2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar... uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama bugün yazmak kısmet oldu... Az çok hepinizi tanıyorum :) herkes umarım sağlıkla sıhhatle kucaklarına alırlar prenslerini ve prenseslerini... benim 9 yaşında bir oğlum var bugün öğrendim ki ikinci oğlum geliyo çok mutluyum.. gönlümden geçen kızdı ama hissettiğim erkekti.. hislerim beni yanıltmadı.. Rabbim sağlıklı olsunda gerisi boş... biz pıtpıtlara 2 hafta önce başladık hatta ultrasonda ağzını açıp kapatıyordu elini yüzüne falan sürüyordu çok güzeldi.... böyle işte :)

Hoşgeldin :)
Hayırlı olsun oğluşun :)

Hoşgeldın=) gozun aydın Allah bagıslasın yavrularını , benımde gonlumden gecen kız hıslerım hep erkektı en bastan berı belırtılerde hep erkek :) =) kızım olacakmıs inş hayırlısıyla =)) bende pırpıları 1 haftadan fazla oldu sanırım hısedelı =)

kızlar otrivine damla kullanan var mı?doktor verdi,kullandım,ondan sordum:)

kullanmadan once soraydın ya canım =) bence kullanma kesınlıkle , serum fızyolojık al eczaneden onu kullan bence zararı yokmus. otrıvıne kesınlıkle kullanma derım ben

Doktoruma sordum kullan dedi çünk serum fizyolojikler hiçbir işe yaramadı 2 gündür kullanıyorum ve astım hastasıyım

Hoşgeldin :)
Hayırlı olsun oğluşun :)

çok teşekkürler...

canım Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah...

Doktoruma sordum kullan dedi çünk serum fizyolojikler hiçbir işe yaramadı 2 gündür kullanıyorum ve astım hastasıyım
Canım doktorun kullan demiş. Hiç takma kafana bence. Seni ve bebeğini riske atacak bir şeyi doktorunun onaylayacağını sanmıyorum.

Kızlar selam İstanbulda detaylı ultrasona giren var mı ? Ve ne kadar ? Benim hastanedeki dr ayrılmış kendi doktorum da Kolan hastanesi (büyükçekmece) Altan Cebeci adında bir dr yi tavsiye etti fiyatı 380 tl ...
arkadaşımın eşi yaptıracak. çamlıca erdem için randevu almış. 250 tl

Bende nefes alma problemi yasiyorum ozellikle yattigimda, acaba burun bantlari nasil olur kullansammi, kullanan varsa yardimci olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…