Benim de eşim ordulu canım ailesi orada ben de düğünde ilk defa gittim bi daha da gitmek nasip olmadı zaten düğün olalı 5ay olduEŞİM ORDULU CANIM GİTTİM GÖRDÜM ÇOK GÜZEL YERLER
AAA BENİMDE 17.SİNDE 5 AY OLUCAK ANNE BABASI İSTANBULDA AMA BÜTÜN AKRABALAR ORDA :)Benim de eşim ordulu canım ailesi orada ben de düğünde ilk defa gittim bi daha da gitmek nasip olmadı zaten düğün olalı 5ay oldu
günaydın annişler,
haalaa midesi bulanan ve sabahları çıkaran tek mart annesi benim galibabazılarınız ne yemek yapsam diyor bazınız yaptığı yemeği anlatıyor bense hala mutfağıma giremiyorum bile bir de sürekli acıkıyorum ve biçok şeyden tiksindiğim için ne yiyeceğimi bilemiyorum evimdeki tartımın pili bitmiş tartılamadım pazartesi doktorda tartılıcam artık. acaba kilo aldım mı çok merak ediyorum. çünkü hamileliğimin başından beri almak yerine veriyordum kiloları...
ben pek doğumu düşünmüyordum zamanı gelince düşünürüm dedim. ama geçen gün hastaneye yatınca bide alttan muayane olunca baya korktum hatta doğumda ölürsem şaşırmayın dedim bizimkilereeveeeett şaka maka derken doğumdan da korkmaya başladım. :)
doğumda öyle olcak galiba hepimiz icinn.. :)
Simdi tekrar baktim. Markafonide var. Ben sabah baktim ama indirimlo hali bile pahali sanki :)
Hayir canim yanliz değilsin. Bayramda 2 kere, bu sabahta daha kahvalti sofrasindan kalkmadan cikardim. Yemek yapmıyorum. Eşim bi sekilde idare ediyor. Gecsin artik diye dua ediyorum
ayy 2 gün girmedim kaç sayfa kaçırmışım:) mide bulantısı olan annelere bende dahil oldum dahil oldum diyorum çünkü 3 ayım bitince kalmamıştı bulantı şimdi sabahları çok aç uyanıyorum mutfaga gidemeden lavaboya koşuyorum bu nasıl bi açlıktır ya?
Maalesef canm yalnız deilsin bnde senin gibiyim su 15 güne kadar fln sürekli her yediğimi çıkarıyordum ama suanda geçti gündüz bulantılarım.ama hala her sabah hiç şaşmadan lavaboya zor yetişiyorum o safran her sabah çıkacak mecburve korkarım bu böyle devam edecek gibi geliyor..ayrca bnde çoğu şeyden tiksindim mesala peynir domates ayran yumurta ve hala yemk kokularına tahammül edemiyorum mutfaga girmek bile istemiyorum
bulantı için hap vermedimi doktorlarınız. bişeler yemeyince ben cok halsiz kalıyorum nasıl duruyosunuz o halde :Sben de yemek yapamıyorum malesef. Kayınvalidem ile aynı apt. dayız Annem de yakın bir gün orda bir gün burda sürünüyoruz işte
o açlı kbizi öyle yapıyor herhalde sabah. çünkü benim de ezan ile birlikte karnım guruldamaya başlıyor. Bugün bir blogda okudum acaba içtiğimiz vitaminler mi bizi öyle acıktırıyor. Ben elevit içiyorum ve gece içiyorum yatarken. gerçi ben gün içersinde de hiç sofradan doyarak kalktığımı hissedemiyorum. korkuyorum da çünkü bulantıdan dolayı tıka basa yiyemiyorum. iki saatte bir de acıkıyorum oof oofff bugün dertliyim kızlargece yatmadan bişiler atıştırmak lazım ama ne ? fikri olanlar söylesin lütfen. dün de sormuştum arada kaynadı herhalde
yalnız olmadığıma sevinemiyorum inan ki kendim de dahil kimse bu halde olsun istemem elbette. Allahım bize yardım etsin en kısa zamanda geçsin bu halimiz. o saydıklarının hepsinden ben de tiksindim. bir tek haşlanmış yumurta yiyeiliyorum sabahları kuru ekmekle kahvaltım o. sen kaçıncı haftandasın canım?
