Ben testlere ücret ödemedim hiç hastaneden hastaneye fark ediyor demekki
Herkese iyi tatiller şimdiden... daha önce hiç konusulmadi Sanirim Gebelikle Veya bebek bakimiyla ilgili kursa giden yada gitmeyi düşünen var mı çoğu hastanenin düzenlediği kurslar var nefes egzersizleri filan ama henüz hiç arastirmadim bununla ilgili bir girişimi veya tecrübesi olan varmı?
Benimde ara ara mide yanmalarım oluyor...
Ve bu iki gündür delikanlım inanılmaz hareketli maşallap süphanallah
Burcu senin doğum tarihinmi değişti? sanki seninle aynı haftadayız diye hatırlıyorum..
Çok sukur çıktık işten ya tatilin gözünü Sevim. Kalıpları internetten çıktı alıp karton kalıplar hazırlayıp maket bicagiyla kesmek daha kolay olmaz mı. Hatta 1 kaç kat kese biliriz. Sonra parçaları Diker lavanta doldururuz
Herkese iyi tatiller şimdiden... daha önce hiç konusulmadi Sanirim Gebelikle Veya bebek bakimiyla ilgili kursa giden yada gitmeyi düşünen var mı çoğu hastanenin düzenlediği kurslar var nefes egzersizleri filan ama henüz hiç arastirmadim bununla ilgili bir girişimi veya tecrübesi olan varmı?
ben bugun kaydimi yaptrdim doguma hazrlik egitimi bakalim nasil olacak 6 hafta surecekmis
Ben de ayni seyi soracaktim ya mahvetti beni bi kac gündür agzima aci tat geliyor yemek borum yaniyor sizde de varmış doktora sordunuz mu bişey önerdimi ilac vs. Bi oneriniz varsa lütfen söyleyinYa benim de iki gundur mide yanmam var bulanti degil ama reflu gibi bisey. Bu donemde normaldir sanirim. Ben erken donemde hic kusma ya da asiri mide bulantilari yasamadim ama bi kac hafta midemde yanma ve eksime olmustu. Simdi tekrar ediyor.
Hamilelikte mi 13 kilo verdin ?kızlar ben 13 kilo verdim kusmam hiç olmadı ama iştahsızlık var 1 ayı geçti doktora gitmedim bu haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah bebeğim iyidir :)
kızlar benimde oğlum oluyorr :))))
Canim hangi hastaneye gidiyosun, kuts icin ek ucret falan istediler mi. Bende gitmek istiyorum ama erken diye hic arastirma yapmadim
Gördüm ama çalıştığım için sormadım
ben bugun kaydimi yaptrdim doguma hazrlik egitimi bakalim nasil olacak 6 hafta surecekmis
Istanbulda oturanlar için İSMEK kurslarini önerebilirim hem ücretsiz hem ortam rahattir gerçekten kurstan kursa değişebilir de.... hatta bilinçli hamilelik ve bebek bakımı diye de bi kursları varmış netten gördüm ama bana çok ters internet sitesinden bakabilirsinizdevlet hastanesiyle belediye anlasmali bi kurs acmis ucret yok. Ben kayit yaptrdim ama ne zaman cagiracaklar bilmyrm ama sanki 24. Hafta veya 28.haftadan sonra da baslatiyo olablrler erken baslarsam zaten haber veririrm burdan. Bi de cocuk gelisimi kursu istyrm ama bulamyrm
Geçmiş olsun canım.ben yıllardır reflü hastasıyım şimdi gebelikte daha da arttı,gece uyuyamıyorum bazen yanmadan.ben yıllarca gaviscon diye bir şurup kullandım.doktoruma sordum kesinlikle kullanabilirsin biz de onu veriyoruz genelde dedi.sık sık olmasada kullanabilirsin sıkıştığınca gerçekten mucizevi bir ilaç...Ben de ayni seyi soracaktim ya mahvetti beni bi kac gündür agzima aci tat geliyor yemek borum yaniyor sizde de varmış doktora sordunuz mu bişey önerdimi ilac vs. Bi oneriniz varsa lütfen söyleyinBir de bebeginiz kız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?