inşallah sonra dökülür hepsiTüylenme oluyormuş göbekte. Arkadaşımda da oldu. Ayrıca kahverengi çizgi de oluşacak
Bende de aynı durum var canım ama benim karnimda göğüslerimde çok büyüdü ondan mi acaba diyorum bi de böyle nefesim daralıyor bugün.Ben otobüste filan dik oturunca göğsümün altından karnım batıyor
İşyerinde biraz yayılabiliyorum Allah'tan
Bende de aynı durum var canım ama benim karnimda göğüslerimde çok büyüdü ondan mi acaba diyorum bi de böyle nefesim daralıyor bugün.
EŞİM ORDULU CANIM GİTTİM GÖRDÜM ÇOK GÜZEL YERLERCanım beni ayin 15 inde cagirdilar aşı için sağlık ocagindan ayni zamanda kan tahlilide yapacaklar. Detayliyada 20sinde gireceğim inşallah seni de ararlar önümüzdeki hafta aramazlarsa sen git 22.haftayi cokda gecirme bence.bu arada sen mi ordulusun eşin mi?
inşallah sonra dökülür hepsi
Zaten 21. haftada yapılıyor ilk doz.beni de dn aradılar 20. hafatad gel diye ama haftaya izin alamam 20+3'te falan anca olurum 21. haftada olmak sıkıntı yaratmaz herhalde değil mi kızlar?
Ultrason kağıdında Fl diye bi değer yazar onu 7 ile çarp boyunu bulursun canm17+4'te 231 gr'dı benimki de demek ki normal kilodalar... Boyunu söylemedi 15 cm falan tahmin ediyordum boyu da varmış baya maşallah 18 cm'yse....
Amin canım teşekkürler . baya azaldı tabi berbattım önceki haftalarda ama herhalde benim 4 ay bitene kadar azar azar da olsa devam edecek gibi. napalım buna da şükür Allah başka dert vermesin... ölücem ben diye diye 4 ayı devirdim
Aynen normal gayet dedi doktor olması gerektiği gibi.17+4'te 231 gr'dı benimki de demek ki normal kilodalar... Boyunu söylemedi 15 cm falan tahmin ediyordum boyu da varmış baya maşallah 18 cm'yse....
Simdi tekrar baktim. Markafonide var. Ben sabah baktim ama indirimlo hali bile pahali sanki :)limango'da gördüm ben markafonide bulamadım.. ama herşey bitmiş... evde giyerim diye tshirtlere baktım bitmiş hep..
Hayir canim yanliz değilsin. Bayramda 2 kere, bu sabahta daha kahvalti sofrasindan kalkmadan cikardim. Yemek yapmıyorum. Eşim bi sekilde idare ediyor. Gecsin artik diye dua ediyorumgünaydın annişler,
haalaa midesi bulanan ve sabahları çıkaran tek mart annesi benim galibabazılarınız ne yemek yapsam diyor bazınız yaptığı yemeği anlatıyor bense hala mutfağıma giremiyorum bile bir de sürekli acıkıyorum ve biçok şeyden tiksindiğim için ne yiyeceğimi bilemiyorum evimdeki tartımın pili bitmiş tartılamadım pazartesi doktorda tartılıcam artık. acaba kilo aldım mı çok merak ediyorum. çünkü hamileliğimin başından beri almak yerine veriyordum kiloları...
Günaydın Bitter
Bende bulamadığım malzemeleri ( keçe ya da aksesuar gibi ) internetten temin ediyorum
eveeeett şaka maka derken doğumdan da korkmaya başladım. :)kızlarrrr öyle böyle derken yolu yarıladık geliyo bebişler :)
bende ilk gebeliğimde hamile kalmadan çok korkuyordum doğumdan ama hamile kaldıktan sonra o korku gitti .asla illa sezeryan yada normal olcak diye düşünmedim hep hayırlısını diledim .bu bebek bir şekilde çıkacak burdan diye düşündümeveeeett şaka maka derken doğumdan da korkmaya başladım. :)
bende ilk gebeliğimde hamile kalmadan çok korkuyordum doğumdan ama hamile kaldıktan sonra o korku gitti .asla illa sezeryan yada normal olcak diye düşünmedim hep hayırlısını diledim .bu bebek bir şekilde çıkacak burdan diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?