2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kizlar cinsiyet icin yüzük testi de yapmış miydiniz .bayramda gorumcelerim tutturdu yüzük testi yapalım. Ilk kızım kız çıkıyo. Ama bu illa erkek çıkıyo bakalım kontrolumuzu bekleyecez artik

canım ilk kızına nasıl yaptınız hamileyken yapılması gerekmiyor mu

gercekten ya benım belırtılerımde erkek ustelık vejeteryan olan ben ıcınde et olan bıseler canım ıstıyor ya buda erkekde olurmus mesela şaka gıbı karnımıda erkek dıyor herkes one dogru cıkmıs dıe bakalım senınkı ne olacak=)

Ben ilk kez rüya gördüm bu konuyla
Bi doktor vardı bebeğin erkek dedi
Pek te rüya hatırlamam aslında

17.10.2014 te detaylı usg var, o zaman anlarız

bende hep erkek bebek gordum ruyamda ve hamılelıgı ogrenmeden baslamıstı ruyalarım :)

Herkese selam ne zamandır yazamıyorum önce hasta oldum 4 gün evde yattım sonrasıda cinsiyet partisi telaşı çookk heyecanlıydı yine giremedim foruma :) Evet cuma günü dr den cinsiyeti bize söylemeyip verdiğim zarfın içine yazmasını rica ettik sonra kartı doğru butik pastacıya götürdük tabiki bakmadan :) Pazar günü bütün aile ve dostlarımızla pastayı kestik vee içinden mavi renk çıktı bir oğlumuz oluyorrrr :)))) Herkese sevgiler ve geçmiş bayramınızı kutlarım.. Pastanın fotosu ekte.

doktor net bir şey söylemedi mi canım ?

son gıttıgım dr kesın kız dedı canım ben artık kız gozuyle bakıyorum ama kendı doktorumda kız desın ve gozumle goreyım ozman alısverısede baslayacagım =) rahatsızlanmıstım bayramda oyuzden en yakın hastaneye gıttım ordakı nobetcı dr dedı cınsıyetı ve yuzustu yatıyordu bebık yıne =)

valla canım en azından evindesin ufakta olsa yaparsın bişeler. ben geçen hafta hastaneye yattım 3 gün resmen hayat durdu .evde olmak bile büyük bişeymiş onu anladım. hastanede koktum resmen hayatımda ilk kez yattım inşallah sondur bidahaki doğumda olur .oda 1 gecede kurtulurum diye dua ediyorum.

cinsiyet partisimi süpermiş :)

benim Karnım çıktı ya 1 haftada popo göğüs hepsi büyüdü :s
elbiselerden karnm cikio tuhaf hissediyorum kendimi cok tuhaf alisamadim yahu

BENDE canım karnım iyice çıkmaya başladı.. elbiseler göbek yonunden gerınce bu sfer popo meydana cıkıyor :)

tutmadı sanırım =) cunku benım kendı dr um erkek tahmın ettı ama baska dr gıttım bayramın ıkıncı gunu rahatsızlandıgım ıcın oda kız dedi=)

Ben sırf renk merak ediyorum çünkü hiç bişey almadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…