Allaha şükür gezmekse gezerim skntı yok yeterki gezmek olsun.. kendimi çok bırakmak istemiyorum, daha son zamanlarımda ne yaparım die düsünüyorum.. Allah yardımcınız olsun canımvalla ben bir enerjim gelse de sokağa çıkabilsem diye düşünürken doğumu şimdi düşünemiyorum. işten eve evden işe gidip geliyorum sadece.bazen bebeğe hiç bişi alamadan zaman akıp gidecek gibi geliyorgönlümce gezmek dolaşmak alışveriş yapmak yemek içmek isitiyorum. zaman zaman bunalıma giriyorum resmen. bugün de öyle bir gün sanırım yine
neden alltan muayne ediyorlar ?ben pek doğumu düşünmüyordum zamanı gelince düşünürüm dedim. ama geçen gün hastaneye yatınca bide alttan muayane olunca baya korktum hatta doğumda ölürsem şaşırmayın dedim bizimkilere
neden alltan muayne ediyorlar ?
bulantı için hap vermedimi doktorlarınız. bişeler yemeyince ben cok halsiz kalıyorum nasıl duruyosunuz o halde :S
acil doktoru alttan bakmam lazım dedi açılma varsa ordan görülüyormuş kanamam falanda yoktu. doktorun gazabına uğradım. zaten yanlş teşhis koymuş ertesi gün kendi doktoruma göründümde rahatladımneden alltan muayne ediyorlar ?
acil doktoru alttan bakmam lazım dedi açılma varsa ordan görülüyormuş kanamam falanda yoktu. doktorun gazabına uğradım. zaten yanlş teşhis koymuş ertesi gün kendi doktoruma göründümde rahatladım
acil doktoru alttan bakmam lazım dedi açılma varsa ordan görülüyormuş kanamam falanda yoktu. doktorun gazabına uğradım. zaten yanlş teşhis koymuş ertesi gün kendi doktoruma göründümde rahatladım
yanlıs bılmıyorsam kanama vs yoksa dogumun son zamanına kadar alttan muayne yok dıımı ?
evet ilk doğumda heleki doğuma kadar bakılmıyor. ama acildeki doktor sinir etti beni bakmadan anlaşılmaz diye bende riske atmak istemedimyanlıs bılmıyorsam kanama vs yoksa dogumun son zamanına kadar alttan muayne yok dıımı ?
Canim ilk gebeligin sanirim.cati muayanesinde korkulacak hic birsey yok cati muayanesine zaten cok var 38den once yapilmiyor.bazi doktorlarda hic yapmiyo.benim ilk gebeligimde kendi doktorum gerek yok dogurursun dedi.ondan ciktim baska doktora girdim ben cati muayanesi istiyorum diye merakimdan.4 cm acilman var hemen dogum haneye demislerdi ve korkulacak birsey degil aci agri yok muayanede..sonrasida suni sanci doktorun suyumu patlatmasi ve dogumBen o çatı muaynesinden çooook korkuyorummm :((
Sezeryanda da çatı muaynesi yapılıyor mu?Canim ilk gebeligin sanirim.cati muayanesinde korkulacak hic birsey yok cati muayanesine zaten cok var 38den once yapilmiyor.bazi doktorlarda hic yapmiyo.benim ilk gebeligimde kendi doktorum gerek yok dogurursun dedi.ondan ciktim baska doktora girdim ben cati muayanesi istiyorum diye merakimdan.4 cm acilman var hemen dogum haneye demislerdi ve korkulacak birsey degil aci agri yok muayanede..sonrasida suni sanci doktorun suyumu patlatmasi ve dogum
Sezeryana karar kilindiysa yapilmaz.sezeryan olacagi kesinse 40.haftaya kadar da beklenmiyor zaten acikligin olmasin suyun sancin felmesin diye 37. 38. Haftada genelde sezeryan olnuyoSezeryanda da çatı muaynesi yapılıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?