- 2 Mayıs 2011
- 418
- 658
- 408
- 42
Gözünaydın canım,Allah tamamına erdirsinKizlar kizimiz oluyor
Nerede 140 tl hastane ve dr ismi nedir acaba ..Ben daha girmedim 17 ekim de gireceğim 140 TL
Merhaba kızlar... uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama bugün yazmak kısmet oldu... Az çok hepinizi tanıyorum :) herkes umarım sağlıkla sıhhatle kucaklarına alırlar prenslerini ve prenseslerini... benim 9 yaşında bir oğlum var bugün öğrendim ki ikinci oğlum geliyo çok mutluyum.. gönlümden geçen kızdı ama hissettiğim erkekti.. hislerim beni yanıltmadı.. Rabbim sağlıklı olsunda gerisi boş... biz pıtpıtlara 2 hafta önce başladık hatta ultrasonda ağzını açıp kapatıyordu elini yüzüne falan sürüyordu çok güzeldi.... böyle işte :)
Merhaba kızlar... uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama bugün yazmak kısmet oldu... Az çok hepinizi tanıyorum :) herkes umarım sağlıkla sıhhatle kucaklarına alırlar prenslerini ve prenseslerini... benim 9 yaşında bir oğlum var bugün öğrendim ki ikinci oğlum geliyo çok mutluyum.. gönlümden geçen kızdı ama hissettiğim erkekti.. hislerim beni yanıltmadı.. Rabbim sağlıklı olsunda gerisi boş... biz pıtpıtlara 2 hafta önce başladık hatta ultrasonda ağzını açıp kapatıyordu elini yüzüne falan sürüyordu çok güzeldi.... böyle işte :)
kızlar otrivine damla kullanan var mı?doktor verdi,kullandım,ondan sordum:)
okyanus suyu denedin mi? benim alerjik rinitim var. hamileyken bunu kullanabiliyorsunkızlar otrivine damla kullanan var mı?doktor verdi,kullandım,ondan sordum:)
Hoşgeldin :)
Hayırlı olsun oğluşun :)
Hoşgeldın=) gozun aydın Allah bagıslasın yavrularını , benımde gonlumden gecen kız hıslerım hep erkektı en bastan berı belırtılerde hep erkek :) =) kızım olacakmıs inş hayırlısıyla =)) bende pırpıları 1 haftadan fazla oldu sanırım hısedelı =)
Canım doktorun kullan demiş. Hiç takma kafana bence. Seni ve bebeğini riske atacak bir şeyi doktorunun onaylayacağını sanmıyorum.Doktoruma sordum kullan dedi çünk serum fizyolojikler hiçbir işe yaramadı 2 gündür kullanıyorum ve astım hastasıyım
valla deniz suyu okyanus suyu evde yaptığım tuzlu su her şeyi denedim ölüyordum artık nefessizlikteno
okyanus suyu denedin mi? benim alerjik rinitim var. hamileyken bunu kullanabiliyorsun
Doktoruma sordum kullan dedi çünk serum fizyolojikler hiçbir işe yaramadı 2 gündür kullanıyorum ve astım hastasıyım
çok teşekkürler...
canım Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah...
arkadaşımın eşi yaptıracak. çamlıca erdem için randevu almış. 250 tlKızlar selam İstanbulda detaylı ultrasona giren var mı ? Ve ne kadar ? Benim hastanedeki dr ayrılmış kendi doktorum da Kolan hastanesi (büyükçekmece) Altan Cebeci adında bir dr yi tavsiye etti fiyatı 380 tl ...
Herkese selam ne zamandır yazamıyorum önce hasta oldum 4 gün evde yattım sonrasıda cinsiyet partisi telaşı çookk heyecanlıydı yine giremedim foruma :) Evet cuma günü dr den cinsiyeti bize söylemeyip verdiğim zarfın içine yazmasını rica ettik sonra kartı doğru butik pastacıya götürdük tabiki bakmadan :) Pazar günü bütün aile ve dostlarımızla pastayı kestik vee içinden mavi renk çıktı bir oğlumuz oluyorrrr :)))) Herkese sevgiler ve geçmiş bayramınızı kutlarım.. Pastanın fotosu ekte.Eki Görüntüle 1263965 [/QUOTE
Gecmis olsun canim atlattin insallah rahatsizligini, oglusuna insallah saglikla kavusursun, bu fikre bayildim bende yapmak istiyorum ama ailem yanimda olmadigi icin yapmamin anlami yok galiba
canım geçmiş olsun ben ilk hamileliğimde antibiyotik kullanmıştım mecbur dra sordum kullan dedivalla deniz suyu okyanus suyu evde yaptığım tuzlu su her şeyi denedim ölüyordum artık nefessizlikten
uffffBENDE canım karnım iyice çıkmaya başladı.. elbiseler göbek yonunden gerınce bu sfer popo meydana cıkıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?