Gunde 1 defa yapiyorum bana doguma kadar dediSelam canım.Ben de Clexane kullanıyorum.Günde kaç adet yapıyorsun iğneyi?Ben de 2 sefer yapıyorum,dediğin gibi mosmor vaziyetteyim.Sanki karnım büyüdükçe her geçen gün yaptıkça daha da acıyor...Bana da 34 haftaya kadar kullanacaksın dedi ama o zamanki duruma göre değiştirebiliriz dedi.Bakalım artık...
e bebek sitesinde gçrdüm sonra magazaya gittim aldım cnm 95 tlden 80e düşmüştü kullanımı kolay ben sevdim :)aa aldın mı =) baya baya duyuluyormu peki nasıl bısı fıyatı uygun mu
Kızlar selam İstanbulda detaylı ultrasona giren var mı ? Ve ne kadar ? Benim hastanedeki dr ayrılmış kendi doktorum da Kolan hastanesi (büyükçekmece) Altan Cebeci adında bir dr yi tavsiye etti fiyatı 380 tl ...
Ama devlette gerek görmezse yapmıyormuş dr.. yani bebekte bir anomali şüphesi varsa detaylı bakıyormuş.Senin gideceğin hangi hastane cnm ?BEN Devlete randevu aldım canım orda yaptırıcam ama ozellerde fiyatlar hemen hemen böyleymiş.
Benim de :)Benim randevumda 17 ekimde.. Sabirsizlikla bekliyorum
BEN Devlete randevu aldım canım orda yaptırıcam ama ozellerde fiyatlar hemen hemen böyleymiş.
Kızlar selam İstanbulda detaylı ultrasona giren var mı ? Ve ne kadar ? Benim hastanedeki dr ayrılmış kendi doktorum da Kolan hastanesi (büyükçekmece) Altan Cebeci adında bir dr yi tavsiye etti fiyatı 380 tl ...
KIZLAR TETaNOZ AŞISI OLCAKMISINIZ BİDE GRİP AŞISI VARMŞ
20-24 hafta arası demişti doktordetaylıya tam olarak kaç hafta kaç günlükken giriyorsunuz kızlar?
Evet devlet herkese yapmıyormuş, 2 li 3 lü riskliyse yapıyolarmış sadece
Randevu verdiler o gün geldiğinde yapmama gibi bir lüksleri yoktur herhalde diimii
20-24 hafta arası demişti doktor
Benim SAT'a göre 21.hafta, USG'ye göre 23.hafta oluyo detaylıya gireceğim tarih...
RENKLİ DOPPler dediler 24 ekim saat 1 deKadın doğum randevusu mu, detaylı usg randevusu mu
doktorun şu zaman da gel deemedimi canımTam 22 hafta dolduğunda mı gitsem ben de acaba...
Tam 22 hafta dolduğunda mı gitsem ben de acaba...
RENKLİ DOPPler dediler 24 ekim saat 1 de
:)
Kizlar kizimiz oluyor
Kizlar kizimiz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?