2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim endiselenme benimde bu sabaha kadar öyleydi.. bende dün cikolata yiyip uzandim ama bisey hissetmedim.. tam korkmaya baslamistimki bu sabah hissetmis gibi bebegim isaret verdi sanki ben burdayim diye :) sabahlari uyandiginda dinle kendini bakalim belki hissedersin yine.. kötü birsey yoktur merak etme annesi..

Merhaba kizlar bayram yorgunlugunu hala atamadim ustumden umarim herkesin bayrami guzel gecmstir :)

Herkese merhabalar umarım herkes iyidir.Ben güzel bir bayram geçirdim çok şükür ve sanki bebişimi hissetmeye başladım.Ayın 20 sinde randevum var ama meleğimi çok özledim iyimi diye çok merak ediyorum :)

canım ilk kızına nasıl yaptınız hamileyken yapılması gerekmiyor mu
Canim yüzüğü iple bagliyosun. Sol elinin içinde tutuyorum. Eğer kızsa daire çiziyor. Erkek se dikine gidip geliyo.ilki dairesel hareket yapıyo. Ikinci si dikine gidiyo.3.duruyo

Çok güzel bir fikirmis Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

günaydınnn bnmde 16 haftalık bebeğim . şiddetli bel ağrım oluyor uzanınca daha beter oluyo kalkınca doğrulamıyrm bile bugünde kalçama indi ağrı normal deil diyordum demkki herkesde varmış
aynen benim de kalçama doğru iniyor ağrı doğrulmıyorum yürüyemiyorum, daha 1 hafta önce kontrole gittim progestan verdi, ama bu ara ağrılarım arttı ve korkuyorum, ultrasona da çok girdim korkuyorum artık, napıcağımı bilmiyorum

hayırlı olsun cnm ne güzel bişey yapmşsınız çok beğendim:) ben olsam dayanamaz bakardım zarfa :)))

Bebeğime tuzak kuruyorum
Onu daha net hissetmek istediğimde yüz üstü bi iki saniye karnıma bastırmadan uzanıyorum hemen nasıl hareket ediyor anlatamam. Ay kendime gülüyorum böyle yaptığım için. Ama sürekli onun varlıgını hissetmek istiyorum napiim

Aynısını yapacağım

bende senı hatırladım =)) rabbım hepımızın gonlune gore versın ıns canım etraf cıdden cok etkılıyor gercekten =)

bana kız dedi bende renklı ultrasonu beklıyorum ayın 24nde emın olamadıgımdan dayanamayıp sadece pembe bır emzık ve onluk aldım.. kesın bellı olsun pembelerı dızıcem eve :)

evet ya pembıslerı dızsek eve=)

allah allaaahhh bu bildigin erkek yaaa :)

bılemedım canım =)

Israrla erkek bu bence acildeki doktor yanılıyor

ama banada erkek bebek ıcın asagıda o cıkıntı sankı gercı orda 11 haftalıktı , ama ne bılım daha arada ve dıkıne durup erkek usg lerınde pıpı=)) az once bı arkdas koymus ordada var mesela=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…