2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun doktora gittim buyuk bi hevesle cinsiyetini ogrenecez diye yine ogrenemedim ( olasilikli kiz dedi doktor ama hazirlikta yapma dedi ( neyseki cok sukur saglikliymis :) buarada 4lu test istedi benden yaptiran var mi ? Digerlerini yaptirmamistim.

Sağlıklı olsunda canım varsın geç öğren. Dörtlü testi Çarşamba günü yaptırdım 1 saat içinde çıktı sonuç özelde yaptırdım ücret ödemedim.

ya sanırım ne yersen ye bu olucak bn birgun meyve yiyorum bigun yemek yiyorum bigun sut yogurt gibi bişeyle geçiştireyim diyorum ama hep aç uyanıyorum ben vitamını 1haftadr falan ıcmıyorum ona ragmen var bu aclık ve buna baglı sabah bulantısı

bu arada mide ekşimelerim başladıı
Ya benim de iki gundur mide yanmam var bulanti degil ama reflu gibi bisey. Bu donemde normaldir sanirim. Ben erken donemde hic kusma ya da asiri mide bulantilari yasamadim ama bi kac hafta midemde yanma ve eksime olmustu. Simdi tekrar ediyor.

Bayanlar keceyle bende ilgilenyrm ufak tefek yaptklarmda var. Mevlut ve hastane icin bende dusunyr. Face de takip ettgm bi yer var orda cok fazla fikir alisverisi oluyor ornek cok ve kaliplarda var. Ama isim burda vereblrmym bilmyrm hos ticari bi sayfa degil ama eminde olamadim.size yardimci olurdu..

netten baksam ne diye bakacağım ?

Keçe kalıbı yazınca görsellerde çıkıyo
Onları yazdır , evde keçeye aynısını çiz ve kes
Bir yamuk olur iki düzgün olur
İstersen fiyonk, boncuk, uğur böceği de eklersin üstlerine

Kızlar iki gündün sağ kaburgamda ağrı var.Sırtıma doğru da vuruyor.Hiç böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?İnternetten araştırdım safra kesesi kaynaklı olabilir yazıyor.İhtimal de var annem ameliyat olmuştu.Ne yapacağım bu ağrıyla bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…