Yok canim soylememisti ama ben hep erkek hissediyordum kiz hic beklemiyordum süpriz oldu :)Gözünaydın canım önceden de kızmı tahmin etmişti doktorun hatırlayamadım
Canım öncelikle çok geçmiş olsun ve oğlunda hayırlı olsunmerhaba kızlar 19+2 haftalık hamileyim,2 gün önce grip oldum burunların tıkalı,üstelik astım hastasıyım,doğal yollarla burun tıkanıklığımı nasıl geçirebilirim,evim klimalı,deniz yada okyanus suyunu da denedim,hiçbir işe yaramadı...bu arada bu forumun mobil uygulması ne zaman güncellenicek bilen var mı?bir de oğlum olucak benim:)
Canım bende 1 haftadır böyle kalp atışı ya da damar gibi ama düzenli olmayan pıt pıt şeyler hissediyorum,tecrübeli bir arkadaşıma sordum bebektir dedi çok mutlu oldum inşallah bebişlerimiz iyidiray dün akşamdan beri karnımın alt kısmında hafif hafif pıt pıt birşeyler oluyor ara ara.... yani toplasanız 5-6 yı geçmez tabi de...
sabah da bi oldu sonra Maroon'dan hareketli bir parça açtım kulaklığı karnıma dayadım etraftakilere çaktırmadan, bi daha tekrarladı o pıtırtı... acaba bebek mi hareket ediyor... çok da baskın ve güçlü bir his olmadığı için tam emin olamıyorum "evet hareket etti" diye
Ben Esentepe hastanesinde ibrahim avcıya gidiyorumgunaydın hanımlar..bursadakı anneler hangi doktora gıdıyosunuz??
Canim viks denedin mihatta antibiyotik bile verdi,kullanabilirsin dedi de ben kullanmadım
Merhaba canım bende aynı iğnenin 0,4 ml den günde 1 kez kullanıyorum ve asprin 100mg bacaktan yapıyorum bende mosmor oldum ama doktorum bana zaman söylemedi galiba doğuma kadar devam edecek.Selam canım.Ben de Clexane kullanıyorum.Günde kaç adet yapıyorsun iğneyi?Ben de 2 sefer yapıyorum,dediğin gibi mosmor vaziyetteyim.Sanki karnım büyüdükçe her geçen gün yaptıkça daha da acıyor...Bana da 34 haftaya kadar kullanacaksın dedi ama o zamanki duruma göre değiştirebiliriz dedi.Bakalım artık...
Ben zaman zaman kullaniyorum bende ise yariyor yani %40 nefes alabiliyorsam onu %70e cekiyor belki %100 olmuyor ama bi haylirarahatlatior. Tavsiye ederimBende nefes alma problemi yasiyorum ozellikle yattigimda, acaba burun bantlari nasil olur kullansammi, kullanan varsa yardimci olabilirmi
Ben zaman zaman kullaniyorum bende ise yariyor yani %40 nefes alabiliyorsam onu %70e cekiyor belki %100 olmuyor ama bi haylirarahatlatior. Tavsiye ederim[/QUOTE
Saol canim en kisa zamanda alip kullanacagim
Ben de denim bi hicbisey hissetmyrm cunku :)Üzerine yatmıyorum ya bir kaç saniye :) O kadarcıktan bir şey olmaz :)
Hayırlı olsun canımKizlar kizimiz oluyor
20. hafada hala hissetmiyor musun ? Kişiden kişiye değişir ama ben çok net hissediyorum artık. Otururken, ayakta ya da uzanırken :)Ben de denim bi hicbisey hissetmyrm cunku :)
kızım olacak inş :)Cinsiyetini ogrenen anneler hayırlı olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?