2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende bugun doktoruma gittim tarifin büydüğü için dedi yürürken bile kasığım batıyo

Hayırlı olsun ikizde çok güzel olmalı
benimde şişkinliğim çok ya bi gaz varki aman Allahım öyle böyle diil

O açlık bende de var tartım bugün 4 kilo ya ulaştığımi söylüyor. Inşallah 10 kiloda tamamlayabilirim
açlıkla grceleri bile uyanır oldum bugun tartıldım 4 kilo almışım

teşekkür ederim şimdi okudum msjini bende sıkıntıya dayamadim doktorumu aradim oda gaviskon önerdi hemen gittik aldik bi kac kişi daha bunu önermisti siz de memnunsanz faydali olur inşallah

rennie duo verdi doktorum. Kiz bebek
Rennie evde var benim normalde de ara ara olurdu o fayda ederdi.ama simdi dr sormadan kullanmak istemedim oda gaviskon önerdi. Acaba saclaniyor mu diye düşündüm kiz bebek mi diye ondan sordum gerçi bu haftalardami olur yanma bilmiyorum ama.

Kesinlikle yaptır histereskopi cnm.

O zaman sizden gelen bilgilere göre bu tez doğru çıkıyor kızlarda tüylerime salıyor erkeklerde çoğalıyor herkes aynı şeyi söylüyor.doktor benimkinide kıza benzetti bacağımı alalı 10 gün oldu daha çıkmadılar yani doğruluk yüzdesi fazla.

Tesekkur ederim canim bende en kisa zamanda arastirip kayit yaptiricam

Kızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Ben de 17 haftalık hamileyim ve martta bebeğmi bekliyorum. Bir süredir idrar yolu iltihabım var. bir kutu inceptum kullandım yine de geçmedi. doktor azro diye bir ilaç verdi ama kullanmak istemiyorum çünkü prospektüsünde gebeler için güvenirliği kanıtlanmamış, zorunlu olmadıkça kullanılmamalı diyordu. sizin başınıza geldi mi böyle bi durum. ne yapsam bilemedim

@se_vi senindemi kızın olacakk kizlar cogalio sanki olebise okudum rukset hanim soledi demek cinsiyet persembe bende gidicem soyler umarim banada :) baska dr soledi oda solesin:))

Günaydın mart anneleri iyi hafya sonları ,kiz anneleri kizceleriniz guzelliginizi aldimi ?iyle derler ya dogru degil sanirim o ben bile yuzumde bi guzellik farkediyorum canlilik var yani sivilce flnda yok sizlerde durum nasil.killarimi anlamadim ben gecmi erkenmi ama kaslarim cabuk uzardi bayadir uzamadi ama saclarim bi anda uzadı:)

yok canım sımdıden almaz herhalde son zamanlara dogru ama bı akrabamız kız mı dıe sordu bılmeden nerden anladın dedık suratından dedıı herhalde bıraz suratım sıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…