2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ilk gebeliğim değil çok erken haftalarda bir düşüğüm oldu ama Allah izin verirse bu ilk bebeğim olacak kucağıma alacağım. ben ilk ayları da bulantı ve kusmalardan dolayı çok zor geçirdim büyük konuşmayayım ama bu bebişi sağlıkla kucağıma aldıktan sonra bir daha cesaret eder miyim bilmem. ama herkes unutuyorsun o zor günleri diyor. bayramdan beri ben de zor sabrediyorum merak ediyorum bebişi iyi mi diye e tabi cinsiyeti de. Aslında eskiden hep bi kızım olsun çok isterdim ama şimdi hamilelikten midir nedir farketmez diyorum. Oğluşları da pek sevimli bulmaya başladım bu aralar. Hakkımızda hayırlısı olsun. sağlıklı olsunlar gerisi önemsiz. senin ikinci olacak sanırım ?

Kizlar acil yardim! Ben birgul karakoc a gidiyodum. Son haberleri okudugumda aklimi kaciracak gibi oldum. Atasehir- kadikoy taraflarinda doktor oneriniz var mi?

bu arada şimdi detaylı baktım da Kadıköy Şifa'daymış, iyi hastane deriz bi de.... Üstüne üstlük bebek de karıştırılmış, hala öyle bebek karışma olayı ouyor mu ya, hemen bileğine adını yakmıyorlar mı, önlem almak lazım demek doğumdan hemen sonra ama napıcaz ki doğuma biri mi gircek yanımızda bebeğe oje sürmeye! tedirgin oldum okuyunca biraz

Lutfen her oneriye acigim. Doktorun adi ne?

Zeynep Gençler... Kendi muayenehanesi, googledan adresi bulabilirsin... ama tabi anlaşmalı olduğu hastanelerde yaptırıyor doğumu, genelde pendik taraflarında ama kozyatağında da central hospitalda mı ne yaptırıyorum dedi bana en yakın.. Muayenesi 100 lira.. orta yaşlı bir kadın, uzun uzun bakıyor herşeyi anlatıyor ve güleryüzlü... Ben doğru düzgün doktor bulamadığımdan mı ne bayıdlım bu kadına, uzak diye gitmiyordum son sefer gittim, doğumu onunla yapamasam da 7. aya kadar falan 1-2 kere daha ona gitmek istiyorum sonra medipole geçerim diyorum tekrar

Evet canım izmirdeyim.

canım evham yapma zaman zaman hepimiz yapıyoruzdur elbet ama sakin olmayı öğrenmeliyiz . sonra bebişler gelince de evhamlı olmak iyi değil. o orada iyidir merak etme. Ne yazık ki olumsuz örnekleri duyuyor araştırıyor okuyoruz ve etkileniyoruz ama bebişlerimiz de artık bizler gibi birer can taşıyor. Nasıl ki bizlerin de 10 dk sonra ne olacağı belli değil öyle düşünmek lazım. Hepimiz Allaha emanetiz. Ben de çok evham yaparım bazen doktorum kızıyor. Stres yaparak bebeği daha çok etkiliyorsun diye. Eğer şiddetli ağrın sızın ya da Allah korusun kanaman falan yoksa bekle biraz daha. Allah korusun müdahale edilmesi gereken bir durumun olsa vücudun sana sinyal verir merak etme

Bir

Bir de bana sor! Basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Moralim de cok bozuldu.

Cok tesekkur ederim.

Çok iyi gidiyosun maşallah canım..dediğin gibi bebişler ve biz sağlıklı olalım da kilo fazla da olsa sonra veriliyor zaten

canım şu videoyu bi izle istersen çok güzel anlatmışşş

Haklısın canım ben randevu günüme kadar bekleyeyim birşey yoktur Allahin izniyle yoksa dediğin gibi vücut sinyal verirdi.

Benimki de her gittiğimde aynı pozisyonda yatıyor.Kafa solda bacaklar sağ tarafta boylu boyunca yatıyor.Arada denk gelirsek eller kollar bacaklar oynuyor.Dün de aynıydı dayanamadım sordum dr.a.Yeri mi dar dolaşamıyor yoksa bu dönemlerde normal mi böyle sabit yatması dedim?Sen ne karışıyorsun istediği gibi yatar dedi benim komik dr.

Haklısın canım ben randevu günüme kadar bekleyeyim birşey yoktur Allahin izniyle yoksa dediğin gibi vücut sinyal verirdi.

evet gönlünü ferah tut sen. Allahın izniyle gayet iyidir miniğin bak ben de merak ediyorum bir ay oldu benim de randevum pazartesi. bekleyeceğim. üstelik ben afedersin kusmaktan helak oluyor ve saçma sapan besleniyorum genellikle. çünkü mideme iyi gelecek şeyleri tüketmek zorunda kalıyorum. Allaha emanet artık ...

Kızlar ya ondan mı acaba narin hareket edıyorlar =) benımkı hareket edıyor cok fazla kıpır kıpır olmasada hareket var her gıttıgımde ama dedıgım gıbı ya yuzustu yada oturuyor . hatta bıkeresınde ultrasonda bakarken yuzustu yatıyordu hop oturdu o anı gormek cok komıktı sasırdım =)

teşekkür ederim bi araştırim bakim:)

öyle rahat ediyor demek ki bebiş:) tarzı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…