2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Offf ya yine grip oldum,Burnum sizim sizim sızlıyor.daha bir hafta olmadı iyileseli,yerinden kalkmak istemiyorum.ilaç içmeden nasıl geçecek bu grip bi fikriniz varmı kizlar

sagol canim vallah ilk gebeligim oldugu icin iyimi azmi cokmu bilemiyorum bebegim iyi olsunda kilo aliyim sorun degil :) belki 2. ve sonraki gebeliklerde daha cabuk aliniyordur.. birazda bünye meselesi galiba aslinda iyide yiyorum belli olmaz yani canim belki son 1 ayda cok alirim dobis olurum

Arkadaslar bugün doktor randevum vardi. 17 hafta 2 gunluguz.doktor cinsiyetev% 80 ihtimalle kiz dedi ama birdahaki randevuda dahada netlestiririz dedi.cok sevindim biliyorsunuz bir oğlum var ve busefer gonlumden gecen kızdı. Ama yinede bir acaba vae içimde sizce değişme ihtimali varmıdır yinede bu haftadan sonra.erkek denilip kız olduğunu çok duydum bebegin kordonu bacak arasına giriyormus ve onuda pipi saniyorlarmis.tam tersi durumu duyan varmı.bu arada 3 lü içinde kan verdim.doktor mecburi deil ama yaptirmskta fayda var çünkü ikilide bskilmayam bazi şeylere uclude bakılıyor dedi.bende yaptirmaya karar verdim.

gozun aydın Allah gonlune gore versın ıns benımde kızcem olacak =) ya bırsey soracagım senın bebıs ultrasonlarda gordugunde nasıl yatıyormu yuzustumu oturuyormu? ben kac haftadır ya yuzustu oluyor yada oturuyor =) sızınde bebıslerınızden boyle olan varmı merakettım benım kız yuzustu uyumayı sevecek hep heralde sırt ustunu sevmedı demekkı=)))

Canım senın bebısınde kız dı dımı? genel olarak nasıl pıtpıtları hısedıyormusun vuruyormu bebısss =)

Erkek bekliyordum hatta kendimi erkeğe epey alıştırmıştım :) doktora ısrarla erkek diyorum hayır kız diyor inanamadım şaşırdım epey.. Pıtpıtlarıda dün doktora gitmeden 4 gün öncesinde hissetmiyordum hatta korktum randevumu erkene alıp gittim sanırım psikolojikti :) Bugun baloncuk patlaması gibi oluyor otururken hissediyorum genelde yatarken pek hissetmiyorm canım. Senin nasıl iyice hissediyor musun

gözün aydin canim allah gönlüne göre versin hayirlisiyla insallah

Gözün aydın Rabbim gönlüne göre vermiş masallah

Canım benimki galiba sırt üstü yatiyordu.ultrasondanmidir nedir ben cok net goremiyorum bebegi bi kolunu farkettim bi kafasini ama bütün olarak göremedim. Fotoda vermedi bu sefer bende heyecandan sormayı unutmuşum. Ayyy kesinmidirki kizim yaaa Öfff şimdide bu takildi kafama

Bende 17+2 çıktı dün doktorda üçlü yapmadan dörtlü yaptılar yanılma payım binde bir ile kız dedi :)

Merhaba anneler ve yavruları:)benin de bugün randevüm vardı,cinsiyet kesinleşti iki tane erkeğim olucak nasipse.birini kız demişti doktorumuz şaşırttı bizi velet:)benim doktorumun usg aleti 4 boyutlu ama ikizlerde görüntü karmalarışık bişi oluyo o yüzden öyle güzel pozlar olmuyo bizde.doktor tek tek her organlarına baktı bugün,kalp için 20.haftadan sonrası uygun dedi.ben kendim bakıyorum detaylıya,bir sıkıntı görürsem perinatoloğa yolluyorum dedi.ama istersen seni de yönlendirebilirim dedi.ben de gerek duymadım çünkü doktoruma güveniyorum ve heryerlerine baktı zaten didik didik.sizce gitsemiydim..

Bende de sanki bazen damar atar gibi oluyor ama gaz da var ayırt edemiyorum maalesef (( endişeleniyorum onun için doktor kontrolune de daha 2 hafta var.. Aslında su bebek kalp atışı dinleme cihazı iyi fikir ama bebeğe bir zararı olur mu emin deilim...

bende 1 kilo aldım sımdıye kadar =) ama ozellıkle yaptıgım bıse yok gercekten bunyeden bunyeye degısıyor sanırım he cokda ıstahlı degılım henuz aıclmadı ıstahım sanırım=)
1 kilo alanlar masallh size tebrik ediyrm valla bn simdiden 7 kilo aldim sizs imrenyrm

Ben de en son 3 kilo almıştım sanırım bu ay biraz fazla alırım... Malum tatlı, şeker, börek vs.. bayramdan dolayı :)))

Kızlar wollex Newyork diye bir bebek arabasi var .hiç inceleyiniz mi ben çok beğendim. Ama cok buyuk.dogum sonrası bebeğime yürüyüş yapmak istiyorum inşallah Evimin önünde park var bu yüzden büyük tekerlekler sarsıntıyi daha fazla azaltır diye düşünüyorum. Öte yandan böyle bir araba hayatta otobüse mini buse konmaz. Buda bir dezavantaj.fikrjniz ve öneriniz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…