2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tombik olmaya alışsak iyi olur
Bayramda kendime kıyafet alayım dedim psikolojim bozuldu. :/

Canım öncelikle çok geçmiş olsun ve oğlunda hayırlı olsun

Buyudum buyudum kocaman oldum vala herkes 6 aylik gibisin diyor 9 .aya yuruyemez hale donecim galiba bebis cok asada yukari cikmadi hic isim bitmio allah yardim etsin icimde bir his erken doguracan dio umarim oyle bisi olmaz olursada bari 8 aylikken falan olsa

Canım bende 1 haftadır böyle kalp atışı ya da damar gibi ama düzenli olmayan pıt pıt şeyler hissediyorum,tecrübeli bir arkadaşıma sordum bebektir dedi çok mutlu oldum inşallah bebişlerimiz iyidir

merhaba kizlar bende bayramda endiselendim bu bebis nicin oynamiyor diye sizin yazdiklarinizi okudum icim rahatladi demek ki herkesde ayni sey olmuyormus dunden beri firfir donuyor gobisimde bu arada tam gobis deligimin oralarda duruyor cok aciyor gobis deligim bebe yagi suruyorum ama bakalim ne olacak sanki karnim bir anda buyudu korkuyorum... bu arada halen gribim gecmedi tam aksine oksuruk balgam daha da fena oldum bugun kalkamadim yerimden umarim bebis zarar gormez bu arada bei doktorum 22 ci haftamda cagirdi ama ben bu aralar gidip ultrasona baktircam bebise kizimiz mi oglumuz mu varmis

Merhaba canım bende aynı iğnenin 0,4 ml den günde 1 kez kullanıyorum ve asprin 100mg bacaktan yapıyorum bende mosmor oldum ama doktorum bana zaman söylemedi galiba doğuma kadar devam edecek.

Bende nefes alma problemi yasiyorum ozellikle yattigimda, acaba burun bantlari nasil olur kullansammi, kullanan varsa yardimci olabilirmi
Ben zaman zaman kullaniyorum bende ise yariyor yani %40 nefes alabiliyorsam onu %70e cekiyor belki %100 olmuyor ama bi haylirarahatlatior. Tavsiye ederim

Bir aydir gormuyrm yavrumu cok ozledm ve cok merak ediyrm buyumustr insllh annesi kilolari aliyo her gecen gun :)

Yarın randevum var saat 10:30 da. Bebeğimin cinsiyetini öğrenicem İNŞAALLAH :) kasık ağrılarım arttı umarım bir sıkıntı yoktur..

Tetenozu ben cok once yaptirmistim ,ama grip asisi olunca ben daha cok hastalaniyorum.
Grip asisini tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…