Ben artık hissediyorum diyorum bu bebek hareketi kızlar :)
hısedersın cnaım 20. haftan olmusben bıle baya hısedıyorum vuurp duruo=))
banada yapıştırmak zor geldi bulaştırırım etrafına diye :)
Gaz mı bebek hareketi mi çözebilmiş değildim ama şimdi baya anlaşılıyor hatta sabaha karşı baya içim de mücadele verdi :)
sagol canim vallah ilk gebeligim oldugu icin iyimi azmi cokmu bilemiyorum bebegim iyi olsunda kilo aliyim sorun degil :) belki 2. ve sonraki gebeliklerde daha cabuk aliniyordur.. birazda bünye meselesi galiba aslinda iyide yiyorumŞimdiye kadar iki kilo almış olmak nasıl birşeydir yaMaşallah valla arkadaşım..ben 6.kiloya geldim..belli olmuyor ama bu gidişle ilk hamılelıgımdeki gibi 16 kıloyla fılan tamamlıycam hamılelıgı..
Arkadaslar bugün doktor randevum vardi. 17 hafta 2 gunluguz.doktor cinsiyetev% 80 ihtimalle kiz dedi ama birdahaki randevuda dahada netlestiririz dedi.cok sevindim biliyorsunuz bir oğlum var ve busefer gonlumden gecen kızdı. Ama yinede bir acaba vae içimde sizce değişme ihtimali varmıdır yinede bu haftadan sonra.erkek denilip kız olduğunu çok duydum bebegin kordonu bacak arasına giriyormus ve onuda pipi saniyorlarmis.tam tersi durumu duyan varmı.bu arada 3 lü içinde kan verdim.doktor mecburi deil ama yaptirmskta fayda var çünkü ikilide bskilmayam bazi şeylere uclude bakılıyor dedi.bende yaptirmaya karar verdim.
Canım senın bebısınde kız dı dımı? genel olarak nasıl pıtpıtları hısedıyormusun vuruyormu bebısss =)
gözün aydin canim allah gönlüne göre versin hayirlisiyla insallahArkadaslar bugün doktor randevum vardi. 17 hafta 2 gunluguz.doktor cinsiyetev% 80 ihtimalle kiz dedi ama birdahaki randevuda dahada netlestiririz dedi.cok sevindim biliyorsunuz bir oğlum var ve busefer gonlumden gecen kızdı. Ama yinede bir acaba vae içimde sizce değişme ihtimali varmıdır yinede bu haftadan sonra.erkek denilip kız olduğunu çok duydum bebegin kordonu bacak arasına giriyormus ve onuda pipi saniyorlarmis.tam tersi durumu duyan varmı.bu arada 3 lü içinde kan verdim.doktor mecburi deil ama yaptirmskta fayda var çünkü ikilide bskilmayam bazi şeylere uclude bakılıyor dedi.bende yaptirmaya karar verdim.
Gözün aydın Rabbim gönlüne göre vermiş masallahArkadaslar bugün doktor randevum vardi. 17 hafta 2 gunluguz.doktor cinsiyetev% 80 ihtimalle kiz dedi ama birdahaki randevuda dahada netlestiririz dedi.cok sevindim biliyorsunuz bir oğlum var ve busefer gonlumden gecen kızdı. Ama yinede bir acaba vae içimde sizce değişme ihtimali varmıdır yinede bu haftadan sonra.erkek denilip kız olduğunu çok duydum bebegin kordonu bacak arasına giriyormus ve onuda pipi saniyorlarmis.tam tersi durumu duyan varmı.bu arada 3 lü içinde kan verdim.doktor mecburi deil ama yaptirmskta fayda var çünkü ikilide bskilmayam bazi şeylere uclude bakılıyor dedi.bende yaptirmaya karar verdim.
Canım benimki galiba sırt üstü yatiyordu.ultrasondanmidir nedir ben cok net goremiyorum bebegi bi kolunu farkettim bi kafasini ama bütün olarak göremedim. Fotoda vermedi bu sefer bende heyecandan sormayı unutmuşum. Ayyy kesinmidirki kizim yaaa Öfff şimdide bu takildi kafamagozun aydın Allah gonlune gore versın ıns benımde kızcem olacak =) ya bırsey soracagım senın bebıs ultrasonlarda gordugunde nasıl yatıyormu yuzustumu oturuyormu? ben kac haftadır ya yuzustu oluyor yada oturuyor =) sızınde bebıslerınızden boyle olan varmı merakettım benım kız yuzustu uyumayı sevecek hep heralde sırt ustunu sevmedı demekkı=)))
Arkadaslar bugün doktor randevum vardi. 17 hafta 2 gunluguz.doktor cinsiyetev% 80 ihtimalle kiz dedi ama birdahaki randevuda dahada netlestiririz dedi.cok sevindim biliyorsunuz bir oğlum var ve busefer gonlumden gecen kızdı. Ama yinede bir acaba vae içimde sizce değişme ihtimali varmıdır yinede bu haftadan sonra.erkek denilip kız olduğunu çok duydum bebegin kordonu bacak arasına giriyormus ve onuda pipi saniyorlarmis.tam tersi durumu duyan varmı.bu arada 3 lü içinde kan verdim.doktor mecburi deil ama yaptirmskta fayda var çünkü ikilide bskilmayam bazi şeylere uclude bakılıyor dedi.bende yaptirmaya karar verdim.
1 kilo alanlar masallh size tebrik ediyrm valla bn simdiden 7 kilo aldim sizs imrenyrmbende 1 kilo aldım sımdıye kadar =) ama ozellıkle yaptıgım bıse yok gercekten bunyeden bunyeye degısıyor sanırım he cokda ıstahlı degılım henuz aıclmadı ıstahım sanırım=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?