2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de yeni atlattım gribi..Allah şifa versin. Oğluşun da hayırlı olsun :)
Su,bal,limon ve zencefili birlikte kaynatıp içmek çok faydalı oluyor.
Ballı süt de boğazı yumuşatıyor.

benimki anca 2 gün önde çıkıyor önde çıksa bile

MErhaba kızlar,19+2 haftalık hamileyim,Allah izin verirse erkekim olucak,2 gün önce feci şekilde grip oldum,burnum çok tıkalı,okyanus ve deniz suyu hatta evde yapılan tuzlu su bile kullandım ama işe yaramadı,ne yapabilirim,nolur yardım edin

çok eğlenceli şeylerrrr... evlenmeden önce herkes çeyiz al artık diyip duruyordu süreç başladığında ilk aldığım şey kalp şeklinde kaşar peynir kesme aleti olmuştu, herkes dalga geçmişti burdan mı başladın başlaya başlaya diye...
bebek eşyalarına da instagramdan taşlı ayakkabılar ve çiçekli saç bantlarıyla başlycam sanırım...

ay dün akşamdan beri karnımın alt kısmında hafif hafif pıt pıt birşeyler oluyor ara ara.... yani toplasanız 5-6 yı geçmez tabi de...

sabah da bi oldu sonra Maroon'dan hareketli bir parça açtım kulaklığı karnıma dayadım etraftakilere çaktırmadan, bi daha tekrarladı o pıtırtı... acaba bebek mi hareket ediyor... çok da baskın ve güçlü bir his olmadığı için tam emin olamıyorum "evet hareket etti" diye

Clexane kullaniyorum gobegimin her yeri mosmor ve cogu zaman cok aciyo umarim dr gerek gormez
Selam canım.Ben de Clexane kullanıyorum.Günde kaç adet yapıyorsun iğneyi?Ben de 2 sefer yapıyorum,dediğin gibi mosmor vaziyetteyim.Sanki karnım büyüdükçe her geçen gün yaptıkça daha da acıyor...Bana da 34 haftaya kadar kullanacaksın dedi ama o zamanki duruma göre değiştirebiliriz dedi.Bakalım artık...

Ben de yeni atlattım gribi..Allah şifa versin. Oğluşun da hayırlı olsun :)
Su,bal,limon ve zencefili birlikte kaynatıp içmek çok faydalı oluyor.
Ballı süt de boğazı yumuşatıyor.
benimde tıkanık bi çay bardağına silme öay kaşığı tuz koyup sırıngayla burnuma sıkıyorum. iyi geliyo bisüre nefes alabiliyorumm en azından

benm haftalarım sürekli değişiklik gösteriyo. doktorum ultrason cihazıyla ilgli bi durum biri erken gösterir diğeri ileri. son adet tarihin önemli olan dedi.cihaza bakma yani

benm haftalarım sürekli değişiklik gösteriyo. doktorum ultrason cihazıyla ilgli bi durum biri erken gösterir diğeri ileri. son adet tarihin önemli olan dedi.cihaza bakma yani

hımm ben farklı dr a gıttıgımde oda 1 hafta onden gıdıyor dıyınce cıhaz olayı dıye dusunmemıstım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…