2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryana karar kilindiysa yapilmaz.sezeryan olacagi kesinse 40.haftaya kadar da beklenmiyor zaten acikligin olmasin suyun sancin felmesin diye 37. 38. Haftada genelde sezeryan olnuyo
Benim vajınusmus sorunum vardı atlatana kadar ne çektim O yüzden çok korkuyorum karından muaynede bile tir tir titriyorum halbuki herkes yaptırıyor bende korkusuz olmak isterdim. ÇOk teşekkür ederim bilgiler için içim rahatladı :)

Zorunluluk olmadikca sezeryan hic iyi degil.gunlerce agrisini cekti sezeryan olan arkadaslarim sutleri hemen gelmedi.yuruyemediler gazdan rahatsiz oldular.en guzeli normal dogum allah bu gucu bize vermis bir aksilik olmadikca sezeryan istemeyin lutfen.simdi ozelde cogu doktorlar sezeryana aliyor.yok cocuk donmedi yok kordon dolandi cogu dogru degil ozele gidipte boyle birsey duyan olursa birde devlete gitsin.doktor mu bu sekilde konustu dogrumu diye.benim esim saglikci bende hastane ve kadin dogumcularla icli disli oldum artik diger gebeligimden beri..bunlara dikkat edin lutfen ozel hastaneker hem sizden para aliyor hemdesezeryan olursaniz devketten guzel para aliyor bu yuzden cogu kisi sezeryan oluyor ozelde

Merhaba sevgili anne adayları herkese hayırlı cumalar. Benim 4 gündür boynum ağrıyor.Dr. fıtık olabileceğini söyledi. Geceleri aglayarak uyaniyorum.Minoset dışında ilaç da kullanamıyorum. Bir ara kanamalarim vardı tam bitti derken şimdi bu sıkıntılar başladı. Allah daha beterinden korusun .herkese sağlıklı hamilelik ler diliyorum.

Geçmiş olsun O ose23
bende aynı fikirdeyim dnz353535 insallah cok zor bi durumda kalmadikca kesinlikle normal doğum istiyorum şuanda da hiç bir korkum yok bu konuda Allah yardim eder annelerimiz o kadar insan nasıl doğum yapmış sonuçta o kadar ilkel koşullarda bizde yaparız İnşallah

Alttan muayneden korkuyorum vajınusmus rahatsızlığım vardı atlatana kadar çok çektim 8 ay uğraştım. Bu vajınusmus sorununuda evlenmeden önce tesadüf burda okumuştum aaa böyle bir rahatsızlık mı varmış dedim nerden dedim çok zor günlerdi hala onunla mücadele eden bir sürü kişi var. Rabbim herkese şifalar versin.

Selam bende ilk dogumum sezeryandı, normal dogum cok ıstıyordum ama ıkız olunca bunu goze alamayacaklarını soylemıştı hem devlet hem ozelde. Tabıkı ımkanı olan normal dogum yapmalı ama sezeryanda o kadar kotu degıl sadece ilk gun agrım oldu emınım normal dogum kadar olmamıştır, ıkıncı gun yuruyordum bebeklerımı kucaklıyordum,

Arkadaslar doğumdan bahsetmissiniz bende cok korkuyorum düşünmemeye çalışıyorum ayrica ben neden bilmiorum ama sezaryenden daha cok korkuyorum.
normal dogum daha acisiz gibi bebegin başı cikana kdr ama sezaryen beni cok urkutuyor.

Yok tatlım bence ıkı turlu dogumdanda korkma bu dusunecegın en son sey olsun. Sonunda melegını kucagına alıyorsun ve ben onemlı degılım dusuncesınde oldugun ıçın hıc bır acı canını acıtmıyor

herkes öyle bir anlatıyorki ölüyordum bitiyordum hepsinden korkar oldum :)

Kizlar bu sabah feci basdonmesi ile yataktan kalktim ve dustum heryer firildiril donuyordu. Bu ne simdi 17+ 2 haftalik olduk ilk defa basim dondu ? Yasayan var mi?

Ben doğumun her türlüsündne korkuyorum ama bebeğime kavuşmak için de çekeceğim tabi diyorum :)
Allah sağ salim kurtulmamızı nasip etsin hepimizin

Rabim sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…