2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim iki oğlum olucak kısmetse.ben inanıyorum bu teze.açık tenli ve sarı tüylü olmama rağmen farkedilecek kadar arttı tüylerim hemde tüm vücut genelinde.kollarımda hiç kıl yok gibiydi şindi upuzun kıllar var:)açık renk tabiki ama yinede benim için çok fazla.sanırım oğluşlar testesteron ürettiği için canım..

Hamilelere hazirlik egitimi
benimkide hastanede belediye kursu ucretsiz. Elimdeki programa gore haftada 3 saat. 6hafta sureyle devam edecek.iceriginde hamilelik surecinde yasanilanlar, gebelikte beslenme ,egzersiz saatleri , dogum eylemi ,bebek bakimi ve emzirme egitimi var. İns faydali olacaktir diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Sanırım öyle söylüyorlar.bende bu tez doğrumu diye burada bir sorayım dedim.çünkü tüm tezler çürümüş durumda :)

Ben de ayni seyi soracaktim ya mahvetti beni bi kac gündür agzima aci tat geliyor yemek borum yaniyor sizde de varmış doktora sordunuz mu bişey önerdimi ilac vs. Bi oneriniz varsa lütfen söyleyin Bir de bebeginiz kız mi
rennie duo verdi doktorum. Kiz bebek

Kızlar bişey sorcam bu akşam peynirli börek yedim 1 dilim yedikten sonra küflü olduğunu fark ettim acaba bişey olur mu??? Bilgisi olan var mı bu konuda ltfn yardım ((

cok gecmis olsun arkadaşım

Benim oglum var bir oglum daha olacak kilda degisiklik yok ama ilk oglumdan beri sakal bolgemde killanma var

Benim ibir oglum var bir tane daha olacak kismetse vücut tuyu degil ama ilk oglumdan beri sakal bolgemde tuylenme var

kızlar ben 13 kilo verdim kusmam hiç olmadı ama iştahsızlık var 1 ayı geçti doktora gitmedim bu haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah bebeğim iyidir :)
Hamilelikte 13 kilomu verdin?

Benim bebeğime 12.haftada kız dediler gobegim kapkara kıllarla kapandı. Ve de siyah çizgi çok belirgin 16 .haftadayim

evet ben de çok tüylenme oldu kıllarım uzadı bile diyebilirim ama kızımda dökülüyodu :)

benimde tuylerim cok yavas uzuyor hatta nadiren epilasyon yapiyrm doktor cinsiyet icin net konusmadi ama kiza benziyor dedi

kanama olursa alttan muayene edıyorlar ne yazıkkı en ıyı o sekılde gozukuyor kanama vs nerden kaynaklandıgını :S cok sukur kanamalarım bıttıde bende karnımdan muayene oluyorum artık..
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın..

Canım bende seninle aynı fikirdeyim bir kaç video izledim sezaryen çok korkunç normal doğum daha anlık bir şey sanki :)Allah hayırlısını versin de o günler hemen gelsin

Arkadaşlar daha önceden konuştunuz mu takip edemedin bebeğinizin sağlıklı kilo alması için neler yiyosunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…