2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar muayene olcaktim ama arkadasim dogum yapti benim doktorum girdi sezeryana onun yanindan ayrilip gidemedim doktora kizdim arkadasimi kesti diye :) masallah o kadar sevimli bi bebekti ki :) ismi de ilkyaz oldu .. Ben de yarin gidip artik ogrenecegim cinsiyetini kesin gosterir artik heralde demi cok merak icindeyim eve geldim ama keske doktora bi gorunsemiydim diyorum simdide :) ama bu belirszliktende hoslanmaya basladim cok garip duygular yasiyorum doktora gitmeyeli 20 gun oldu :)

BU RESİMDEN pek bişi anlamadım ben canım ama inşallah Allah gönlüne göre verir

yuzustu yatıyor ayagının altı net gozukuyor =) Saglıklı sıhhatlı kucagıma alayım yeter Rabbım hepımzıe nasıp etsın kucaklarımza almayı

Ben de oyle. Seyahatten dolayı hala bacaklarim agriyor. Uyumama rağmen yetmedi. Uykum var. Ama mecburen işe başladık
Cok uyudum ama uyudukca insan daha cok halsizlesiyor sizin is daha zor ben ev hanimiyim her an isi gucu birakip dinlenebilirim allah yardimciniz olsun

Yapma annesi yapma yazik ben yan bile donup uyumaya kiyamiyorum :)

Detaylı 140 TL benim gideceğim hastanede

Benim 3-4 hafta önceki detaylı usgde kalbinde bir bulduya rastaladılar ya aslında onun için çekiniyorum başka bir yere gitmeye fakat aynı hastanenin detaylı usg sine gitsem bişey olmaz sanırım. Hastanede telefonda fiyat vermiyor. Çok gıcık oldum.

Sanmam kiz degil biz bunun pipili zamanini biliyoruz sanirim acilde ki bi dr bakmis kadin dogumcu degilse cok anlamaz cinsiyetten :)

:)) hayırlısı olsun bakalım gercekten ne olacak alısverıs yapasım var =)) en azından bıkac renk lı bişi=)) kadın dogum doktoruydu canım o doktoru tanıyanlar daha yanılmadı dıyorlar ama bakalım=))

Hemen hemen her hastane fiyat veriyor aslında
Ben telefonla sordurmuştum

hayırlı olsun cnm ne güzel bişey yapmşsınız çok beğendim:) ben olsam dayanamaz bakardım zarfa :)))
Evet bizde dayanamaz bakarız diye hastaneden çıkıp koşa koşa pastacıya gittik zarfı verdik arkamıza bakmadan kaçtık resmen :))) Yoksa ben de dayanamaz bakardım .. Teşekkür ederim, cinsiyetini öğrenmeyen herkese şiddetle tavsiye ederim :)

Ben daha oncede bunu sorudm ama bana kımse bıse yazmadı =) kız bebek annelerı kızınız ultrasonda onde cıkıyormu , yanı dr 1 hafta onde yada 2 hafta fln dıyor mu =) Bu ondeydı zamanındaydı olayını meraketmeye basladım bı farkı varmı kız yada erkekte dıye ?

Bana 2 hafta önden gidiyo dendi, bende anlamadım
Cinsiyet belli değil

[

yan ve sola yatmak iyiymiş kan akışı maksimum seviyeye ulaşırmış öyle diyorlar...

Sağ ol Burcu

merhaba kızlar 19+2 haftalık hamileyim,2 gün önce grip oldum burunların tıkalı,üstelik astım hastasıyım,doğal yollarla burun tıkanıklığımı nasıl geçirebilirim,evim klimalı,deniz yada okyanus suyunu da denedim,hiçbir işe yaramadı...bu arada bu forumun mobil uygulması ne zaman güncellenicek bilen var mı?bir de oğlum olucak benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…