Cok nadir bi hareket ya da gaz patlmsi gbi bisey hissedyrm ama o bebek mi emin deglm odur herhlde :) okulda bi arkds var 22. Haftsnda o da yeni hisstmye basldi degisyo kisiden kisiye demekki20. hafada hala hissetmiyor musun ? Kişiden kişiye değişir ama ben çok net hissediyorum artık. Otururken, ayakta ya da uzanırken :)
ben bezmi alemden sıra aldım canım 3 kasımda yaptıracağım 90 tl bilgin olsun.Ama devlette gerek görmezse yapmıyormuş dr.. yani bebekte bir anomali şüphesi varsa detaylı bakıyormuş.Senin gideceğin hangi hastane cnm ?
Benimki de 2 gün önde çıkıyor :)benimki anca 2 gün önde çıkıyor önde çıksa bile
Benim yanma olmadı sadece birkaç gün acıdı orası.3 Kasım da 2. Dozu olucam kısmetse.tetonozu oldum kolum yanıyor nasıl bir aşı bu
tarihlerimiz yakin seninle. Ben de hicbir sey hissetmiyorum. Bir hareket olsa ya da en ufak bir sey anlarim.20. hafada hala hissetmiyor musun ? Kişiden kişiye değişir ama ben çok net hissediyorum artık. Otururken, ayakta ya da uzanırken :)
Ilk dogumda 20. Haftadan sonra hissedilirms zaten normal herhlde hissetmememz :)tarihlerimiz yakin seninle. Ben de hicbir sey hissetmiyorum. Bir hareket olsa ya da en ufak bir sey anlarim.
bende dün doğumda hastaneye gelenlere dağıtmk için keçeyle bişiyler yapmaya uğraştım tülle şekerde ekliycem henüz yarımlar birde oğlana göz dikip dudak yapıcm o yarım kaldı kapı süsüde araştırıyorum yapabilirmiyim bilmiyorumLavanta keseleri çok ilgimi çekiyor,çok Şirinler..cesaret edebilirsem kendim yapabilirim
Bir de kapı süsü keçeden.onu yapamam,yaptırmayı düşünüyorum
Yabancı bloglarda güzel Örnekler gördüm,bizim Hanımlarda da güzel yapanlar var :)
14. Haftada erkek demişlerdi fakat 17.haftada % 90 kız oldu :) Ayrıca 2 hafta öndeBen daha oncede bunu sorudm ama bana kımse bıse yazmadı =) kız bebek annelerı kızınız ultrasonda onde cıkıyormu , yanı dr 1 hafta onde yada 2 hafta fln dıyor mu =) Bu ondeydı zamanındaydı olayını meraketmeye basladım bı farkı varmı kız yada erkekte dıye ?
Burun bantı kullanabilirsin ben kullandım gayet rahat nefes aldiriyormerhaba kızlar 19+2 haftalık hamileyim,2 gün önce grip oldum burunların tıkalı,üstelik astım hastasıyım,doğal yollarla burun tıkanıklığımı nasıl geçirebilirim,evim klimalı,deniz yada okyanus suyunu da denedim,hiçbir işe yaramadı...bu arada bu forumun mobil uygulması ne zaman güncellenicek bilen var mı?bir de oğlum olucak benim:)
bendede aynı oldu canım yüzüm aydınlandı karın öne doğru yaygın değil her gören yok erkek bu diyor ve tabiki kızımız olacaaaak :)))Kizlarrrr hersey erkegi gosterirken cok fena yaniltti bizi :)) kizim olacakmissss:))))
Biraz rahatsizlandim dr gittik hersey yolundaymis cok sukur ve acildeki dr da kiz bebek bu dedi biz sormadan cinsiyetini soyledi :)) ve kesin kız dedi. Kendi drum bidahakine ne diyecek bakalim :)) cin takvimide tutmadiii de tahminide bu duruma gore:)
çin bende ilk kızımdada tutmadı bundadaçin takvimi bendede tutmadı erkek dedi kız cıktı :)
bendede durum aynı ...ikinciside kız diye her duyan aa budamı kız diye şaşırdıktan sonra hayırlısı olsun.. diyor mırıldanarak... içimden benim ne düşündüğümü bi sorsaydınız önce keşke, demek geçiyorBenim uc yasinda oglum var yine oglum olacak her duyan aaaa keske kiz olsaydi diyip duruyor rahatsiz oluyorum artik.ben memnunum erkek olmasindan.kizim da olsun isterim tabiki her anne kizi olsun ister ama oglan diye de bozulunmasini garipsiuorum
yok canım tam tersi yağ yakımını hızlandırıyor gece uyumadan önce içilen süt dukan yapmıştım ordan biliyorum yağları kasa çevirmede önemli diye geçiyordu diyette, diyet yaparken mutlaka yatmadan bi bardak içerdim ama ben az yağlı içiyordum bilmiyorum onun mu faydası oldu...gece yatarken içilen süt kilo yaparmış ben kahvaltıda yada öğlen içiyorum birde şekersiz sade süt tabi
Vardagozun aydın canım varmı fotosu kızcenın atarmsın =) masallah derız valla :)
Günaydın bende oyleyim sağa yatılmaması gerekiyormus sola yatmaktan solum ağrıyor hepGünaydın kızlar ben geceleri söyle rahat bir uyku geciremiyorum. Sağa dön doka dön bi türlü tam anlamıyla yatamıyorum siz hangi pozisyonda uyuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?