arkadaslar ben hala alisverise cikmadim tayt ve tunikler giymeye calisiorum ama karnm yavas yavas cikioor.
acaba nerden nasil seyler aldiniz bisey bulamiorm internette bakiorm ama hicbisi hosuma gitmiyor
hic uygun seyler yok hamileler tarz giyinemez mi yaAynen canım ben de eski kıyafetlere girmeye çalışıyorum :)
herkes artık göbüş belli olmaya başladı diyor. Bugun eşim de sana kıyafet bakalım dedi, benden önce o düşündü kıyafet almayı. zevkimize göre bişiler buluruz inşallah.
hic uygun seyler yok hamileler tarz giyinemez mi ya
Bende bugün mecburen alacam birşeyler,hiçbirşey gobisimden olmuyor.umarım bulabiliriz biseylerAynen canım ben de eski kıyafetlere girmeye çalışıyorum :)
herkes artık göbüş belli olmaya başladı diyor. Bugun eşim de sana kıyafet bakalım dedi, benden önce o düşündü kıyafet almayı. zevkimize göre bişiler buluruz inşallah.
Valla ben uzun zamandır pantolanlarımın ıcıne gıremıyorum. ustlerde problem yok gobegım buyudu artık.. maşallah hala eski kıyafetlerıne gırebılen bayanlara :)
Al bendende okadar 4 tane hamile pantolon u aldım ama üst bulamadım hamile kıyafetleri satan yerler hem pahalı hemde güzel bişey yok tunik lerde şimdi olucak ama sonra olmaz herhalde 1. Hamileliği mde 20 kilo almıştım son aylar bişey bulamamıştim üstüme giyecek.bu sefer de 52 ile başladım suan 55.5 oldum galiba yine çok kilo alicam okadar da dikkat ediyorum ama yinede aldı başını gidiyor kilolar internet sitelerinde ki hamile kıyafetlerinden siparis ettim ama çok büyük geldiler eski bedenime göre söyledim halbuki umarım güzel bişeyler buluruz çalışınca kıyafet işi zorValla ben uzun zamandır pantolanlarımın ıcıne gıremıyorum. ustlerde problem yok gobegım buyudu artık.. maşallah hala eski kıyafetlerıne gırebılen bayanlara :)
hic uygun seyler yok hamileler tarz giyinemez mi ya
Valla ben uzun zamandır pantolanlarımın ıcıne gıremıyorum. ustlerde problem yok gobegım buyudu artık.. maşallah hala eski kıyafetlerıne gırebılen bayanlara :)
oyy maşallah ona :) Ayrıntılı ultrason mu bu?
oyy maşallah ona :) Ayrıntılı ultrason mu bu?
Oy kuzum hep gulsun yuzun insallah super poz :)
Oy kuzum hep gulsun yuzun insallah super poz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?