2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar ben hala alisverise cikmadim tayt ve tunikler giymeye calisiorum ama karnm yavas yavas cikioor.
acaba nerden nasil seyler aldiniz bisey bulamiorm internette bakiorm ama hicbisi hosuma gitmiyor

Aynen canım ben de eski kıyafetlere girmeye çalışıyorum :)
herkes artık göbüş belli olmaya başladı diyor. Bugun eşim de sana kıyafet bakalım dedi, benden önce o düşündü kıyafet almayı. zevkimize göre bişiler buluruz inşallah.

Slm anneler ve minnakları....
sabah dr.umuza gittik dr.çok güzel anlattı heryerini gösterdi şükür hiç bir problemimiz yok.363 gr olmuşuz artık.2 hafta içinde ayrıntılı usg istedi .
dogum fotografçısı yokmuş ona üzüldük biraz ama yapcak bişey yok fotograf içinde dr degiştiremiycem

hic uygun seyler yok hamileler tarz giyinemez mi ya

hic uygun seyler yok hamileler tarz giyinemez mi ya

aynen ben hamile giyimdense bol, şık bişeyler almak istiyorum. Mesela güzel bir panço alayım dedim önümüzde kış, netten baktım şimdilik ama kafama göre güzel bişey göremedim. bugün de dışarıda dolaşıcam bakalım.

Valla ben uzun zamandır pantolanlarımın ıcıne gıremıyorum. ustlerde problem yok gobegım buyudu artık.. maşallah hala eski kıyafetlerıne gırebılen bayanlara :)

Bende bugün mecburen alacam birşeyler,hiçbirşey gobisimden olmuyor.umarım bulabiliriz biseyler

Valla ben uzun zamandır pantolanlarımın ıcıne gıremıyorum. ustlerde problem yok gobegım buyudu artık.. maşallah hala eski kıyafetlerıne gırebılen bayanlara :)

Rahat ve esnek pantolonlarım oluyor suan, onlarda da yemekten sonra çaktırmadan düğmeyi açtığım oluyor :) Ustlerim genelde bol ama yine de hamile olduğumu bilen farkediyor.

Kızlar gebe giyim var internet sitesi var ben antep te oturuyorum burada mağazası da var ben internetten yeşil bir elbise beğenmiştim onu gittim denedim aldım bir badi ve altına siyah dar etek aldım.birde Polo Garage dan bir elbise aldım ama çok hoş hamilelik yok orada ama doğum yapana kadar gidebilirim yarasa kol.

Al bendende okadar 4 tane hamile pantolon u aldım ama üst bulamadım hamile kıyafetleri satan yerler hem pahalı hemde güzel bişey yok tunik lerde şimdi olucak ama sonra olmaz herhalde 1. Hamileliği mde 20 kilo almıştım son aylar bişey bulamamıştim üstüme giyecek.bu sefer de 52 ile başladım suan 55.5 oldum galiba yine çok kilo alicam okadar da dikkat ediyorum ama yinede aldı başını gidiyor kilolar internet sitelerinde ki hamile kıyafetlerinden siparis ettim ama çok büyük geldiler eski bedenime göre söyledim halbuki umarım güzel bişeyler buluruz çalışınca kıyafet işi zor

Aynen :) göbek büyüdükçe pantolonlarımın hepsini kaldırdım zaten moralim bozulmasın diye :) üstlerden de dar olanları kaldırdım bol kıyafet ceket etek elbise olanları giyiyorum

Selamlar kil teorisini curutecegim icin uzgunum ilk bebegim kizdi ve asiri killandim gibegim boynum fauller ve malesef gebelikten snrada dokulmedi
Simdi erkek bebek bekliyorim sifir tuy agda yaptiriyorum gec uzuyor saskinim

Kiyafet konusulmus ben lcwden bir pantolon aldim ustlere buyuk bedenle kapatiyorum simdilik zaten evdeyim
Ama karakara kisi dusunuyorum napicam diye kabanlar montlar olmuyor panco almayi dusunuyorum siz ne yapicaksiniz?
Panco goren bana hbr etsin lutfen
Mutlu hafta sonlari annisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…