Sanmam kiz degil biz bunun pipili zamanini biliyoruz sanirim acilde ki bi dr bakmis kadin dogumcu degilse cok anlamaz cinsiyetten :)
BU RESİMDEN pek bişi anlamadım ben canım ama inşallah Allah gönlüne göre verir
Cok uyudum ama uyudukca insan daha cok halsizlesiyor sizin is daha zor ben ev hanimiyim her an isi gucu birakip dinlenebilirim allah yardimciniz olsunBen de oyle. Seyahatten dolayı hala bacaklarim agriyor. Uyumama rağmen yetmedi. Uykum var. Ama mecburen işe başladık
Yapma annesi yapma yazik ben yan bile donup uyumaya kiyamiyorum :)Bebeğime tuzak kuruyorum
Onu daha net hissetmek istediğimde yüz üstü bi iki saniye karnıma bastırmadan uzanıyorum hemen nasıl hareket ediyor anlatamam. Ay kendime gülüyorum böyle yaptığım için. Ama sürekli onun varlıgını hissetmek istiyorum napiim
Üzerine yatmıyorum ya bir kaç saniye :) O kadarcıktan bir şey olmaz :)Yapma annesi yapma yazik ben yan bile donup uyumaya kiyamiyorum :)
Detaylı 140 TL benim gideceğim hastanede
Sanmam kiz degil biz bunun pipili zamanini biliyoruz sanirim acilde ki bi dr bakmis kadin dogumcu degilse cok anlamaz cinsiyetten :)
Yok o kordon bağı zaten 12.hafta usg çıktısı bu o zaman belli değildi cinsiyeti 16.haftada belli olducnm su bacagın ustundekı cıkıntı mı pipi :)
Benim 3-4 hafta önceki detaylı usgde kalbinde bir bulduya rastaladılar ya aslında onun için çekiniyorum başka bir yere gitmeye fakat aynı hastanenin detaylı usg sine gitsem bişey olmaz sanırım. Hastanede telefonda fiyat vermiyor. Çok gıcık oldum.
Teşekkürler hespimize nasip etsin :)Çok güzel bir fikirmis Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Yapma annesi yapma yazik ben yan bile donup uyumaya kiyamiyorum :)
Evet bizde dayanamaz bakarız diye hastaneden çıkıp koşa koşa pastacıya gittik zarfı verdik arkamıza bakmadan kaçtık resmen :))) Yoksa ben de dayanamaz bakardım .. Teşekkür ederim, cinsiyetini öğrenmeyen herkese şiddetle tavsiye ederim :)hayırlı olsun cnm ne güzel bişey yapmşsınız çok beğendim:) ben olsam dayanamaz bakardım zarfa :)))
lierac kullanıyorum bende
MAŞALLAH cnm çok net ultrason goruntun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınYok o kordon bağı zaten 12.hafta usg çıktısı bu o zaman belli değildi cinsiyeti 16.haftada belli oldu
yan ve sola yatmak iyiymiş kan akışı maksimum seviyeye ulaşırmış öyle diyorlar...Yan yatmak zararlı mı ?
Ben oldum olası soluma yatarım hala öyleyim
Ben daha oncede bunu sorudm ama bana kımse bıse yazmadı =) kız bebek annelerı kızınız ultrasonda onde cıkıyormu , yanı dr 1 hafta onde yada 2 hafta fln dıyor mu =) Bu ondeydı zamanındaydı olayını meraketmeye basladım bı farkı varmı kız yada erkekte dıye ?
[
yan ve sola yatmak iyiymiş kan akışı maksimum seviyeye ulaşırmış öyle diyorlar...
Yan yatmak zararlı mı ?
Ben oldum olası soluma yatarım hala öyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?