Benim iki oğlum olucak kısmetse.ben inanıyorum bu teze.açık tenli ve sarı tüylü olmama rağmen farkedilecek kadar arttı tüylerim hemde tüm vücut genelinde.kollarımda hiç kıl yok gibiydi şindi upuzun kıllar var:)açık renk tabiki ama yinede benim için çok fazla.sanırım oğluşlar testesteron ürettiği için canım..Kızlar size bir şey soracağım erkek bebek bekleyen anneler bacaklarınızda ki tüylerin hızlı uzayacağından yada çoğalacağından bahsediyor gerçekten siLerin ki öyle mi yoksa aksine yavaş uzayanlar da var mı aranızda
Hamilelere hazirlik egitimiIstanbulda oturanlar için İSMEK kurslarini önerebilirim hem ücretsiz hem ortam rahattir gerçekten kurstan kursa değişebilir de.... hatta bilinçli hamilelik ve bebek bakımı diye de bi kursları varmış netten gördüm ama bana çok ters internet sitesinden bakabilirsiniz
Sanırım öyle söylüyorlar.bende bu tez doğrumu diye burada bir sorayım dedim.çünkü tüm tezler çürümüş durumda :)Benim iki oğlum olucak kısmetse.ben inanıyorum bu teze.açık tenli ve sarı tüylü olmama rağmen farkedilecek kadar arttı tüylerim hemde tüm vücut genelinde.kollarımda hiç kıl yok gibiydi şindi upuzun kıllar var:)açık renk tabiki ama yinede benim için çok fazla.sanırım oğluşlar testesteron ürettiği için canım..
rennie duo verdi doktorum. Kiz bebekBen de ayni seyi soracaktim ya mahvetti beni bi kac gündür agzima aci tat geliyor yemek borum yaniyor sizde de varmış doktora sordunuz mu bişey önerdimi ilac vs. Bi oneriniz varsa lütfen söyleyinBir de bebeginiz kız mi
cok gecmis olsun arkadaşımMerhaba sevgili anne adayları herkese hayırlı cumalar. Benim 4 gündür boynum ağrıyor.Dr. fıtık olabileceğini söyledi. Geceleri aglayarak uyaniyorum.Minoset dışında ilaç da kullanamıyorum. Bir ara kanamalarim vardı tam bitti derken şimdi bu sıkıntılar başladı. Allah daha beterinden korusun .herkese sağlıklı hamilelik ler diliyorum.
Benim oglum var bir oglum daha olacak kilda degisiklik yok ama ilk oglumdan beri sakal bolgemde killanma varBenim iki oğlum olucak kısmetse.ben inanıyorum bu teze.açık tenli ve sarı tüylü olmama rağmen farkedilecek kadar arttı tüylerim hemde tüm vücut genelinde.kollarımda hiç kıl yok gibiydi şindi upuzun kıllar var:)açık renk tabiki ama yinede benim için çok fazla.sanırım oğluşlar testesteron ürettiği için canım..
Malesef sefil bir şekilde geziyorumbulantı için hap vermedimi doktorlarınız. bişeler yemeyince ben cok halsiz kalıyorum nasıl duruyosunuz o halde :S
Hamilelikte 13 kilomu verdin?kızlar ben 13 kilo verdim kusmam hiç olmadı ama iştahsızlık var 1 ayı geçti doktora gitmedim bu haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah bebeğim iyidir :)
evet canım ilk 2 ay çok güzel iştahım açıktı 3 ayda 13 kilom gitti 62 oldum şuanHamilelikte mi 13 kilo verdin ?
evet ben de çok tüylenme oldu kıllarım uzadı bile diyebilirim ama kızımda dökülüyodu :)Kızlar size bir şey soracağım erkek bebek bekleyen anneler bacaklarınızda ki tüylerin hızlı uzayacağından yada çoğalacağından bahsediyor gerçekten siLerin ki öyle mi yoksa aksine yavaş uzayanlar da var mı aranızda
Kızlar size bir şey soracağım erkek bebek bekleyen anneler bacaklarınızda ki tüylerin hızlı uzayacağından yada çoğalacağından bahsediyor gerçekten siLerin ki öyle mi yoksa aksine yavaş uzayanlar da var mı aranızda
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın..kanama olursa alttan muayene edıyorlar ne yazıkkı en ıyı o sekılde gozukuyor kanama vs nerden kaynaklandıgını :S cok sukur kanamalarım bıttıde bende karnımdan muayene oluyorum artık..
isim düşündün mü canım?benimkide kızzzzzz:)rabbim saglıklı sıhhatli kucagımıza aldırsın inş.kız canım kısmet nasip olursa.
Canım bende seninle aynı fikirdeyim bir kaç video izledim sezaryen çok korkunç normal doğum daha anlık bir şey sanki :)Allah hayırlısını versin de o günler hemen gelsinArkadaslar doğumdan bahsetmissiniz bende cok korkuyorum düşünmemeye çalışıyorum ayrica ben neden bilmiorum ama sezaryenden daha cok korkuyorum.
normal dogum daha acisiz gibi bebegin başı cikana kdr ama sezaryen beni cok urkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?