle 1263965
Tuttu mu peki :)
benim Karnım çıktı ya 1 haftada popo göğüs hepsi büyüdü :s
elbiselerden karnm cikio tuhaf hissediyorum kendimi cok tuhafalisamadim yahu
evet herkes çok heyecanlıydı pastayı kesene kadar hadi hadi pastayı keselim diye tutturdu millet :)cinsiyet partisimi süpermiş :)
tutmadı sanırım =) cunku benım kendı dr um erkek tahmın ettı ama baska dr gıttım bayramın ıkıncı gunu rahatsızlandıgım ıcın oda kız dedi=)
Teşekkür ederim hepimizin bebişi hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah :)ASKPERA pastaya bayıldım hayırlı olsun oğluşun inşallah
inşallah canımm senin su nublu resim bana yollarmısın bidaha yaahala şaşkınım
Ben sırf renk merak ediyorum çünkü hiç bişey almadım :)
cınsyetı oyuzden merak edıyoruz ya en cok zaten =) ben hala almıyorum en ıyısı ayrıntılıyı beklemek sanırım ellerım pembelerde amaaa=))
Benim zaten haftaya Cuma ayrıntılı
Onu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?