2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben otobüste filan dik oturunca göğsümün altından karnım batıyor
İşyerinde biraz yayılabiliyorum Allah'tan
Bende de aynı durum var canım ama benim karnimda göğüslerimde çok büyüdü ondan mi acaba diyorum bi de böyle nefesim daralıyor bugün.

günaydın kızlar bugün 2de randevum var geçmiyo saat dakikalar bile, çok heyecanlıyım :)

Bende de aynı durum var canım ama benim karnimda göğüslerimde çok büyüdü ondan mi acaba diyorum bi de böyle nefesim daralıyor bugün.

Bilmiyorum ki bende de büyüme var ama çok değil
Üstten başladı karnım o yüzden sanıyorum

EŞİM ORDULU CANIM GİTTİM GÖRDÜM ÇOK GÜZEL YERLER

bende de hafif hafif tüylenmeler oldu göbüşüm de birde kızlar ağdadan sonra eskiden 1 ay çıkmazdı şimdi 2 haftada çıkıyor tüyler

Merhaba kızlar 4 boyutluyu iple çekiyorum ya daha çooook var. Bugünlerde hareketleri çok az hissediyorum tecrübeli bile olsam içime kurt düşüyor zaman zaman

doğumda öyle olcak galiba hepimiz icinn.. :)

limango'da gördüm ben markafonide bulamadım.. ama herşey bitmiş... evde giyerim diye tshirtlere baktım bitmiş hep..
Simdi tekrar baktim. Markafonide var. Ben sabah baktim ama indirimlo hali bile pahali sanki :)
Hayir canim yanliz değilsin. Bayramda 2 kere, bu sabahta daha kahvalti sofrasindan kalkmadan cikardim. Yemek yapmıyorum. Eşim bi sekilde idare ediyor. Gecsin artik diye dua ediyorum

eveeeett şaka maka derken doğumdan da korkmaya başladım. :)
bende ilk gebeliğimde hamile kalmadan çok korkuyordum doğumdan ama hamile kaldıktan sonra o korku gitti .asla illa sezeryan yada normal olcak diye düşünmedim hep hayırlısını diledim .bu bebek bir şekilde çıkacak burdan diye düşündüm

BENDE öyle düşünüyorum ama karnım şiştikçe büyüdükçe az da olsa korkmaya başlamadım diil

ayy 2 gün girmedim kaç sayfa kaçırmışım:) mide bulantısı olan annelere bende dahil oldum dahil oldum diyorum çünkü 3 ayım bitince kalmamıştı bulantı şimdi sabahları çok aç uyanıyorum mutfaga gidemeden lavaboya koşuyorum bu nasıl bi açlıktır ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…