Hayırlı sabahlar güzel anneler :)
Biz doktora gidiyoruz :)
senin bebişte pek nazlı cıktıııGünaydın kızlar epeydir girip yazamadım sayfalar nasıl HIZLA ilerlemiş öyle devamlı takibini yapınca anlamıyormuş insan vallabugün bizim kontrolümüz var teyzeleri bakalım gösterecek mi kendini bu sefer öğrenebiliriz inşallah kız mı erkek mı :) buarada Ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar varmı takip edemediğim için bilmiyorum bugün girer miyiz acaba bizde Ayrıntılı ultrasona
Günaydın kızlar epeydir girip yazamadım sayfalar nasıl HIZLA ilerlemiş öyle devamlı takibini yapınca anlamıyormuş insan vallabugün bizim kontrolümüz var teyzeleri bakalım gösterecek mi kendini bu sefer öğrenebiliriz inşallah kız mı erkek mı :) buarada Ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar varmı takip edemediğim için bilmiyorum bugün girer miyiz acaba bizde Ayrıntılı ultrasona
benim genelde sağ sol ofla pufla ile geçiyor :)Günaydın kızlar ben geceleri söyle rahat bir uyku geciremiyorum. Sağa dön doka dön bi türlü tam anlamıyla yatamıyorum siz hangi pozisyonda uyuyorsunuz
benmde öyle ve eşiminde aşırı derecede deprem fobisi var ben döndükçe yatak sallansın deprem oluo diye korkarak uyanıyo bazn, geçen koltuğa gitti uyumaya.. ben rahat uyuyamıyorum koca benden fazla rahat edemiyo :) sayılı gün geçer elbet sabredicezbenim genelde sağ sol ofla pufla ile geçiyor :)
senle aynıyız canımm hayırlı haberlerle gel inşallahh benim randevuda 16:45 te bekliyorum heyecanlaaYarın randevum var saat 10:30 da. Bebeğimin cinsiyetini öğrenicem İNŞAALLAH :) kasık ağrılarım arttı umarım bir sıkıntı yoktur..
aynen canım ben kaşınsam eşim deprem oldu sanıyobenmde öyle ve eşiminde aşırı derecede deprem fobisi var ben döndükçe yatak sallansın deprem oluo diye korkarak uyanıyo bazn, geçen koltuğa gitti uyumaya.. ben rahat uyuyamıyorum koca benden fazla rahat edemiyo :) sayılı gün geçer elbet sabredicez
doktorun şu zaman da gel deemedimi canım
Amiin inşallah canım :) evet Nazlı teyzeleri ama napalım Çekicez artık yerim ben onun nazını :))aynen senın bebıste nazlı cıkmıs nazlılar genelde kızceler oluyor sanırım =) Allah gonlune gore versın saglıklı sıhhatlı olsun kızcelerımız ogluşlarımız ıns =)
inşallah canım bakalım 12 de randevumuz :)senin bebişte pek nazlı cıktıııhadi bakalım teyzeleri olarak bekliyoruz kuzumuzun cinsiyetini
Cok nadir bi hareket ya da gaz patlmsi gbi bisey hissedyrm ama o bebek mi emin deglm odur herhlde :) okulda bi arkds var 22. Haftsnda o da yeni hisstmye basldi degisyo kisiden kisiye demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?