canim endiselenme benimde bu sabaha kadar öyleydi.. bende dün cikolata yiyip uzandim ama bisey hissetmedim.. tam korkmaya baslamistimki bu sabah hissetmis gibi bebegim isaret verdi sanki ben burdayim diye :) sabahlari uyandiginda dinle kendini bakalim belki hissedersin yine.. kötü birsey yoktur merak etme annesi..Arkadaşlar ben haftalar önce bebegimi hissettiğimi düşünüyordum böyle minik minik pit pit vuruyor gibi oluyordu. Ama 10 gündür falan hiçbirşey hissetmiyorum o pitpitlar bile yok ki bu hafta herkes güçlü güçlü vuruyor diyorUzanıyorum tatli falan yiyip hiç yok ama, çok üzülüyorum
Merhaba kizlar bayram yorgunlugunu hala atamadim ustumden umarim herkesin bayrami guzel gecmstir :)
Canim yüzüğü iple bagliyosun. Sol elinin içinde tutuyorum. Eğer kızsa daire çiziyor. Erkek se dikine gidip geliyo.ilki dairesel hareket yapıyo. Ikinci si dikine gidiyo.3.duruyocanım ilk kızına nasıl yaptınızhamileyken yapılması gerekmiyor mu
Çok güzel bir fikirmis Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsinHerkese selam ne zamandır yazamıyorum önce hasta oldum 4 gün evde yattım sonrasıda cinsiyet partisi telaşı çookk heyecanlıydı yine giremedim foruma :) Evet cuma günü dr den cinsiyeti bize söylemeyip verdiğim zarfın içine yazmasını rica ettik sonra kartı doğru butik pastacıya götürdük tabiki bakmadan :) Pazar günü bütün aile ve dostlarımızla pastayı kestik vee içinden mavi renk çıktı bir oğlumuz oluyorrrr :)))) Herkese sevgiler ve geçmiş bayramınızı kutlarım.. Pastanın fotosu ekte.Eki Görüntüle 1263965
aynen benim de kalçama doğru iniyor ağrı doğrulmıyorum yürüyemiyorum, daha 1 hafta önce kontrole gittim progestan verdi, ama bu ara ağrılarım arttı ve korkuyorum, ultrasona da çok girdim korkuyorum artık, napıcağımı bilmiyorumgünaydınnn bnmde 16 haftalık bebeğim . şiddetli bel ağrım oluyor uzanınca daha beter oluyo kalkınca doğrulamıyrm bile bugünde kalçama indi ağrı normal deil diyordum demkki herkesde varmış
Israrla erkek bu bence acildeki doktor yanılıyor
Ben de oyle. Seyahatten dolayı hala bacaklarim agriyor. Uyumama rağmen yetmedi. Uykum var. Ama mecburen işe başladıkMerhaba kizlar bayram yorgunlugunu hala atamadim ustumden umarim herkesin bayrami guzel gecmstir :)
2 cocugun mu olucak demek yani buCanim yüzüğü iple bagliyosun. Sol elinin içinde tutuyorum. Eğer kızsa daire çiziyor. Erkek se dikine gidip geliyo.ilki dairesel hareket yapıyo. Ikinci si dikine gidiyo.3.duruyo
Mustela kullanıyorum ama dr um artık lieraca geçiş yapabilirsin daha etkili dedi.Lierac veya mustela kullanan var mı?
hayırlı olsun cnm ne güzel bişey yapmşsınız çok beğendim:) ben olsam dayanamaz bakardım zarfa :)))Herkese selam ne zamandır yazamıyorum önce hasta oldum 4 gün evde yattım sonrasıda cinsiyet partisi telaşı çookk heyecanlıydı yine giremedim foruma :) Evet cuma günü dr den cinsiyeti bize söylemeyip verdiğim zarfın içine yazmasını rica ettik sonra kartı doğru butik pastacıya götürdük tabiki bakmadan :) Pazar günü bütün aile ve dostlarımızla pastayı kestik vee içinden mavi renk çıktı bir oğlumuz oluyorrrr :)))) Herkese sevgiler ve geçmiş bayramınızı kutlarım.. Pastanın fotosu ekte.Eki Görüntüle 1263965
en son gittiğin doktordan ultrason görüntüsü almadın mı canım?
Aynısını yapacağımBebeğime tuzak kuruyorum
Onu daha net hissetmek istediğimde yüz üstü bi iki saniye karnıma bastırmadan uzanıyorum hemen nasıl hareket ediyor anlatamam. Ay kendime gülüyorum böyle yaptığım için. Ama sürekli onun varlıgını hissetmek istiyorum napiim
ahaha yap yap bize kendilerini hissettirmemek neymiş görsün bücürler :) :)Aynısını yapacağım
BU RESİMDEN pek bişi anlamadım ben canım ama inşallah Allah gönlüne göre verir
rabbim gönlüne göre versin canım bu arada senle umutları haziran ayında olanlardada beraberdik sanırım burda en tanıdık sensin yani :)) banada geçen cuma yüzde 90 kız dedi dr um allah içimi biliyor ben çok kız istiyordum abla olsun abi olmasın diyordum :) ama kızı duyuncada nedense inanamadım sanki bir dahakine erkek diyecekmiş gibime geliyor.. etraf çok etkilemişti beni senin oğlun olacak deyip durmuşlardı bende ismini bile koymuş oğluşum diye seviodum arada :) öğrendiğm gün o günün anısına gittim pembi bi çorap aldım o kadar alışveriş için daha erken zaten diğer randevum 3 kasımda inşallah başka dra gitmeden o zamana kadar dayanabilirim :))
bana kız dedi bende renklı ultrasonu beklıyorum ayın 24nde emın olamadıgımdan dayanamayıp sadece pembe bır emzık ve onluk aldım.. kesın bellı olsun pembelerı dızıcem eve :)
allah allaaahhh bu bildigin erkek yaaa :)
Israrla erkek bu bence acildeki doktor yanılıyor
lierac kullanıyorum bendeMustela kullanıyorum ama dr um artık lieraca geçiş yapabilirsin daha etkili dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?