- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Canım benim bebeğim kız ve 2 hafta önden gidiyor.Ben daha oncede bunu sorudm ama bana kımse bıse yazmadı =) kız bebek annelerı kızınız ultrasonda onde cıkıyormu , yanı dr 1 hafta onde yada 2 hafta fln dıyor mu =) Bu ondeydı zamanındaydı olayını meraketmeye basladım bı farkı varmı kız yada erkekte dıye ?
kızlar kaç haftalıksınız ben baya baya hissediyorum oğlumun hareketlerini,alın bu da pipisi :)
Canım benim bebeğim kız ve 2 hafta önden gidiyor.3 lü testte yazmışlar hatta alt kısma not şeklinde sat tarihi ve uts sonuçları eşdeğer değildir diye. sat 17+3 ken uts 19+0 gösteriyormuş.
teşekkür ederiz artık mesai başladıİyi bayramlar herkese ..
ayy benim miniğim ne yaaavalla dayanamayıp gitcem doktora
uff başım ağrıyo, zaten çok zor kalktım sabah...
bir de yoğun bir haftaya başladım, bugün kafa dinleme imkanım olmadı...
zaten bütün sabah bebek isimleri ve bebeğin harteketlerini hissetmeyle ilgili şeyler okudum, hareket etsin diye bebeğe müzik falan dinlettim; öğleden sonra sıkıştım bu sefer....
hissedelim diyip duruyozda hissedincede uyutmucak bizi bebişler. ozamanda cok hareketli bi uyuytmuyo deriz artık :)uff başım ağrıyo, zaten çok zor kalktım sabah...
bir de yoğun bir haftaya başladım, bugün kafa dinleme imkanım olmadı...
zaten bütün sabah bebek isimleri ve bebeğin harteketlerini hissetmeyle ilgili şeyler okudum, hareket etsin diye bebeğe müzik falan dinlettim; öğleden sonra sıkıştım bu sefer....
18 ekimde canım haftaya cumartesine zaman kontrolun canım
KIZLAR TETaNOZ AŞISI OLCAKMISINIZ BİDE GRİP AŞISI VARMŞ
18 ekimde canım haftaya cumartesi
önce sen sonra ben o zamannbenımde 16 sında =)
önce sen sonra ben o zamannSağlıklı olsunlarda önemli olan o ama insan yinede merak etmeden duramıyor hareketlerini hissetmeyince dün ev için doppler aldım kalp atışını dinledim içim rahatladı
hissedelim diyip duruyozda hissedincede uyutmucak bizi bebişler. ozamanda cok hareketli bi uyuytmuyo deriz artık :)
Teşekkür ederiz :)MAŞALLAH cnm çok net ultrason goruntun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
KIZLAR TETaNOZ AŞISI OLCAKMISINIZ BİDE GRİP AŞISI VARMŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?