2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba gizems,

diğer forumlardan mesajlarını okudum ve kafamdaki bazı sorulara cevap verebilceğini düşündüğüm için yazıyorum.
ben 1 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi gördüm ve negatif sonuçlandı.
tüp bebekte 2 tane 1.kalite 5.gün embriyosu transfer edildi ama olmadı.
şimdi ikinci deneme için doktorumla konuştuğumda neden tutunmadığına dair rahime histeroskopi yapalım dedi.
sen nerde yaptırdın ne ne kadara yaptırdın?
ben istanbuldayım.

Kizlar bu sabah feci basdonmesi ile yataktan kalktim ve dustum heryer firildiril donuyordu. Bu ne simdi 17+ 2 haftalik olduk ilk defa basim dondu ? Yasayan var mi?

KAPĞAN KOCATEPENİN VİDEOSUNDA DİODU 18 YA DA 19. HAFTA İÇİN BAŞ DÖNMESİ ÇOK OALCAK DİYE, KAN BASINCI MI ARTIYORMUŞ NOLUYORMUŞ
UZANIP AYAKLARINI DUVARA DAYA DİYORLAR

Kararsızım ama bir iki denemem şöyle oldu :)
Eki Görüntüle 1265565

uff bugün keçe almaya gidicektim, bomba patlar kalabalıık yere gitme diye diye engellediler beni...

internetten kalıp baktım ama çok az buldum hem güzel şeyler de yok, bana önerebileceğin bir site var mıı ya da sende varsa maille falan yollayabilir msiin?

Bence de çıkma, ben geçen hafta olayların ortasında kaldım
Esnaf kepenk kapattı da içerdeydim kurtuldum şükür
İnternetten sipariş verebilirsin istersen

Bende hiç kalıp yoktu kendim çizip keisyordum daha çok başlamadığım için
Ama bugün birkaç tane indirdim

Bugun doktora gittim buyuk bi hevesle cinsiyetini ogrenecez diye yine ogrenemedim ( olasilikli kiz dedi doktor ama hazirlikta yapma dedi ( neyseki cok sukur saglikliymis :) buarada 4lu test istedi benden yaptiran var mi ? Digerlerini yaptirmamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…