bende bugun doktoruma gittim tarifin büydüğü için dedi yürürken bile kasığım batıyobende dün kontrole gittim kızlar. kasık ağrım için yanlarda bulunan kaslarım bebek büyüdükçe geriliyormuş o yüzden oluyor dedi. ultrasonda benimki zıpzıp zıplıyordu bildiğiniz zıplıyor yaa düşünsenize ben hıçkırıyo sandım doktor zıplıyo dedibu arada kızımız olcakmış
Hayırlı olsun ikizde çok güzel olmalıMerhaba arkadaşlar ben de eğer erken doğum olmazsa mart annesiyim inşaallah. İkiz gebelik cinsiyetlerimizi de öğrendik ikisi de erkek 19. haftamızdayız ilk hamileliğim, yeni evliyim, çok heyecanlıyım. Tecrubeli olanlarınızın tavsiyelerine de çok ihtiyacım var.
benimde şişkinliğim çok ya bi gaz varki aman Allahım öyle böyle diilHerkese Günaydın hayırlı cumalar Allah vatanımızı milletimizi korusun.kac gündür hareket etmiyordu bebeğim dun aksam güçlü güçlü vurdu 4-5kere ilk defa bu kadar güçlü hissettim göbek deligimin baya bi altındaydı heralde yanilmiyorumdur. Birde cok şişkinligim var iki gündür gazım var o kadarki sanki 9 aylığım tuvaletede çıkıyorum ama sizdede var mi ayni sorun ne yapiyorsun çözüm olarak
açlıkla grceleri bile uyanır oldum bugun tartıldım 4 kilo almışımO açlık bende de var tartım bugün 4 kilo ya ulaştığımi söylüyor. Inşallah 10 kiloda tamamlayabilirim
teşekkür ederim şimdi okudum msjini bende sıkıntıya dayamadim doktorumu aradim oda gaviskon önerdi hemen gittik aldik bi kac kişi daha bunu önermisti siz de memnunsanz faydali olur inşallahGeçmiş olsun canım.ben yıllardır reflü hastasıyım şimdi gebelikte daha da arttı,gece uyuyamıyorum bazen yanmadan.ben yıllarca gaviscon diye bir şurup kullandım.doktoruma sordum kesinlikle kullanabilirsin biz de onu veriyoruz genelde dedi.sık sık olmasada kullanabilirsin sıkıştığınca gerçekten mucizevi bir ilaç...
Rennie evde var benim normalde de ara ara olurdu o fayda ederdi.ama simdi dr sormadan kullanmak istemedim oda gaviskon önerdi. Acaba saclaniyor mu diye düşündüm kiz bebek mi diye ondan sordum gerçi bu haftalardami olur yanma bilmiyorum ama.rennie duo verdi doktorum. Kiz bebek
Çok güzel miş bende bakayımBugun bu battaniyeyi gordum cok hoduma gitti gayette uygun un kisa surede alacam sizede tavsiye ederim, english home daEki Görüntüle 1265598
Kesinlikle yaptır histereskopi cnm.Merhaba gizems,
diğer forumlardan mesajlarını okudum ve kafamdaki bazı sorulara cevap verebilceğini düşündüğüm için yazıyorum.
ben 1 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi gördüm ve negatif sonuçlandı.
tüp bebekte 2 tane 1.kalite 5.gün embriyosu transfer edildi ama olmadı.
şimdi ikinci deneme için doktorumla konuştuğumda neden tutunmadığına dair rahime histeroskopi yapalım dedi.
sen nerde yaptırdın ne ne kadara yaptırdın?
ben istanbuldayım.
devlet hastanesiyle belediye anlasmali bi kurs acmis ucret yok. Ben kayit yaptrdim ama ne zaman cagiracaklar bilmyrm ama sanki 24. Hafta veya 28.haftadan sonra da baslatiyo olablrler erken baslarsam zaten haber veririrm burdan. Bi de cocuk gelisimi kursu istyrm ama bulamyrm
Aglaya aglaya dogum vidyosu izledim hem duygusallktan hem de korkudanCanım bende seninle aynı fikirdeyim bir kaç video izledim sezaryen çok korkunç normal doğum daha anlık bir şey sanki :)Allah hayırlısını versin de o günler hemen gelsin
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın..
BELİS diye düşündük sennisim düşündün mü canım?benimkide kızzzzzz:)rabbim saglıklı sıhhatli kucagımıza aldırsın inş.
Günaydın mart anneleriiyi hafya sonları ,kiz anneleri kizceleriniz guzelliginizi aldimi ?iyle derler ya dogru degil sanirim o ben bile yuzumde bi guzellik farkediyorum canlilik var yani sivilce flnda yok sizlerde durum nasil.killarimi anlamadim ben gecmi erkenmi ama kaslarim cabuk uzardi bayadir uzamadi ama saclarim bi anda uzadı:)
anlamı ne canım belisin.bilmiyorum karar veremiyorum daha çok yolum var diyorum ama şaka maka yarısını geçtik.BELİS diye düşündük senn
Canım çalışan anneyim ama vücüt alışmış erken kalkıyorum yinedeGünaydın :))) hafta sonu oldugu nasil da belli oluyor calisan annelerimiz misil mışıl uyuyor tabiiii :)
anlamı ne canım belisin.bilmiyorum karar veremiyorum daha çok yolum var diyorum ama şaka maka yarısını geçtik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?