sana da cnm günaydıngünaydınlar.güzel haftasonları herkese.
al bendende okadar yat uyu demi acıktım ama :)Canım çalışan anneyim ama vücüt alışmış erken kalkıyorum yinede
sağol cnm evet doktor bi öncekinde kemik yapısından erkeğe benziyo demişti şimdi tastikledi :))@APLASİ hayırlı olsun canımm :) önceden tahmin de bulunulmuşmuy du
sağol cnm evet erkeğe benziyo demişti bi öncekinde bu sefer açık bi şekilde gösterdi pipiyi :) kemik yapısından tahmin etti daha önce sanırımHayırlı olsun canım daha önce doktorun tahminde bulunmuşmuydu.
Ço
günaydınnn güzel bi haftasonu diliyorum hepinizeGÜNAYDINNNNNNN KIZLAR
rukset hm söylemedi canım. görememişti o. salı kontrolüm var, o zaman görür söyler umarım. bayram tatilinde radyoloji uzmanı akrabam baktı, kız olduğunu söyledi. ordan biliyorum yani :) bi değişiklik olmaz umarım :)@se_vi senindemi kızın olacakk kizlar cogaliosanki olebise okudum rukset hanim soledi demek cinsiyet persembe bende gidicem soyler umarim banada :) baska dr soledi oda solesin:))
canim ya mesajini simdi gordum senin adina cok sevindim allah bir an once kavustursun insallah bebeklerine bende istiyodum iki bebek ama allahim bitane nasip ediyo insallah allah kolaylik versin sana :)Merhaba arkadaşlar ben de eğer erken doğum olmazsa mart annesiyim inşaallah. İkiz gebelik cinsiyetlerimizi de öğrendik ikisi de erkek 19. haftamızdayız ilk hamileliğim, yeni evliyim, çok heyecanlıyım. Tecrubeli olanlarınızın tavsiyelerine de çok ihtiyacım var.
Bende ve sinir oluyorum kendimeeeCanım çalışan anneyim ama vücüt alışmış erken kalkıyorum yinede
canım yaptım umarım işine yararSelam arkadaşlar,
Ben de sizler gibi hamişim ve aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum. Tezim için de hamilelere ihtiyacım var. Bilimsel bir çalışma için yaklaşık 15 dakikanızı ayırıp anketimi tamamlayabilirseniz çok sevinirim. http://goo.gl/4lcEgp
Hepinize teşekkür ediyorum ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmenizi temenni ediyorum :)
yaptm canim başarılar bende yüksek lisans ogrencisiym.Selam arkadaşlar,
Ben de sizler gibi hamişim ve aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum. Tezim için de hamilelere ihtiyacım var. Bilimsel bir çalışma için yaklaşık 15 dakikanızı ayırıp anketimi tamamlayabilirseniz çok sevinirim. http://goo.gl/4lcEgp
Hepinize teşekkür ediyorum ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmenizi temenni ediyorum :)
Bende çalışan anneyim saat 6 da ayaktaydim. Ve malesef basagrimda benimle uyandiCanım çalışan anneyim ama vücüt alışmış erken kalkıyorum yinede
Bende ve sinir oluyorum kendimeee
canım yaptım umarım işine yarar
yaptm canim başarılar bende yüksek lisans ogrencisiym.
Bende de hafta içi iki gün boyunca oldu baş agrisi,ömrumu tüketti resmen....çok şükür geçti,umarım seninkide çabucak gecerBende çalışan anneyim saat 6 da ayaktaydim. Ve malesef basagrimda benimle uyandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?