- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Merhaba anneler ve yavruları:)benin de bugün randevüm vardı,cinsiyet kesinleşti iki tane erkeğim olucak nasipse.birini kız demişti doktorumuz şaşırttı bizi velet:)benim doktorumun usg aleti 4 boyutlu ama ikizlerde görüntü karmalarışık bişi oluyo o yüzden öyle güzel pozlar olmuyo bizde.doktor tek tek her organlarına baktı bugün,kalp için 20.haftadan sonrası uygun dedi.ben kendim bakıyorum detaylıya,bir sıkıntı görürsem perinatoloğa yolluyorum dedi.ama istersen seni de yönlendirebilirim dedi.ben de gerek duymadım çünkü doktoruma güveniyorum ve heryerlerine baktı zaten didik didik.sizce gitsemiydim..
Arkadaşlar hepinize merhaba ben 10 gündür hiç bir şey HİSSETMİYORUM 20. hafta oldu öncesinde hissetmiştim halbuki. Çok mutsuzum çok korkuyorum birşey oldu diyerandevuma da daha 4 gün var offf
Bu arada cinsiyet öğrenen anneleri tebrik ediyorum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
ayrıca 1-2 kilo alanları da tebrik ediyorum ben en son gittiğimde 3,5 kilo almıştım ama şimdi 5 falan oldu kesin bayram dolayısıyla
Doktorum yurtdışında canım ama bu gidişle yarın başka doktora gideceğim sanırım yoksa h.sonu geçmeyecekcnm 4 gün erken git eğer korkuyorsan farketmez kii
Erkek bekliyordum hatta kendimi erkeğe epey alıştırmıştım :) doktora ısrarla erkek diyorum hayır kız diyor inanamadım şaşırdım epey.. Pıtpıtlarıda dün doktora gitmeden 4 gün öncesinde hissetmiyordum hatta korktum randevumu erkene alıp gittim sanırım psikolojikti :) Bugun baloncuk patlaması gibi oluyor otururken hissediyorum genelde yatarken pek hissetmiyorm canım. Senin nasıl iyice hissediyor musun
Canım benimki galiba sırt üstü yatiyordu.ultrasondanmidir nedir ben cok net goremiyorum bebegi bi kolunu farkettim bi kafasini ama bütün olarak göremedim. Fotoda vermedi bu sefer bende heyecandan sormayı unutmuşum. Ayyy kesinmidirki kizim yaaa Öfff şimdide bu takildi kafama
Doktorum yurtdışında canım ama bu gidişle yarın başka doktora gideceğim sanırım yoksa h.sonu geçmeyecek
iyi düşün iyi olsun bi ara bende hiç hissetmiyordumDoktorum yurtdışında canım ama bu gidişle yarın başka doktora gideceğim sanırım yoksa h.sonu geçmeyecek
Sağol canım inşallah:)CNM hayırlı olsun Allah kolaylık versin :)
Aynen hatırlıyorum şimdi sıkıntı yok ama dimi hissediyorsun ne güzeliyi düşün iyi olsun bi ara bende hiç hissetmiyordum
Aynen benim randevum yarındı hastaneden arayıp doktorumun izinli olduğunu pazartesi günü için randevu verebileceğini söyledi bayramı zor geçirdim cinsiyetini Öğrenmek istiyorum artık ya birde üstüne ertelendi pazartesiye.hafta sonu nasıl geçecek bakalım.kesin öğrenenleri tebrik ediyorum kurtulmuşlardır kafalarında ki meraktan.bu arada ilk gebeliğin mi gönlünden geçen bir cinsiyet var mıüffff bizimki de tatilden dönmemiş ben de yarın gidecektim cinsiyet için ama benim de pazartesiye kaldı. sen de izmirdeydin değil mi ?
Doktorum yurtdışında canım ama bu gidişle yarın başka doktora gideceğim sanırım yoksa h.sonu geçmeyecek
Kizlar acil yardim! Ben birgul karakoc a gidiyodum. Son haberleri okudugumda aklimi kaciracak gibi oldum. Atasehir- kadikoy taraflarinda doktor oneriniz var mi?
Evet canım izmirdeyim.üffff bizimki de tatilden dönmemiş ben de yarın gidecektim cinsiyet için ama benim de pazartesiye kaldı. sen de izmirdeydin değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?