BENDE MAĞAZADAN BAKICAM TAM OLARAK NELER ALACAĞIMIDA BİLMİYORUM
BENDE MAĞAZADAN BAKICAM TAM OLARAK NELER ALACAĞIMIDA BİLMİYORUM
Bugun doktora gittim buyuk bi hevesle cinsiyetini ogrenecez diye yine ogrenemedim( olasilikli kiz dedi doktor ama hazirlikta yapma dedi ( neyseki cok sukur saglikliymis :) buarada 4lu test istedi benden yaptiran var mi ? Digerlerini yaptirmamistim.
ya sanırım ne yersen ye bu olucak bn birgun meyve yiyorum bigun yemek yiyorum bigun sut yogurt gibi bişeyle geçiştireyim diyorum ama hep aç uyanıyorum ben vitamını 1haftadr falan ıcmıyorum ona ragmen var bu aclık ve buna baglı sabah bulantısıben de yemek yapamıyorum malesef. Kayınvalidem ile aynı apt. dayız Annem de yakın bir gün orda bir gün burda sürünüyoruz işte
o açlı kbizi öyle yapıyor herhalde sabah. çünkü benim de ezan ile birlikte karnım guruldamaya başlıyor. Bugün bir blogda okudum acaba içtiğimiz vitaminler mi bizi öyle acıktırıyor. Ben elevit içiyorum ve gece içiyorum yatarken. gerçi ben gün içersinde de hiç sofradan doyarak kalktığımı hissedemiyorum. korkuyorum da çünkü bulantıdan dolayı tıka basa yiyemiyorum. iki saatte bir de acıkıyorum oof oofff bugün dertliyim kızlargece yatmadan bişiler atıştırmak lazım ama ne ? fikri olanlar söylesin lütfen. dün de sormuştum arada kaynadı herhalde
yalnız olmadığıma sevinemiyorum inan ki kendim de dahil kimse bu halde olsun istemem elbette. Allahım bize yardım etsin en kısa zamanda geçsin bu halimiz. o saydıklarının hepsinden ben de tiksindim. bir tek haşlanmış yumurta yiyeiliyorum sabahları kuru ekmekle kahvaltım o. sen kaçıncı haftandasın canım?
Bende yapıcam :)) şimdi azıcık baktım güzel şeyler var..Bence de çıkma, ben geçen hafta olayların ortasında kaldım
Esnaf kepenk kapattı da içerdeydim kurtuldum şükür
İnternetten sipariş verebilirsin istersen
Bende hiç kalıp yoktu kendim çizip keisyordum daha çok başlamadığım için
Ama bugün birkaç tane indirdim
Eki Görüntüle 1265678 Eki Görüntüle 1265679 Eki Görüntüle 1265681 Eki Görüntüle 1265682
Sağlıklı olsunda canım varsın geç öğren. Dörtlü testi Çarşamba günü yaptırdım 1 saat içinde çıktı sonuç özelde yaptırdım ücret ödemedim.[/
QUOTE] evet dedgn gibi saglikli olmasi en onemlisi.. Bende verdm kan ama keske vermesemiydim dedim sonuclar olasilikli diye korkuyrm biraz.sonuc 10 gun sonra cikacakms. Senin nasil olduki hem ozel hem ucretsiz burda parali cunku
bende öyle canım karar veremedimerkenmi değil mi karar veremiyorum almak istiyorum
evet babam biliyormuş orayı ama o zamana kadar nasıl beklerizz:)Eminönü havuzlu han da A dan Z ye herşey var dediler
Ben 6 ayın sonunda çıkıp toplu almak istiyorum
Ya benim de iki gundur mide yanmam var bulanti degil ama reflu gibi bisey. Bu donemde normaldir sanirim. Ben erken donemde hic kusma ya da asiri mide bulantilari yasamadim ama bi kac hafta midemde yanma ve eksime olmustu. Simdi tekrar ediyor.bu arada mide ekşimelerim başladıı
Bende yapıcam :)) şimdi azıcık baktım güzel şeyler var..
netten baksam ne diye bakacağım ?İş dışında stres atarız hem bu tarz hobilerle :)
netten baksam ne diye bakacağım ?
hemen bakıyorum peki ya keçeyi nerden bulacağım
Ben testlere ücret ödemedim hiç hastaneden hastaneye fark ediyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?