- 31 Ekim 2012
- 814
- 1.278
- 133
evet gerçekten çok komikler.bizimki de kafayı kaldırdı baktı gidecek yeri yok bıraktı tekrar kendini yere.ama duruş pozisyonu hep aynı.ayrıca benim dr balık yağı hapı hiç önermedi.balık yemediğimi de söyledim.siz içiyor musunuz?
burcu senin neyin oluyordu?buarada Allah bagışlasınmaşallah canm sağlıkla kucagına al ınsallah
burcu senin neyin oluyordu?buarada Allah bagışlasın
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağına :))kızlar benimde oğlum oluyorr :))))
Kizlar bu sabah feci basdonmesi ile yataktan kalktim ve dustum heryer firildiril donuyordu. Bu ne simdi 17+ 2 haftalik olduk ilk defa basim dondu ? Yasayan var mi?
aminnn cnm çok sağol inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza :))Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağına :))
amiiinn cnmm inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi :)maşallah canm sağlıkla kucagına al ınsallah
Ay canim ya cok sagol icim rahatladi daha dikkatli kalkiyorim artikKAPĞAN KOCATEPENİN VİDEOSUNDA DİODU 18 YA DA 19. HAFTA İÇİN BAŞ DÖNMESİ ÇOK OALCAK DİYE, KAN BASINCI MI ARTIYORMUŞ NOLUYORMUŞ
UZANIP AYAKLARINI DUVARA DAYA DİYORLAR
Kararsızım ama bir iki denemem şöyle oldu :)
Eki Görüntüle 1265565
BAKTIM DA ŞİMDİ ÇOK GÜZEL ŞEYLER VARKızlar bebek caddesinden hiç alışveriş yaptınız mı ??
uff bugün keçe almaya gidicektim, bomba patlar kalabalıık yere gitme diye diye engellediler beni...
internetten kalıp baktım ama çok az buldum hem güzel şeyler de yok, bana önerebileceğin bir site var mıı ya da sende varsa maille falan yollayabilir msiin?
Sen ne marifetli hatunsun yaa :)Bence de çıkma, ben geçen hafta olayların ortasında kaldım
Esnaf kepenk kapattı da içerdeydim kurtuldum şükür
İnternetten sipariş verebilirsin istersen
Bende hiç kalıp yoktu kendim çizip keisyordum daha çok başlamadığım için
Ama bugün birkaç tane indirdim
Eki Görüntüle 1265678 Eki Görüntüle 1265679 Eki Görüntüle 1265681 Eki Görüntüle 1265682
Sen ne marifetli hatunsun yaa :)
BAKTIM DA ŞİMDİ ÇOK GÜZEL ŞEYLER VAR
amiiinn cnmm inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi :)
BENDE MAĞAZADAN BAKICAM TAM OLARAK NELER ALACAĞIMIDA BİLMİYORUMgüvenemiyorum pek internet diye yarın magazaları dolasıcam bıraz :)
ben onuda yapamıyorumEstağfurullah
Bunlaır internetten buldum
Deneyecem evde inşallah güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?