Ben de yeni atlattım gribi..Allah şifa versin. Oğluşun da hayırlı olsun :)merhaba kızlar 19+2 haftalık hamileyim,2 gün önce grip oldum burunların tıkalı,üstelik astım hastasıyım,doğal yollarla burun tıkanıklığımı nasıl geçirebilirim,evim klimalı,deniz yada okyanus suyunu da denedim,hiçbir işe yaramadı...bu arada bu forumun mobil uygulması ne zaman güncellenicek bilen var mı?bir de oğlum olucak benim:)
Ben daha oncede bunu sorudm ama bana kımse bıse yazmadı =) kız bebek annelerı kızınız ultrasonda onde cıkıyormu , yanı dr 1 hafta onde yada 2 hafta fln dıyor mu =) Bu ondeydı zamanındaydı olayını meraketmeye basladım bı farkı varmı kız yada erkekte dıye ?
benimki anca 2 gün önde çıkıyor önde çıksa bile
takımlar güzell :)
Hayir zararli degil bende genelde sola yatiyorum ama bebislerin en rahat ettigi yatis sirt ustu yatistir o kadar rahat oluyorki sirt ustu yatinca kipirdanmalari bile fazlalasiyorYan yatmak zararlı mı ?
Ben oldum olası soluma yatarım hala öyleyim
Bir kızım var zaten masallah doktor umun 12.hafta tahmini ne göre 2.bebegimde kız canim2 cocugun mu olucak demek yani budairesel dikine duruş yani
Selam canım.Ben de Clexane kullanıyorum.Günde kaç adet yapıyorsun iğneyi?Ben de 2 sefer yapıyorum,dediğin gibi mosmor vaziyetteyim.Sanki karnım büyüdükçe her geçen gün yaptıkça daha da acıyor...Bana da 34 haftaya kadar kullanacaksın dedi ama o zamanki duruma göre değiştirebiliriz dedi.Bakalım artık...Clexane kullaniyorum gobegimin her yeri mosmor ve cogu zaman cok aciyo umarim dr gerek gormez
Kızların ki daha cici :)
ben yatmadan önce sürüyorum . vitaminleri içmeyi unutuyorum hepBende aldım ama hep unutur veya üşenirdim
Son zamanlar bayram tatili evdeyken düzenli kullandım iyi de gelmişti ama işe başlayınca yine sürmedim sabah...
benimde tıkanık bi çay bardağına silme öay kaşığı tuz koyup sırıngayla burnuma sıkıyorum. iyi geliyo bisüre nefes alabiliyorumm en azındanBen de yeni atlattım gribi..Allah şifa versin. Oğluşun da hayırlı olsun :)
Su,bal,limon ve zencefili birlikte kaynatıp içmek çok faydalı oluyor.
Ballı süt de boğazı yumuşatıyor.
benm haftalarım sürekli değişiklik gösteriyo. doktorum ultrason cihazıyla ilgli bi durum biri erken gösterir diğeri ileri. son adet tarihin önemli olan dedi.cihaza bakma yaniBen daha oncede bunu sorudm ama bana kımse bıse yazmadı =) kız bebek annelerı kızınız ultrasonda onde cıkıyormu , yanı dr 1 hafta onde yada 2 hafta fln dıyor mu =) Bu ondeydı zamanındaydı olayını meraketmeye basladım bı farkı varmı kız yada erkekte dıye ?
benm haftalarım sürekli değişiklik gösteriyo. doktorum ultrason cihazıyla ilgli bi durum biri erken gösterir diğeri ileri. son adet tarihin önemli olan dedi.cihaza bakma yani
hımm ben farklı dr a gıttıgımde oda 1 hafta onden gıdıyor dıyınce cıhaz olayı dıye dusunmemıstım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?