2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet gerçekten çok komikler.bizimki de kafayı kaldırdı baktı gidecek yeri yok bıraktı tekrar kendini yere.ama duruş pozisyonu hep aynı.ayrıca benim dr balık yağı hapı hiç önermedi.balık yemediğimi de söyledim.siz içiyor musunuz?

Merhabalar Fatma ipek,,, bebişimin cinsiyeti kesinleşti. Biz kız beklerken erkek olarak kesinleşti dünkü kontrolde. Biraz şaşırttı bizi. Allah'ım herkesin bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin...

en son ben öğrenicem herhalde net cinsiyeti 18 ekimden sonra öğrenicek var mııı

A angel_26 hayırlı olsun canımm doktor daha önce yorum yapmışmıydı cinsiyet ile ilgili
Canım 12. Haftada ikili test yaptırdığım doktor kıza benzetti, bi hafta sonra sonuçları Alıp kendi doktoruma götürdüm o da kız gibi görüyorum dedi, 1 ay sonra kesinleşir dedi. Ben çok alıştırmıştım kendimi kıza 2 doktor da kıza benziyor deyince, şok oldum dün erkek kesin deyince...

ben icmiyorum balıgıda cokda yemıyorum nadır

en son ben öğrenicem herhalde net cinsiyeti 18 ekimden sonra öğrenicek var mııı
Canım bende 12. Haftada gitmiştim herhangi bir tahminde bulunmamisti ondan sonra bugun gittim işte % 80 kız dedi ama kesin konusmadi birdahaki sefere daha net olur dedi ama ben bir ay nasıl bekliycem bilmiyorum oglumda 16.haftada % 98 erkej demişti

Canım sana daha önce kiz diyemi tahminde bulunmuştu ve kaçıncı haftadaydin

Arkadaşlar bu arada netten arastirdim biraz erkek çocuklarda pek yanılma oluyormuş kizlarda yanilma payi daha çokmuş doktor pipiyi goremeyince kiz diyormus ama erkek derse pipiyi kesin görmüş oluyormus.ben tam tersi diye biliyordum.17.haftayi bekledim sabırsızlıkla cinsiyet belli olicak diye ama simdi daha tuhafim ya yanildiysa diye

bana bir doktor vermişti sonra diğer doktor gerek yok dedi....

balık haftada 1 yiyorum en fazla ben d ekararsız kaldım içsem mi içmesem mi, bi süre kullandm bıraktım.

doktor neden önermedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…