2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese
Geçmiş bayramınızı kutlarım tekrar
Her taraf karışık maalesef, daha güzel bir güne uyanmayı dilerdim
Bugün iş başı yaptım
Sizler iyisinizdir umarım
Ben de bu Sabah olaylara üzüldüm,Allah sonumuzu hayır etsin.
Senin Ayrıntılı benden erkenmiş Çek ben 20-26 arası gideyim diyorum ama daha randevu almadım.özel muayenehanesine gidicem bir perinatoloğun.

Senin Ayrıntılı benden erkenmiş Çek ben 20-26 arası gideyim diyorum ama daha randevu almadım.özel muayenehanesine gidicem bir perinatoloğun.

Biz dün az kala olayların ortasında kalıyorduk ki bulunduğumuz mağaza kepenk kapattı da kurtulduk
Verilmiş sadakamız varmış

Ben bi yere sordum epey doluydu
Başka yerden randevu aldım
Sabırsızlanıyorum :)

Sağlıklı çıksınlar da gerisi önemli değil
Detaylıda her organa tek tek bakılıyomuş çünkü

kesınlıkle saglık saglık saglık dıyorum yanı sıkıntılı bı donem gecırmıs bırı olarak ozellıkle duyuyorum ya saglıklı dunyalar benım oluyor , cınsıyetı sormuyorum bıle kendı soyluyor dr lar , en fazla dogana kadar saklayacaklar sonucta =)))

ben de Caddebostan'da Fetüs adlı bir laboratuara gidicem, giden var mı?

Bende öyleyim
Tek renkten dolayı bazen merak eidyorum
Ama bi de mahalle baskısı mı ne denir, aaa 5 aylık ve hala cinsiyet belli dğeil mi sorularından sıkıldım :)

Bende öyleyim
Tek renkten dolayı bazen merak eidyorum
Ama bi de mahalle baskısı mı ne denir, aaa 5 aylık ve hala cinsiyet belli dğeil mi sorularından sıkıldım :)

evet bılıyorda soylemıyoruz gıbı davranıyorlar bıde =))

senben60 sanki resimlerde bir pipi var ya

evet canım oyle gozukuyor aynen , ama o baska dr kız , kesın kız deyıncede hee demekkı baska bırseymıs demeye basladım o gorduklerım =) herseyde erkege cıkıyor belırtı yorumlar vs..vs.. dr kesın dedı ya oyuzden kesındır heralde demektende kendımı alamıyorum =) hayırlısı saglıklı olsunda kuzum kız erkek ıkısınıde cok sevecek annesı ciciler alacak kuzusunaa =)) artık daha net hısedıyorum ya durtmelerıde cok hoş ya=)

en son gittiğin doktordan ultrason görüntüsü almadın mı canım?

olur =)) daha oncede koyduklarım bunlardı canım

Eki Görüntüle 1263967 Eki Görüntüle 1263968

rabbim gönlüne göre versin canım bu arada senle umutları haziran ayında olanlardada beraberdik sanırım burda en tanıdık sensin yani :)) banada geçen cuma yüzde 90 kız dedi dr um allah içimi biliyor ben çok kız istiyordum abla olsun abi olmasın diyordum :) ama kızı duyuncada nedense inanamadım sanki bir dahakine erkek diyecekmiş gibime geliyor.. etraf çok etkilemişti beni senin oğlun olacak deyip durmuşlardı bende ismini bile koymuş oğluşum diye seviodum arada :) öğrendiğm gün o günün anısına gittim pembi bi çorap aldım o kadar alışveriş için daha erken zaten diğer randevum 3 kasımda inşallah başka dra gitmeden o zamana kadar dayanabilirim :))

bana kız dedi bende renklı ultrasonu beklıyorum ayın 24nde emın olamadıgımdan dayanamayıp sadece pembe bır emzık ve onluk aldım.. kesın bellı olsun pembelerı dızıcem eve :)

cnm su bacagın ustundekı cıkıntı mı pipi :)

Ben gittim oraya , Zeki bey muayne etti ... şimdi 2 hafta sonra gidicem... ama epey pahalı geldi bana ... hastanemde yer varsa kontrollere gittiğim hastaneye gidicem.

Ben gittim oraya , Zeki bey muayne etti ... şimdi 2 hafta sonra gidicem... ama epey pahalı geldi bana ... hastanemde yer varsa kontrollere gittiğim hastaneye gidicem.

Detaylı 140 TL benim gideceğim hastanede

Geçmiş olsun
Benim daha vakit var diye sakinim :)

Ben İstanbul da Değilim.
Burda alternatif çok az.

Detaylı 140 TL benim gideceğim hastanede
Iyiymiş ya.ben 250 diye biliyorum daha fazla istemeseler bari.

Arkadaşlar ben haftalar önce bebegimi hissettiğimi düşünüyordum böyle minik minik pit pit vuruyor gibi oluyordu. Ama 10 gündür falan hiçbirşey hissetmiyorum o pitpitlar bile yok ki bu hafta herkes güçlü güçlü vuruyor diyor Uzanıyorum tatli falan yiyip hiç yok ama, çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…