Aynen benim randevum yarındı hastaneden arayıp doktorumun izinli olduğunu pazartesi günü için randevu verebileceğini söyledi bayramı zor geçirdim cinsiyetini Öğrenmek istiyorum artık ya birde üstüne ertelendi pazartesiye.hafta sonu nasıl geçecek bakalım.kesin öğrenenleri tebrik ediyorum kurtulmuşlardır kafalarında ki meraktan.bu arada ilk gebeliğin mi gönlünden geçen bir cinsiyet var mı
oralarda değil ama Kartal'da mükemmelll bir doktor önerim olabilir. uzak diye sürekli gidemiyorum ama şu ana kadar doktor bulamayan ben o kadına bayıldımmm
Kizlar acil yardim! Ben birgul karakoc a gidiyodum. Son haberleri okudugumda aklimi kaciracak gibi oldum. Atasehir- kadikoy taraflarinda doktor oneriniz var mi?
Lutfen her oneriye acigim. Doktorun adi ne?
Evet canım izmirdeyim.
bu arada şimdi detaylı baktım da Kadıköy Şifa'daymış, iyi hastane deriz bi de.... Üstüne üstlük bebek de karıştırılmış, hala öyle bebek karışma olayı ouyor mu ya, hemen bileğine adını yakmıyorlar mı, önlem almak lazım demek doğumdan hemen sonra ama napıcaz ki doğuma biri mi gircek yanımızda bebeğe oje sürmeye! tedirgin oldum okuyunca biraz
Zeynep Gençler... Kendi muayenehanesi, googledan adresi bulabilirsin... ama tabi anlaşmalı olduğu hastanelerde yaptırıyor doğumu, genelde pendik taraflarında ama kozyatağında da central hospitalda mı ne yaptırıyorum dedi bana en yakın.. Muayenesi 100 lira.. orta yaşlı bir kadın, uzun uzun bakıyor herşeyi anlatıyor ve güleryüzlü... Ben doğru düzgün doktor bulamadığımdan mı ne bayıdlım bu kadına, uzak diye gitmiyordum son sefer gittim, doğumu onunla yapamasam da 7. aya kadar falan 1-2 kere daha ona gitmek istiyorum sonra medipole geçerim diyorum tekrar
sagol canim vallah ilk gebeligim oldugu icin iyimi azmi cokmu bilemiyorum bebegim iyi olsunda kilo aliyim sorun degil :) belki 2. ve sonraki gebeliklerde daha cabuk aliniyordur.. birazda bünye meselesi galiba aslinda iyide yiyorumbelli olmaz yani canim belki son 1 ayda cok alirim dobis olurum
Cok tesekkur ederim.
Arkadaşlar hepinize merhaba ben 10 gündür hiç bir şey HİSSETMİYORUM 20. hafta oldu öncesinde hissetmiştim halbuki. Çok mutsuzum çok korkuyorum birşey oldu diyerandevuma da daha 4 gün var offf
Bu arada cinsiyet öğrenen anneleri tebrik ediyorum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
ayrıca 1-2 kilo alanları da tebrik ediyorum ben en son gittiğimde 3,5 kilo almıştım ama şimdi 5 falan oldu kesin bayram dolayısıyla
Haklısın canım ben randevu günüme kadar bekleyeyim birşey yoktur Allahin izniyle yoksa dediğin gibi vücut sinyal verirdi.canım evham yapma zaman zaman hepimiz yapıyoruzdur elbet ama sakin olmayı öğrenmeliyiz . sonra bebişler gelince de evhamlı olmak iyi değil. o orada iyidir merak etme. Ne yazık ki olumsuz örnekleri duyuyor araştırıyor okuyoruz ve etkileniyoruz ama bebişlerimiz de artık bizler gibi birer can taşıyor. Nasıl ki bizlerin de 10 dk sonra ne olacağı belli değil öyle düşünmek lazım. Hepimiz Allaha emanetiz. Ben de çok evham yaparım bazen doktorum kızıyor. Stres yaparak bebeği daha çok etkiliyorsun diye. Eğer şiddetli ağrın sızın ya da Allah korusun kanaman falan yoksa bekle biraz daha. Allah korusun müdahale edilmesi gereken bir durumun olsa vücudun sana sinyal verir merak etme
çok güzelmiş canım video teşekkür ederim gerçekten hepinize rahatlattiniz benicanım şu videoyu bi izle istersen çok güzel anlatmışşş
Benimki de her gittiğimde aynı pozisyonda yatıyor.Kafa solda bacaklar sağ tarafta boylu boyunca yatıyor.Arada denk gelirsek eller kollar bacaklar oynuyor.Dün de aynıydı dayanamadım sordum dr.a.Yeri mi dar dolaşamıyor yoksa bu dönemlerde normal mi böyle sabit yatması dedim?Sen ne karışıyorsun istediği gibi yatar dedi benim komik dr.gozun aydın Allah gonlune gore versın ıns benımde kızcem olacak =) ya bırsey soracagım senın bebıs ultrasonlarda gordugunde nasıl yatıyormu yuzustumu oturuyormu? ben kac haftadır ya yuzustu oluyor yada oturuyor =) sızınde bebıslerınızden boyle olan varmı merakettım benım kız yuzustu uyumayı sevecek hep heralde sırt ustunu sevmedı demekkı=)))
Haklısın canım ben randevu günüme kadar bekleyeyim birşey yoktur Allahin izniyle yoksa dediğin gibi vücut sinyal verirdi.
Benimki de her gittiğimde aynı pozisyonda yatıyor.Kafa solda bacaklar sağ tarafta boylu boyunca yatıyor.Arada denk gelirsek eller kollar bacaklar oynuyor.Dün de aynıydı dayanamadım sordum dr.a.Yeri mi dar dolaşamıyor yoksa bu dönemlerde normal mi böyle sabit yatması dedim?Sen ne karışıyorsun istediği gibi yatar dedi benim komik dr.
teşekkür ederim bi araştırim bakim:)valla bende 12. 13. haftada pıt pıtları hissediyordum simdi pek bişi hissetmiyorum diye burdan bi arkadaşın önerdiği angel sound cihazını aldım kalp atışını duydum dün bakmadım ama bgn tekrar bakcam emin olmak için79 tl cihaz kızlar isteyenler değerlendirsin
Kızlar ya ondan mı acaba narin hareket edıyorlar =) benımkı hareket edıyor cok fazla kıpır kıpır olmasada hareket var her gıttıgımde ama dedıgım gıbı ya yuzustu yada oturuyor . hatta bıkeresınde ultrasonda bakarken yuzustu yatıyordu hop oturdu o anı gormek cok komıktı sasırdım =)
Aynen hatırlıyorum şimdi sıkıntı yok ama dimi hissediyorsun ne güzel
:) maşallah.ben de hevesleniyorum artık ama bu kesin bebek diyebileceğim bişi hissetnedim daha.gerçi doktor 20 den önce çok zor diyor...hemde ne hissetmek pat pat :)
öyle rahat ediyor demek ki bebiş:) tarzı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?