2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O açlık bende de var tartım bugün 4 kilo ya ulaştığımi söylüyor. Inşallah 10 kiloda tamamlayabilirim

Maalesef canm yalnız deilsin bnde senin gibiyim su 15 güne kadar fln sürekli her yediğimi çıkarıyordum ama suanda geçti gündüz bulantılarım.ama hala her sabah hiç şaşmadan lavaboya zor yetişiyorum o safran her sabah çıkacak mecbur ve korkarım bu böyle devam edecek gibi geliyor..ayrca bnde çoğu şeyden tiksindim mesala peynir domates ayran yumurta ve hala yemk kokularına tahammül edemiyorum mutfaga girmek bile istemiyorum

doğumda öyle olcak galiba hepimiz icinn.. :)

valla ben bir enerjim gelse de sokağa çıkabilsem diye düşünürken doğumu şimdi düşünemiyorum. işten eve evden işe gidip geliyorum sadece.bazen bebeğe hiç bişi alamadan zaman akıp gidecek gibi geliyor gönlümce gezmek dolaşmak alışveriş yapmak yemek içmek isitiyorum. zaman zaman bunalıma giriyorum resmen. bugün de öyle bir gün sanırım yine

ben de yemek yapamıyorum malesef. Kayınvalidem ile aynı apt. dayız Annem de yakın bir gün orda bir gün burda sürünüyoruz işte

o açlı kbizi öyle yapıyor herhalde sabah. çünkü benim de ezan ile birlikte karnım guruldamaya başlıyor. Bugün bir blogda okudum acaba içtiğimiz vitaminler mi bizi öyle acıktırıyor. Ben elevit içiyorum ve gece içiyorum yatarken. gerçi ben gün içersinde de hiç sofradan doyarak kalktığımı hissedemiyorum. korkuyorum da çünkü bulantıdan dolayı tıka basa yiyemiyorum. iki saatte bir de acıkıyorum oof oofff bugün dertliyim kızlar gece yatmadan bişiler atıştırmak lazım ama ne ? fikri olanlar söylesin lütfen. dün de sormuştum arada kaynadı herhalde

yalnız olmadığıma sevinemiyorum inan ki kendim de dahil kimse bu halde olsun istemem elbette. Allahım bize yardım etsin en kısa zamanda geçsin bu halimiz. o saydıklarının hepsinden ben de tiksindim. bir tek haşlanmış yumurta yiyeiliyorum sabahları kuru ekmekle kahvaltım o. sen kaçıncı haftandasın canım?

bulantı için hap vermedimi doktorlarınız. bişeler yemeyince ben cok halsiz kalıyorum nasıl duruyosunuz o halde :S

Allaha şükür gezmekse gezerim skntı yok yeterki gezmek olsun.. kendimi çok bırakmak istemiyorum, daha son zamanlarımda ne yaparım die düsünüyorum.. Allah yardımcınız olsun canım

bulantı için hap vermedimi doktorlarınız. bişeler yemeyince ben cok halsiz kalıyorum nasıl duruyosunuz o halde :S

benim doktorum en kötü dönemlerimde bile vermedi hap. Bundan sonra hiç vermez sanmıyorum.Allaha şükür bişiler yiyebiliyorum ama halsizlik var tabi kolay değil uzun zamandır doya doya yiyemiyorum.

acil doktoru alttan bakmam lazım dedi açılma varsa ordan görülüyormuş kanamam falanda yoktu. doktorun gazabına uğradım. zaten yanlş teşhis koymuş ertesi gün kendi doktoruma göründümde rahatladım

hee bende kanaman var sandım ondan oyle bakmıslardır dıye dusundum :S

acil doktoru alttan bakmam lazım dedi açılma varsa ordan görülüyormuş kanamam falanda yoktu. doktorun gazabına uğradım. zaten yanlş teşhis koymuş ertesi gün kendi doktoruma göründümde rahatladım

yanlıs bılmıyorsam kanama vs yoksa dogumun son zamanına kadar alttan muayne yok dıımı ?

Ben o çatı muaynesinden çooook korkuyorummm :((
Canim ilk gebeligin sanirim.cati muayanesinde korkulacak hic birsey yok cati muayanesine zaten cok var 38den once yapilmiyor.bazi doktorlarda hic yapmiyo.benim ilk gebeligimde kendi doktorum gerek yok dogurursun dedi.ondan ciktim baska doktora girdim ben cati muayanesi istiyorum diye merakimdan.4 cm acilman var hemen dogum haneye demislerdi ve korkulacak birsey degil aci agri yok muayanede..sonrasida suni sanci doktorun suyumu patlatmasi ve dogum

Sezeryanda da çatı muaynesi yapılıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…