2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese iyi tatiller şimdiden... daha önce hiç konusulmadi Sanirim Gebelikle Veya bebek bakimiyla ilgili kursa giden yada gitmeyi düşünen var mı çoğu hastanenin düzenlediği kurslar var nefes egzersizleri filan ama henüz hiç arastirmadim bununla ilgili bir girişimi veya tecrübesi olan varmı?

İstanbul'daki arkadaşlar bu arada doğumu hangi hastanede hangi doktorla yapmayı planlıyorsunuz ?Ben doğum için başka doktora gitmeyi düşünüyorum da araştırıyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum.

Gördüm ama çalıştığım için sormadım

Benimde ara ara mide yanmalarım oluyor...

Ve bu iki gündür delikanlım inanılmaz hareketli maşallap süphanallah

Burcu senin doğum tarihinmi değişti? sanki seninle aynı haftadayız diye hatırlıyorum..

Çok sukur çıktık işten ya tatilin gözünü Sevim. Kalıpları internetten çıktı alıp karton kalıplar hazırlayıp maket bicagiyla kesmek daha kolay olmaz mı. Hatta 1 kaç kat kese biliriz. Sonra parçaları Diker lavanta doldururuz

Dikmek bana zor geliyo
Hazır keselerde uygun fiyata ve üstünü süslemek mümkün

ben bugun kaydimi yaptrdim doguma hazrlik egitimi bakalim nasil olacak 6 hafta surecekmis

Ya benim de iki gundur mide yanmam var bulanti degil ama reflu gibi bisey. Bu donemde normaldir sanirim. Ben erken donemde hic kusma ya da asiri mide bulantilari yasamadim ama bi kac hafta midemde yanma ve eksime olmustu. Simdi tekrar ediyor.
Ben de ayni seyi soracaktim ya mahvetti beni bi kac gündür agzima aci tat geliyor yemek borum yaniyor sizde de varmış doktora sordunuz mu bişey önerdimi ilac vs. Bi oneriniz varsa lütfen söyleyin Bir de bebeginiz kız mi

[QUOTE="Mucizemm4135, post: 37254627, member: 62157 ]Ben de ayni seyi soracaktim ya mahvetti beni bi kac gündür agzima aci tat geliyor yemek borum yaniyor sizde de varmış doktora sordunuz mu bişey önerdimi ilac vs. Bi oneriniz varsa lütfen söyleyin Bir de bebeginiz kız mi[/QUOTE]
Yok canim bende iki gundur var dr a soramadim henuz . ama bir yerde okumustum bu donemde olabilecegini. Yine son dr kontrolunde ufak bi yanilma payiyla birlikte bebegimin erkek oldugunu soylemisti

kızlar ben 13 kilo verdim kusmam hiç olmadı ama iştahsızlık var 1 ayı geçti doktora gitmedim bu haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah bebeğim iyidir :)

kızlar ben 13 kilo verdim kusmam hiç olmadı ama iştahsızlık var 1 ayı geçti doktora gitmedim bu haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah bebeğim iyidir :)
Hamilelikte mi 13 kilo verdin ?

Canim hangi hastaneye gidiyosun, kuts icin ek ucret falan istediler mi. Bende gitmek istiyorum ama erken diye hic arastirma yapmadim

devlet hastanesiyle belediye anlasmali bi kurs acmis ucret yok. Ben kayit yaptrdim ama ne zaman cagiracaklar bilmyrm ama sanki 24. Hafta veya 28.haftadan sonra da baslatiyo olablrler erken baslarsam zaten haber veririrm burdan. Bi de cocuk gelisimi kursu istyrm ama bulamyrm

Gördüm ama çalıştığım için sormadım

İşte bende hafta ici çalışıyorum ama hafta sonu gidebilirmiyim diye düşündüm daha erken ama anca araştırma kayıt filan

ben bugun kaydimi yaptrdim doguma hazrlik egitimi bakalim nasil olacak 6 hafta surecekmis

Hayırlı olsun... hangi hastanede süre (haftada kac gun) ve fiyat Bilgisi verebilirmisin

Istanbulda oturanlar için İSMEK kurslarini önerebilirim hem ücretsiz hem ortam rahattir gerçekten kurstan kursa değişebilir de.... hatta bilinçli hamilelik ve bebek bakımı diye de bi kursları varmış netten gördüm ama bana çok ters internet sitesinden bakabilirsiniz

Kızlar size bir şey soracağım erkek bebek bekleyen anneler bacaklarınızda ki tüylerin hızlı uzayacağından yada çoğalacağından bahsediyor gerçekten siLerin ki öyle mi yoksa aksine yavaş uzayanlar da var mı aranızda

Ben de ayni seyi soracaktim ya mahvetti beni bi kac gündür agzima aci tat geliyor yemek borum yaniyor sizde de varmış doktora sordunuz mu bişey önerdimi ilac vs. Bi oneriniz varsa lütfen söyleyin Bir de bebeginiz kız mi
Geçmiş olsun canım.ben yıllardır reflü hastasıyım şimdi gebelikte daha da arttı,gece uyuyamıyorum bazen yanmadan.ben yıllarca gaviscon diye bir şurup kullandım.doktoruma sordum kesinlikle kullanabilirsin biz de onu veriyoruz genelde dedi.sık sık olmasada kullanabilirsin sıkıştığınca gerçekten mucizevi bir ilaç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…