2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 1 de randevum var dünden beri hiç hissetmiyorum bebeğimi gece panikten uyumadım .. 1 haftadır biraz hissediyordum.. bana dua edin nolur.. bugün bebeğim sağlık haberini alayım ve cinsiyetini öğreneyim

aynen canım ben kaşınsam eşim deprem oldu sanıyo benim yatak bazalı bana cok yüksek geliyo sanki düşcekmişim gibi oluyorum
benm yatakta öyle canm çok yüksek :) eşim diyo doğsada kurtulsak şu dönmelerinden ozamanda ağladıkça kalkcam yatıcam saatte bir diyorum :) biz çekiyoruz eşlerde bizimle çekiyor ya :)

ben hala aldıgım 1 kılo ıle devam etmekteyım =)
walla canım bende toplamda 6 kilo aldım ama sanırım normal doktorum herhangi birşey söylemedi kilo konusunda tabi bende aşerme falan olmadığı için paso yiyorum 6 kilo normal bile bu kadar yemeye diyorum :)

Günaydın kızlar.Biz de dün miniş kızımı görmeye gittik.Bir ay sonraki kontrole, detaylı uğrasona randevu verdi.11 kasım nasıl gelecek bilmiyorum ama sanırım başka bir dr a 15 gün sonra giderim herhalde. Ben de hissetmiyorum,dün sordum, bir bu kadar daha büyümesi lazım ki bir daha ki kontrole hissetmiş olarak gelirsin dedi.Şimdi 200 gr civarında bir ayda 200 gr mı alacak,Allahım dedim şişeceğim demektir.Ne yapacağız minişler uğruna tip falan kalmayacak bizde ama sağlıklı olsunlar da başka birşeye gerek yok ... :))))

KIZLAR GÜNAYDIN NASILSINIZ DÜN GİREMEDİM YOĞUNLUKTAN BİŞEY SORUCAM NORMALDE DOKTORUM BAYRAMDAN SONRA GEL DEMİŞTİ FAKAT 23 ÜNDE BAŞKA BİR HASTANEDE DETAYLI ULTRASONUM VAR ŞİMDİ GİDİPTE BOŞUNA 40 TL MUAYENE PARASI VERMEYİM DİYORUM DETAYLI ÇIKTIKTAN SONRA GİTSEM GEÇ KALMIŞ OLMAM DİMİ?

Çok güzel olmuşlar eline sağlık :)
Ben sadece lavanta kesesi düşünüyorum şimdilik.
Kapı süsü yapamam o kdr beceremem gibi.
Şekerleme veya çukulata belki ayrı alınır ikram edilir.kayınvalidemin fikrini alıcam bu konuda.

zannetmiyorum geç kalacagını bencede ayıntılı çektirince git bende öyle yapmayı planlıyorum

Ben de senin gibi yapıcam.
Aynı Günler'de ayrıntılıya girerim,1 hafta sonra da kendi doktoruma çıkarım diyorum.
Çünkü şeker yüklemesi 23-24. Haftalarda yapılıyormuş galiba hemşire arkadaşım böyle yap dedi.

walla canım bende toplamda 6 kilo aldım ama sanırım normal doktorum herhangi birşey söylemedi kilo konusunda tabi bende aşerme falan olmadığı için paso yiyorum 6 kilo normal bile bu kadar yemeye diyorum :)

Benım doktor da her aya 1 kılo normal dedı, bende yedıgımden hıc kısmıyorum ama cokda yemıyorum galıba da gece 11-12 gıbı acıkıp yemek yedıgımı bılıyorum =)

oluşup sonrasında da geçmiş bir ağrıyı takma canım kafana. doktor heryerin ağrıyabilir tüm organların yer değiştiricek tüm vücut değişiyor dedi, benim de göbek deliğimin üst kısmı gerildi alt kısım yuvarlak üst kısım düz hale geldi

Günaydın herkese

Ben daha önce lavanta almıştım birazını kullanmıştım, kalanla yaparım
Keçeyle de az çok uğraşıyorum
Eğer kesme de sıkıntı yaşarım diyorsan hazır alfabe ve kapı simidi var, al süsle zevkine göre

Benim de öyle
Ben detaylıdan sonra gideceğim
Sorun olmaz bence

doktor bana kasık sancıların batmaların oldugunda cok olsa bıle yat ve dınlen dınlendıgınde gecıyor ıse korkma zaten dedı , bunları yasayacaksın dedı . Ve benım rahmımde hafıf donukluk var ters rahım dedıklerı olay ama benımkı hafıf donuk sadece dogustan , bunun bı zararı vs fln hıc bıseyı yok sadece kasık sancıları genelde cekıyorum batmalar daha cok ve alttan sankı batmalar oluyor bunuda rahmın donuklugunden oldugunu dusunuyorum senın bıraz yoruldugunda olabılır bu sancılar korkma dedı.Bılgılendırme amaclı yazıyorum aranızda benım gıbı rahmı donuk olan var ıse dıye korkmayın yasayabılırmısız bunları, aman kızlar sancısı olanlarda rahmım donukmu dıede dusunmeyın ,sadece sunu dıyeyım doktor yat ve uzan gececektır dedı hıc agrısız sancısız bu donemı gecırmek mumkun degıl bır gunun bır gunune uymaz stres yapma sakın dedı olagan seyler..

B enım bebıs bu saatlerde uyanıyor sanırım =) genelde bu saatlerde durtuluyorum cok komık yaa =))

Ay sağol canim ya.. İçim rahatladi..

Merhaba kizlar
Aranizda maden suyu icen var mi?
Gazini alip mi iciyorsunuz yoksa normal mi iciyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…