2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

CNM hayırlı olsun Allah kolaylık versin :)

Arkadaşlar hepinize merhaba ben 10 gündür hiç bir şey HİSSETMİYORUM 20. hafta oldu öncesinde hissetmiştim halbuki. Çok mutsuzum çok korkuyorum birşey oldu diye randevuma da daha 4 gün var offf
Bu arada cinsiyet öğrenen anneleri tebrik ediyorum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
ayrıca 1-2 kilo alanları da tebrik ediyorum ben en son gittiğimde 3,5 kilo almıştım ama şimdi 5 falan oldu kesin bayram dolayısıyla

cnm 4 gün erken git eğer korkuyorsan farketmez kii

ben 1 haftadan fazladır hısedıyorum canım durtuyor benı bıldıgın =) ıcınde bı hareket de oluyor hatta ama aa donuyor fln gıbı degıl oakdarda hısetmıyorum da vurdugunu hısedıyorum bugun baya durtuldum hatta =)

benım bebek bı enteresan canım ne aman gırsem ultrasona ya yuzustu yatıyor ya bıldıgın oturuyor dık oalrak ayakları bagdas kurmus sekılde =)) hayırlısı ıns kesındır cınsıyetlerımız =)

üffff bizimki de tatilden dönmemiş ben de yarın gidecektim cinsiyet için ama benim de pazartesiye kaldı. sen de izmirdeydin değil mi ?
Aynen benim randevum yarındı hastaneden arayıp doktorumun izinli olduğunu pazartesi günü için randevu verebileceğini söyledi bayramı zor geçirdim cinsiyetini Öğrenmek istiyorum artık ya birde üstüne ertelendi pazartesiye.hafta sonu nasıl geçecek bakalım.kesin öğrenenleri tebrik ediyorum kurtulmuşlardır kafalarında ki meraktan.bu arada ilk gebeliğin mi gönlünden geçen bir cinsiyet var mı

Doktorum yurtdışında canım ama bu gidişle yarın başka doktora gideceğim sanırım yoksa h.sonu geçmeyecek

aslında hiç stres yapmaya gerek yok, heryerde yazıyor bu haftalarda düzenli olmazz hareketler diye... 24. haftadan sonra mı ne düzenli hareket olurmuş... ama tabi ben hiç mi lüzumsuz yere endişelenmiyorum, ohhooo sırf içim rahatlasın diye ultrasona girmelerimi saymayayım hiç... Gereksiz yere pipirikleniyoruz işte... ilk 3 ay daha tedirgindim de şimdi biraz daha rahatım çok şükür

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım bende 18+3 haftalık gebeyim henüz hareketlerini hissetmedim nasıl bişey bilmiorum hissedenler tarif edebilir mi
bu arada yaş :27 ilk gebelik erkek bursa:)

Kizlar acil yardim! Ben birgul karakoc a gidiyodum. Son haberleri okudugumda aklimi kaciracak gibi oldum. Atasehir- kadikoy taraflarinda doktor oneriniz var mi?

Kizlar acil yardim! Ben birgul karakoc a gidiyodum. Son haberleri okudugumda aklimi kaciracak gibi oldum. Atasehir- kadikoy taraflarinda doktor oneriniz var mi?

oralarda değil ama Kartal'da mükemmelll bir doktor önerim olabilir. uzak diye sürekli gidemiyorum ama şu ana kadar doktor bulamayan ben o kadına bayıldımmm

valla bende 12. 13. haftada pıt pıtları hissediyordum simdi pek bişi hissetmiyorum diye burdan bi arkadaşın önerdiği angel sound cihazını aldım kalp atışını duydum dün bakmadım ama bgn tekrar bakcam emin olmak için 79 tl cihaz kızlar isteyenler değerlendirsin

Kizlar ya sanirim grip oluyorum belirtileri basladi.. Ama hemen onlemimi almaya calisiyorum.. Bu arada karnim cok agriyor alt kismi ne yapcam ya.. Korkmaya basladim.

Selam tekrar
Öğle yemeğini yedim geldim
Şişko patatese döndüm iyice :)
3 kilo almıştım en son, 4 olmuştur şimdi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…