2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar bisey sorsam.. Ya dun göbek deligimin yani o kadar AĞRIDI ki anlatamam cok gerildi zaten disardan bakildigi zamanda cok gergin duruyor kotu bisi yoktur dimi.. Yoksa Oglusumun duruş pozisyonuylami alakalidir.. Cunku sonra kendi kendine geçti..

Günaydın kızlar epeydir girip yazamadım sayfalar nasıl HIZLA ilerlemiş öyle devamlı takibini yapınca anlamıyormuş insan valla bugün bizim kontrolümüz var teyzeleri bakalım gösterecek mi kendini bu sefer öğrenebiliriz inşallah kız mı erkek mı :) buarada Ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar varmı takip edemediğim için bilmiyorum bugün girer miyiz acaba bizde Ayrıntılı ultrasona

senin bebişte pek nazlı cıktııı hadi bakalım teyzeleri olarak bekliyoruz kuzumuzun cinsiyetini

Bu sabah arabada ıken gobegımın hemen azıcık altında pıt pıt pıt devam eden bı atma oldu o nedırkı acep =) normalde pıtpıtları hısedıyorum ama bu o degıldı bu sefer bı sure surdu oyle durdu =)

aynen senın bebıste nazlı cıkmıs nazlılar genelde kızceler oluyor sanırım =) Allah gonlune gore versın saglıklı sıhhatlı olsun kızcelerımız ogluşlarımız ıns =)

günaydın kızlar bugun doktor kontrolum var gece güzel rüyalar görmedim inşallah bişe cıkmaz

benim genelde sağ sol ofla pufla ile geçiyor :)
benmde öyle ve eşiminde aşırı derecede deprem fobisi var ben döndükçe yatak sallansın deprem oluo diye korkarak uyanıyo bazn, geçen koltuğa gitti uyumaya.. ben rahat uyuyamıyorum koca benden fazla rahat edemiyo :) sayılı gün geçer elbet sabredicez

aynen canım ben kaşınsam eşim deprem oldu sanıyo benim yatak bazalı bana cok yüksek geliyo sanki düşcekmişim gibi oluyorum

doktorun şu zaman da gel deemedimi canım

Bu sefer br laboratuarda çektireceğim, zeynep kamilde kaç yıl bu konularla ilgili bi bölüm başkanlığı fln yapmış bi perinatolog önerdi doktor. Ben biraz daha garanti olsun diye1 kasımda mı gitsem diyorum kalple ilgili bazı şeyler 22. haftadan sonra tam oturuyormuş ya...
25 ekim cmt gitcektim o gün bi konferansa gitme zorunluluğu çıktı 1 ekim cmtye kaldı...
haftaiçi izin alıp gidersem de eşimin gelmesi zor olcak, bilemedimmmm

aynen senın bebıste nazlı cıkmıs nazlılar genelde kızceler oluyor sanırım =) Allah gonlune gore versın saglıklı sıhhatlı olsun kızcelerımız ogluşlarımız ıns =)
Amiin inşallah canım :) evet Nazlı teyzeleri ama napalım Çekicez artık yerim ben onun nazını :))
senin bebişte pek nazlı cıktııı hadi bakalım teyzeleri olarak bekliyoruz kuzumuzun cinsiyetini
inşallah canım bakalım 12 de randevumuz :)

Cok nadir bi hareket ya da gaz patlmsi gbi bisey hissedyrm ama o bebek mi emin deglm odur herhlde :) okulda bi arkds var 22. Haftsnda o da yeni hisstmye basldi degisyo kisiden kisiye demekki

ben de 2 gündür anlattığın gibi karnımın kasıklara yakın kısmında minik bi balon patlıyomuş gibi hissediyorum arada... ilk başta gaz olabilir dedim ama sonra baktım arada tekrarlıyor, bebeği hissetmeye başladığımı sanıyorum..

GÜNAYDIN KIZLAR. Herkesin geçmiş bayramini kutluyorum. Kızlar ben bayramda yemeği kaçırdım biraz gelsin kilolar.sistim resmen. Sizde kilo durumu nasıl? ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…