Merhaba kizlar
Aranizda maden suyu icen var mi?
Gazini alip mi iciyorsunuz yoksa normal mi iciyorsunuz
merhaba , ben içiyorum normal gazlı şekilde. doktorum da içebilirsin fazla abartmadan demişti.Merhaba kizlar
Merhaba kizlar
bende dün doğumda hastaneye gelenlere dağıtmk için keçeyle bişiyler yapmaya uğraştım tülle şekerde ekliycem henüz yarımlar birde oğlana göz dikip dudak yapıcm o yarım kaldı kapı süsüde araştırıyorum yapabilirmiyim bilmiyorum
çubuk kraker, meyve fln yiyebilirsin cnmgünaydın kızlar,
uyku sorunu herkes de var sanırım. ben de sabaha kadar dönüp duruyorum sağa yatarak uyurum genelde zararlı diye zorluyorum kendimi solda yatmak için ama nafile.. uyandığımda sağımda buluyorum hep kendimi. dün gece de yatağa çapraz yatmışım eşim kendine yer bulamadığı için salonda yatmış garibimkızlar bir de gece yatmadan hafif bişiler atıştırıyor musunuz? atıştırıyorsanız mesela neler? ben hala biçok şeyden tiksindiğim için ara öğün olarak da tüketecek bişi bulamıyorum...gece de bişiler tüketmeden yatarsam sabah midem çok boş oluyor ve bulanıyor haliyle şu bulantılarım tamamen bir geçse başka sorunum kalmayacak ama hala tamamen geçmedi
dÜN bende öyle bir panikle gitmiştim canıM doktora çok şükür bişey çıkmadı hissedememekte gayet normalmiş genelde 22.23. haftadan sonraları önemliymiş hatta ilk gebeliklerde 25. haftadan sonra en net hissettiğin zamanmış bir sorun çıkmaz canımkızlar 1 de randevum var dünden beri hiç hissetmiyorum bebeğimigece panikten uyumadım .. 1 haftadır biraz hissediyordum.. bana dua edin nolur.. bugün bebeğim sağlık haberini alayım ve cinsiyetini öğreneyim
bende simdiye kadar 2 kilo aldim bana göre normal ama esime göre cok bile :) bende yedigimden kismiyorum kesinlikle canim ne isterse onu yerim pek düsünmüyorum simdilik ama bundan sonra hizli alinir kilo o yüzden dikkat etmekte fayda var galiba :)Benım doktor da her aya 1 kılo normal dedı, bende yedıgımden hıc kısmıyorum ama cokda yemıyorum galıba da gece 11-12 gıbı acıkıp yemek yedıgımı bılıyorum =)
bende bekletmeden iciyorum canim günde 1 tane öneriyorlar ama ben arada bir iciyorum..Merhaba kizlar
aldıklarımı resimleyip fiki rolması için eklemeye çalıştım ama olmuyor telefondan ekleyemiyor muyuz
günaydin anneler ve kuzulari :) doktora giden arkadaslar hayirli haberlerle gelin insallah.. ve cinsiyetlerinizi ögrenirsiniz umarim :)
bende simdiye kadar 2 kilo aldim bana göre normal ama esime göre cok bile :) bende yedigimden kismiyorum kesinlikle canim ne isterse onu yerim pek düsünmüyorum simdilik ama bundan sonra hizli alinir kilo o yüzden dikkat etmekte fayda var galiba :)
bende bekletmeden iciyorum canim günde 1 tane öneriyorlar ama ben arada bir iciyorum..
dÜN bende öyle bir panikle gitmiştim canıM doktora çok şükür bişey çıkmadı hissedememekte gayet normalmiş genelde 22.23. haftadan sonraları önemliymiş hatta ilk gebeliklerde 25. haftadan sonra en net hissettiğin zamanmış bir sorun çıkmaz canım
Şimdiye kadar iki kilo almış olmak nasıl birşeydir yaMaşallah valla arkadaşım..ben 6.kiloya geldim..belli olmuyor ama bu gidişle ilk hamılelıgımdeki gibi 16 kıloyla fılan tamamlıycam hamılelıgı..
bende hergün sabah işe gelince tartılıyım diyorum unutuyorum yarın kesin tartılıcam ama sanırım 4-5 kilo aldım gibiGÜNAYDIN KIZLAR. Herkesin geçmiş bayramini kutluyorum. Kızlar ben bayramda yemeği kaçırdım biraz gelsin kilolar.sistim resmen. Sizde kilo durumu nasıl? ?????
bende yavaş yavaş deniyorum öyle güzel fikirler görürseniz paylaşırsanız sevinirim :)Çok güzel olmuşlar eline sağlık :)
Ben sadece lavanta kesesi düşünüyorum şimdilik.
Kapı süsü yapamam o kdr beceremem gibi.
Şekerleme veya çukulata belki ayrı alınır ikram edilir.kayınvalidemin fikrini alıcam bu konuda.
banada yapıştırmak zor geldi bulaştırırım etrafına diye :)Bende ufak çaplı bişeyler deniyorum ama dikmeye üşenip yapıştırıyorum :)
bende bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum tam anlayamıyorm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?