GÜNAYDIN KIZLAR. Herkesin geçmiş bayramini kutluyorum. Kızlar ben bayramda yemeği kaçırdım biraz gelsin kilolar.sistim resmen. Sizde kilo durumu nasıl? ?????
benm yatakta öyle canm çok yüksek :) eşim diyo doğsada kurtulsak şu dönmelerinden ozamanda ağladıkça kalkcam yatıcam saatte bir diyorum :) biz çekiyoruz eşlerde bizimle çekiyor ya :)aynen canım ben kaşınsam eşim deprem oldu sanıyobenim yatak bazalı bana cok yüksek geliyo sanki düşcekmişim gibi oluyorum
walla canım bende toplamda 6 kilo aldım ama sanırım normal doktorum herhangi birşey söylemedi kilo konusunda tabi bende aşerme falan olmadığı için paso yiyorum 6 kilo normal bile bu kadar yemeye diyorum :)ben hala aldıgım 1 kılo ıle devam etmekteyım =)
Çok güzel olmuşlar eline sağlık :)bende dün doğumda hastaneye gelenlere dağıtmk için keçeyle bişiyler yapmaya uğraştım tülle şekerde ekliycem henüz yarımlar birde oğlana göz dikip dudak yapıcm o yarım kaldı kapı süsüde araştırıyorum yapabilirmiyim bilmiyorum
zannetmiyorum geç kalacagını bencede ayıntılı çektirince git bende öyle yapmayı planlıyorumKIZLAR GÜNAYDIN NASILSINIZ DÜN GİREMEDİM YOĞUNLUKTAN BİŞEY SORUCAM NORMALDE DOKTORUM BAYRAMDAN SONRA GEL DEMİŞTİ FAKAT 23 ÜNDE BAŞKA BİR HASTANEDE DETAYLI ULTRASONUM VAR ŞİMDİ GİDİPTE BOŞUNA 40 TL MUAYENE PARASI VERMEYİM DİYORUM DETAYLI ÇIKTIKTAN SONRA GİTSEM GEÇ KALMIŞ OLMAM DİMİ?
Ben de senin gibi yapıcam.KIZLAR GÜNAYDIN NASILSINIZ DÜN GİREMEDİM YOĞUNLUKTAN BİŞEY SORUCAM NORMALDE DOKTORUM BAYRAMDAN SONRA GEL DEMİŞTİ FAKAT 23 ÜNDE BAŞKA BİR HASTANEDE DETAYLI ULTRASONUM VAR ŞİMDİ GİDİPTE BOŞUNA 40 TL MUAYENE PARASI VERMEYİM DİYORUM DETAYLI ÇIKTIKTAN SONRA GİTSEM GEÇ KALMIŞ OLMAM DİMİ?
walla canım bende toplamda 6 kilo aldım ama sanırım normal doktorum herhangi birşey söylemedi kilo konusunda tabi bende aşerme falan olmadığı için paso yiyorum 6 kilo normal bile bu kadar yemeye diyorum :)
BENCEDE ÖYLESİ EN MANTIKLI GELDİ BANAzannetmiyorum geç kalacagını bencede ayıntılı çektirince git bende öyle yapmayı planlıyorum
Gunaydin kizlar bisey sorsam.. Ya dun göbek deligimin yani o kadar AĞRIDI ki anlatamam cok gerildi zaten disardan bakildigi zamanda cok gergin duruyor kotu bisi yoktur dimi.. Yoksa Oglusumun duruş pozisyonuylami alakalidir.. Cunku sonra kendi kendine geçti..
Lavanta keseleri çok ilgimi çekiyor,çok Şirinler..cesaret edebilirsem kendim yapabilirim
Bir de kapı süsü keçeden.onu yapamam,yaptırmayı düşünüyorum
Yabancı bloglarda güzel Örnekler gördüm,bizim Hanımlarda da güzel yapanlar var :)
KIZLAR GÜNAYDIN NASILSINIZ DÜN GİREMEDİM YOĞUNLUKTAN BİŞEY SORUCAM NORMALDE DOKTORUM BAYRAMDAN SONRA GEL DEMİŞTİ FAKAT 23 ÜNDE BAŞKA BİR HASTANEDE DETAYLI ULTRASONUM VAR ŞİMDİ GİDİPTE BOŞUNA 40 TL MUAYENE PARASI VERMEYİM DİYORUM DETAYLI ÇIKTIKTAN SONRA GİTSEM GEÇ KALMIŞ OLMAM DİMİ?
oluşup sonrasında da geçmiş bir ağrıyı takma canım kafana. doktor heryerin ağrıyabilir tüm organların yer değiştiricek tüm vücut değişiyor dedi, benim de göbek deliğimin üst kısmı gerildi alt kısım yuvarlak üst kısım düz hale geldi
oluşup sonrasında da geçmiş bir ağrıyı takma canım kafana. doktor heryerin ağrıyabilir tüm organların yer değiştiricek tüm vücut değişiyor dedi, benim de göbek deliğimin üst kısmı gerildi alt kısım yuvarlak üst kısım düz hale geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?