Ben fena halde keçeye sardım ama şu cinsiyeti bi öğrensem ona göre magnet yapmaya başlayacağım :)
aynen bende ya abur cubur dolabım var çocukluktan beri hep öyle bi dolabım oldu zaten sürekli onun başındayım evdeBen yiyorum ki, olsum olası bırakamadım çocuk gibiyim
aynen bende ya abur cubur dolabım var çocukluktan beri hep öyle bi dolabım oldu zaten sürekli onun başındayım evde
güzel olmuş cnm eline sağlık bu şekilleri yapmak ıcın kalıp falan mı alıyorsunKararsızım ama bir iki denemem şöyle oldu :)
Eki Görüntüle 1265565
güzel olmuş cnm eline sağlık bu şekilleri yapmak ıcın kalıp falan mı alıyorsun
2 senedir falan hiç cips yemiyordum geçenlerde bir canım çekti ağzımın suyu akıyordu resmen büyük bir tane aldım yedim sonrada huzursuz oldum zararı olmuşmudur diye :)Canımız çekeni yememiz gerekiyo sonuçta
Sigara vs. hiç kullanmadım ama cips bağımlısıyım gebelikte azalttım
2 senedir falan hiç cips yemiyordum geçenlerde bir canım çekti ağzımın suyu akıyordu resmen büyük bir tane aldım yedim sonrada huzursuz oldum zararı olmuşmudur diye :)
LAVAnta keseleri var internette keçeden birde keçeden çerçeveler çok hoş duruyorlarBen internette benzerlerini görmüştüm eve gidince önce çizdim sonra kestim kafadan
Ama magnet yağmaya başlarsam kalıp indiririm, hepsi aynı ölçüde olsun diye
maşallah canm sağlıkla kucagına al ınsallahkızlar benimde oğlum oluyorr :))))
al bendende okadar Allahtan haftasonu artıkkk:)Selamlar kızlar çok ama çok uykum var çalışasım da yok bugün bana nasıl biter bilmiyorum.
LAVAnta keseleri var internette keçeden birde keçeden çerçeveler çok hoş duruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?