2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

20. hafada hala hissetmiyor musun ? Kişiden kişiye değişir ama ben çok net hissediyorum artık. Otururken, ayakta ya da uzanırken :)
Cok nadir bi hareket ya da gaz patlmsi gbi bisey hissedyrm ama o bebek mi emin deglm odur herhlde :) okulda bi arkds var 22. Haftsnda o da yeni hisstmye basldi degisyo kisiden kisiye demekki

Bugun bende net hissettim ilk defa tekme gibiydi çok heycanlıydı geçende hissetmiştim ama bu çokk nettii

20. hafada hala hissetmiyor musun ? Kişiden kişiye değişir ama ben çok net hissediyorum artık. Otururken, ayakta ya da uzanırken :)
tarihlerimiz yakin seninle. Ben de hicbir sey hissetmiyorum. Bir hareket olsa ya da en ufak bir sey anlarim.

Lavanta keseleri çok ilgimi çekiyor,çok Şirinler..cesaret edebilirsem kendim yapabilirim
Bir de kapı süsü keçeden.onu yapamam,yaptırmayı düşünüyorum
Yabancı bloglarda güzel Örnekler gördüm,bizim Hanımlarda da güzel yapanlar var :)

bende dün doğumda hastaneye gelenlere dağıtmk için keçeyle bişiyler yapmaya uğraştım tülle şekerde ekliycem henüz yarımlar birde oğlana göz dikip dudak yapıcm o yarım kaldı kapı süsüde araştırıyorum yapabilirmiyim bilmiyorum

Eklentiler

• IMG-20141007-WA0000.webp
    204,8 KB · Görüntüleme: 88
14. Haftada erkek demişlerdi fakat 17.haftada % 90 kız oldu :) Ayrıca 2 hafta önde

Burun bantı kullanabilirsin ben kullandım gayet rahat nefes aldiriyor

bendede aynı oldu canım yüzüm aydınlandı karın öne doğru yaygın değil her gören yok erkek bu diyor ve tabiki kızımız olacaaaak :)))

çin takvimi bendede tutmadı erkek dedi kız cıktı :)
çin bende ilk kızımdada tutmadı bundada inanmıyorum artk oyüzden o çekik gözlü takvime
Benim uc yasinda oglum var yine oglum olacak her duyan aaaa keske kiz olsaydi diyip duruyor rahatsiz oluyorum artik.ben memnunum erkek olmasindan.kizim da olsun isterim tabiki her anne kizi olsun ister ama oglan diye de bozulunmasini garipsiuorum
bendede durum aynı ...ikinciside kız diye her duyan aa budamı kız diye şaşırdıktan sonra hayırlısı olsun.. diyor mırıldanarak... içimden benim ne düşündüğümü bi sorsaydınız önce keşke, demek geçiyor hani her anne iki evladıda tatmak ister ama Rabbim kız evlat nasip ettiyse çok şükür derim ancak...Verilen tepkilerede bozulmuyor değilim tabi her duyanın tepkisi aynı 3. yü yap diyen bile çıktı aralarından cinsiyeti için cık cık cık kısmet 3.ye belki erkek olur o diyor bide uyuz oldum sanki erkek diye tutturan biri var karşısında evlat evlattır kızı erkeğimi olur ...kıcığım böyle tepki verenlere...
gece yatarken içilen süt kilo yaparmış ben kahvaltıda yada öğlen içiyorum birde şekersiz sade süt tabi
yok canım tam tersi yağ yakımını hızlandırıyor gece uyumadan önce içilen süt dukan yapmıştım ordan biliyorum yağları kasa çevirmede önemli diye geçiyordu diyette, diyet yaparken mutlaka yatmadan bi bardak içerdim ama ben az yağlı içiyordum bilmiyorum onun mu faydası oldu...

bu arada benim karın 6 aylık görüntüsüne ulaştı kızlar,artık saklanacak gibi değil baya baya belli görenler karnın baya çıkmış diyor çatlaklar artacak diye erkenden büyümesine pek sevinemiyorum tabi...Ama elbet büyüycek göbüşler napalım bebiş var içerde 23ünde ayrıntılıya randevu aldık bakalım kızımız nasılmış renkli görecek olmak insana ayrı bir heyecan veriyor... bu arada ben bebişin hareketlerini günün aynı saatlerinde hissediyorum hep uyanılık saaterimi aynı acaba bide artık çalışırken yada temizlik yaptığımda yorulduğumu hissediyorum sizdede durum öylemi yoksa bende erken mi başladı

Benim 2. Gebeligim ve hic hissetmiyorum bebegi kizimda da 20.haftalarda anca hissedebilmistim ama bu bebegi kalp damar atisi gibi 12.haftalarda hissetmistim sonra kesildi :)

Günaydın kızlar yine düştük yollara sabahın erken saatlerinde...Allah bugünumuzu de sağ salim atlatma nasip etsin....

Günaydın kızlar ben geceleri söyle rahat bir uyku geciremiyorum. Sağa dön doka dön bi türlü tam anlamıyla yatamıyorum siz hangi pozisyonda uyuyorsunuz

gozun aydın canım varmı fotosu kızcenın atarmsın =) masallah derız valla :)
Varda
Günaydın kızlar ben geceleri söyle rahat bir uyku geciremiyorum. Sağa dön doka dön bi türlü tam anlamıyla yatamıyorum siz hangi pozisyonda uyuyorsunuz
Günaydın bende oyleyim sağa yatılmaması gerekiyormus sola yatmaktan solum ağrıyor hep

Günaydın hanımlar,bende hep sola yatiyorum ama uyandigimda kendimi sırt ustu yatar buluyorum....elimde değil uykudayken dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…